Şimdi Ara

Msn Messenger 7.5 (!!!BETA!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://70.84.8.74/downloads/urmessenger/75160.rar

Dinamik background, Voice clip, video clip :)

Msn Messenger 7.5 (!!!BETA!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTs -- 20 Temmuz 2005, 21:47:41 >

• ahanda indiriyom
  • 1,3 eklenti var
    güzel genede...
  • indirmeyin ya ne bu? ne oldugu belli degil.. sitesinde . Çekmeyin kesinlikle..
  • indirdim bile yükledim sorun yok ama fazla bi yenilik de yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTi

indirmeyin ya ne bu? ne oldugu belli degil.. sitesinde . Çekmeyin kesinlikle..

Aynen Katılıyorum
    linkte messenger.msn.com olmazsa indirmem abi
  • amma gerildiniz haaa
    www.mess.be
    verdi bunu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome 5.1 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonradan gördüm mess.be olduğunun ama yinede messengerla bu kadar oynamanın yanlış olacağını düşünüyorum. sonra msn hata veriyor diye bir sürü topic açılıyor.
  • daha önce de farklı bi siteden msn yeni sürümü verildi. ancak trojanlı çıktı dikkat
  • Denedim de koydum merak etmeyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

ben 7 den memnunum umarım yeni versyonu yukleyin demez.demez değilmi bu beta sonuçta.

yeni çıkan sürüm beta olduğu sürece demez. zaten bu uydurma versiyon microsoftun orjinal versiyonu değil onun için geçerliliği yok. eğer kastettiğin şu anki kullandığın messengersa o zaten beta değil.
  • ben de msn'in kendi sitesinde yayınlanmadan indirmem.. sonra sorun çıkartıyor..
  • evet..dikkatli olalım
  • 7.5 diye bir versiyon yok bu tip versiyonlar msn in sayfasında yayınlanmadıkça ya diğer msn sayfalarının kendi kendilerine hazırladığı gereksiz programlardır yada lamerlerin trojanlarıdır indirmeyin.
  • kesin bunda açık vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 21 Temmuz 2005, 0:13:51 >
  • saol
  • indirmeyin arkadaşlar ben böle bişey duymadım ya...sakata gelebilirsiniz haberiniz olsun...
  • 7.0 beta varken msn'in sitesinde "Try beta NOW" diye bi link vardı hatırlıyorum. ancak şuan buna benzer herhangi bi tuş göremediğimden dolayı pek güvenmedim açıkçası.

deişiklik: 0 yerine 9a basmışm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who -- 21 Temmuz 2005, 1:57:45 >
  • kendi sitesinde çıkmadıkça indirmeyin derim arkadaşlar
  • bu merak öldürecek msn kullanıcılarını illaa bakacaklar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.