Şimdi Ara

MSÜ ve bilgisayar mühendisliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milli savunma üniversitesinde bilgisiyar mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı direkt bilgisayar mühendisliği okumak ile çok fark var mı? Tercih yapabilirim belki en azından yks puanım ile düzgün bir bölüme girmezsem buradan denerim şansımı

• Ykr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağlık sıkıntın yoksa gir derim

• Benim ilk hedefim msü eğer kazanırsam Havacılık ve Uzay Mühendisliği (Hava Harp Okulu) veya Bilgisayar Mühendisliği(Deniz Harp Okulu) Gemi İnş. ve Gemi Makineleri Mühendisliği(Deniz Harp Okulu)ndan birini seçmeyi düşünüyorum.Mezun olduktan sonra almış olduğun “lisans diploması” ile gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı üniversitelerde yüksek lisans ve doktora öğrenimi yapabilme imkanın var .Bir de aylık 350-500 arası harçlık veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mchunchu -- 29 Nisan 2021; 14:14:36 >
  • Mchunchu kullanıcısına yanıt

Spor mülakatlarında iyi performans gösterebilir miyim bilmiyorum ama yine de başvurayım madem

Asker olarak 15-20 yıl arası zorunlu hizmet yok mu

• 400 metre koşu için çalışma gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onur2021 kullanıcısına yanıt

15 yıllık zorunlu hizmet var

Zorunlu hizmet bitmeden nasıl yüksek lisans veya doktora yapılabiliyor? Ayrıca yüksek lisans harp akademisinde yapılmıyor mu ?

• Mezun olan bütün öğrenciler subay diploması ile birlikte uluslararası geçerliliği olan bir lisans programının diplomasını da almaktadır. MSÜ lisans programlarını başarıyla bitiren Harbiyeliler, lisansüstü öğrenimlerine yurt içinde ve yurt dışındaki üniversitelerde devam edebilmektedir.

Yanlış biliyormuşum sağ olun

• msü de bilgisayar mühendisliği mi varmış ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.