Şimdi Ara

Muay Thai başlayacam bakın bi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Muay Thai başlayacam. Sizce nasıl fikrinizi alabilir miyim bu spor için? Ben bir de hızlıca yağları eritip vücut yapmak istiyorum. Muay Thai da mümkün mü ve münkünse tahmin olarak ne kadar zamanda yapabilirim?

Eşeğim yok süt sağarım.Oldum derbeder
  •  Muay Thai başlayacam bakın bi!

iceteapoppin
  • lee sin videolarını izle kendini geliştirirsin.

-senin iraden benim ellerim...
  • Zayıflamak için Muay Thai bilemiyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boy: 1.80
    Kilo: 71
    Ve ben zayıflamak için değilde daha çok vücut yapmak ve kendimi iyice güçlendirmek istiyorum. Vücudumu toparlamak istiyorum.
    2-) tayland boksu cok agır bır spordur bunu bıl ona gore gıt.benden sana demesı kasına bi dırsek yersın yere yıgılırsın bıl ısterım.
    3-) temelı kavradıgın taktırde sokakda 4-5 kısıye kadar gıdersın tayland boksu bızım klasık boksa kick boksa benzemez.
    4-) saglıcakla kal.Ayrıca bütün boks eğitimlerinde hocalar full kondisyon ağırlıklı çalıştırır genelde seni koşturur yorar cardio yaparsın kondisyon kazanırsın yumruk sallarsın vs vs vs gidince görürsün zaten.
    Allaha emanet ol vallahi ne yalan söyleyeyim zor bir spor tayland boksu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sheeper -- 24 Şubat 2013; 1:38:03 >
  • Bende göbek bölgesinde yağ sonra bacak bölgelerin de ve birazda göğüs var ama ben evde hala kendim aletler ile çalışıyorum birde bu spora gidince daha fit olmak ve daha güçlü olmak istiyorum bir yandanda bir dövüş öğrenmek istiyorum.

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

Zayıflamak için Muay Thai bilemiyorum

emin ol kardiyodan daha hizli kilo verirsin muay thai ye girince sadece tekme diz yumruk atmiyorsun.. 1 gun teknik 1 gun kondusyon antrrmnlari var..

Orijinalden alıntı: Compulsive1337

Muay Thai başlayacam bakın bi!

ikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bu arada @konu sahibi arkadaşım,
    benim bi knk vardı ilkokuldan yapılı bir şeydi , 175 e 75 falandı sanırım.
    her neyse geçen yaz geldi işte uzun zamandır görüşmüyoduk çocuk daha fazla yapılanmış gözükmüyordu ama kolları ve bacakları çok güçlüydü.
    görüntüyü çok değiştirmiyor sadece muay thai yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 24 Şubat 2013; 10:02:01 >

• Anladım kardeş. Teşekkür ederim.

Ayrıyetten sen kas yapmak istiyosan bodyi seçmelisin
    Muay thaidede kas yapılır hatta vücudun daha sert olur ama bir bodyci gibi kaslı olamazsın.
    Eğer gerçek bir dövüş öğrenmek istiyorsan muay thai derim.
    Bu arada bir taylan bokscu ile bodyci karşılaştırılamaz.

Orijinalden alıntı: diemradyo

Arkadaşlar Muay Thai başlayacam. Sizce nasıl fikrinizi alabilir miyim bu spor için? Ben bir de hızlıca yağları eritip vücut yapmak istiyorum. Muay Thai da mümkün mü ve münkünse tahmin olarak ne kadar zamanda yapabilirim?

Hocam askerden önce kick boks yapıyordum. Spor Her Haliyle Güzel Birşey.. keşke geldiğimde devam etseydim diyorum. sana tavsiyem fitness falan hikaye vücut yapmak için birebir dir MuayThai. hem kondüsyonun artar hem fiziksel değişmeler olur.

Değişimleri Görmen İçin En Az 3 ay. normal şartlarda tabi.

ama sen kendin de artı katarsan daha kısalacaktır bu gözlem.

Fitness ile oluşan vücut bir süre sonra sarkıyor iğrenç görünümlere neden olabiliyor..

askerden geldim kilo aldım fakat vücudum hâlâ fit. bunuda kickboks a borçluyum.

bana sorarsan hiç beklemeden başla çünkü zaman geçince insan da soluyor..

Eğer başlarsanda sana tavsiyem Low Kick lerin üstüne düş. rakibi en bitirici vuruşlardan biri low kick'tir. tavsiyem budur.

Başarılar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

Zayıflamak için Muay Thai bilemiyorum

emin ol kardiyodan daha hizli kilo verirsin muay thai ye girince sadece tekme diz yumruk atmiyorsun.. 1 gun teknik 1 gun kondusyon antrrmnlari var..

tamamen kilo vermeye yönelik tavsiye ederim ben olsam çünkü bu sporu sen kilo vermek için yaparsan bilemiyorum gerçekten ayrıca 4 yıl kick boks yaptım hiç kondisyon ile tekniğe eş antrenman verildigini gormedım

ekleme: vücudunu sporla şekillendirecekse sözüm yok o başka bir durum ben kilo vermekten bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLOCÆN -- 24 Şubat 2013; 18:00:53 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.