Şimdi Ara

KTÜ İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben aslında bilgisayar veya yazılım mühendisliğini istiyordum ama ygs den aldığım sonuç bu isteğimi pek mümkün kılmayacak gibi bu yüzden bu bölümlere alternatif olarak ktü istatistik ve bilgisayar bilimleri bölümünü düşünüyorum. ne dersiniz? acaba bu bölüm ile yazılım konusunda ilerleyebilir miyim? yoksa istatistik konuları çok mu ağır basmakta?

    Cevaplarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod yazacaksan çekinme.Bir mühendisten fazla matematik göreceksin bir mühendisten daha soyut düşünebileceksin bir mühendisten daha iyi algoritma kurabileceksın.Birçok bilgisayar mühendisinden daha donanımlı çıkacaksın bölümden.Bilgisayar mühendisliğinden farkı onlar elektroniğe biraz daha önem verirler istatistik ve bilgisayar bilimleri uygulamaya ağırlık verir.İstatistikle bilgisayar bilimini ayırma derim.Gerçek muhendislik uygulamaları matematik ve istatistiğe dayanır.Sen istatistik ve bilgisayar bilimlerini hazmederek bitirirsen bilgisayar mühendislerinin yüksek lisans doktorada yapabildikleri projeleri lisansta rahatlıkla yapabilirsin.Ders içeriklerini karşılaştırabilirsin tatmin olacaksın.bu sene 13 tane seçmeli bilgisayar dersi açılıyor.Yazılım mühendisliği android ...Sadece bölümde istenen projeleri yaparsan bile birçok firma kapacaktır.benim okulum bitmeden 30 a yakın yazılım firması aradı.devlette bilgisayar branşında sadece formasyon alıp öğretmen olarak çalışabiliyorsun.istatistikten 85 gibi bir puana atanıyorsun.Alan sınavına girip uzman yardımcısı olarak başlıyabiliyorsun.Aç kalacağın bir bölüm değil.Matematiği çok sevmiyorsan arkana bakmadan mühendis ol derim.Mühendis arkadaşlar alınmasın aldığınız basit istatistik dersini hatırlayın




  • 5 yıl önce sorulmuş ama şimdi bakan arkadaşlar için yazayım keşke bu mesaj, ben tercih yaparken bulunsaydı :) arkadaşlar yazılımcı olmak istiyorsanız bu bölüme gelmeyin kesinlikle üzülürsünüz. Benim gibi :)
  • maysa24 kullanıcısına yanıt
    Okurken ne gibi avantajlar ve dezavantajlar yaşadınız böyle düşünmeniizin sebepleri nedir ?
  • Hortlatıyorum ama %99 burdayım abiler var mı tavsiyeleriniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.