Şimdi Ara

Crackli Windows 8.1 Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Crackli windows 8.1 kullanmanın ne gibi zararı olabilir? Sistemi yorma,donanıma zarar verme vs? Lütfen bilgilendirebilir misiniz?

2.Soru
    Windows 8 pro yükseltme cdsi alıp,o cd ile sıfır kurulum yapmak mümkün mü? sonra windows 8.1'i marketten indirip güncelleyebilir miyim?

• crackli kullanmanın bir zararı bulunmaz sisteme etkisi yok özellikle skypeden yapılan aktivasyonda orjinal olduğu için risk yok zaten zarar vermesi saçma olurdu bir bağı yok çünkü

ayrıca windows 8 pro yükseltme cd si alıp 0 kurulum yapmak mümkün eğer orjinal ise marketten indirip güncelleme yapabilirsiniz ha crackli kullanacaksanız windows 8.1 pro nun internette bulunan crackli iso larından indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MRTCN-

crackli kullanmanın bir zararı bulunmaz sisteme etkisi yok özellikle skypeden yapılan aktivasyonda orjinal olduğu için risk yok zaten zarar vermesi saçma olurdu bir bağı yok çünkü

ayrıca windows 8 pro yükseltme cd si alıp 0 kurulum yapmak mümkün eğer orjinal ise marketten indirip güncelleme yapabilirsiniz ha crackli kullanacaksanız windows 8.1 pro nun internette bulunan crackli iso larından indirebilirsiniz.

Zamundadan all in one tüm windows sürümlerini indirdim yanında pre-activited yazıyor bu crackli manasına mı geliyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatyucell

quote:

crackli kullanmanın bir zararı bulunmaz sisteme etkisi yok özellikle skypeden yapılan aktivasyonda orjinal olduğu için risk yok zaten zarar vermesi saçma olurdu bir bağı yok çünkü

Zamundadan all in one tüm windows sürümlerini indirdim yanında pre-activited yazıyor bu crackli manasına mı geliyor hocam?

Evet hocam önceden crackli manasına geliyor ve sadece seçip sizin yüklemeniz gerekiyor benim size tavsiyem Türkiyede yayınlanan All in One ve crackli olanları kovalamanız Türkçe kullanmanız açısından bunun dışında tabikide istediğiniz yerden indirebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam önceden crackli manasına geliyor ve sadece seçip sizin yüklemeniz gerekiyor benim size tavsiyem Türkiyede yayınlanan All in One ve crackli olanları kovalamanız Türkçe kullanmanız açısından bunun dışında tabikide istediğiniz yerden indirebilirsiniz.

Hocam Türkçe değil malesef yanında (en) yazıyor fakat,windows update kullanarak türkçe desteği yüklenilebiliyor diye biliyorum,yanlış mıyım?

• quote:

Arkadaşlar,
    Crackli windows 8.1 kullanmanın ne gibi zararı olabilir? Sistemi yorma,donanıma zarar verme vs? Lütfen bilgilendirebilir misiniz?

2.Soru
    Windows 8 pro yükseltme cdsi alıp,o cd ile sıfır kurulum yapmak mümkün mü? sonra windows 8.1'i marketten indirip güncelleyebilir miyim?

ogreciysen win 8.1 bedava. tabi üniversite ogrencisiysen. forumda konusu vardi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83583172

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üni ögrencisi olman şart dehil herhangi bir ögrenci belgesinin resminide kayıtta belirtsen alabiliyorsun bizzat aldım biliyorum siteye google chrome ile gir türkçeye çevir incele çakarsın köfteyi
  • Şuan kullanıyorum e-mail ile kodu aldım.

Teşekkürler
  • w8.1pro mc icin crack....

bende calısan krek (crack) bu, kullandıgım versiyon w8.1pro mc dahil, torrent 2 dosya indirecek bunlardan biri ing digeri rusca versiyon, n360 ing versiyonu sildi, bende rusca versiyonu kullandım, rusca olanı masaüstüne kopyalayın, yonetici calıstırın, 1 basın, entere basın, bekleyin, sonra pc yeniden baslatın, bende oldu, not:son update yuklenmis ve update sitesi ve magazada iyi calısıyor,

not:openvpn gibi bisey kurarsa izin verin, ve arkaplanda hicbir program calısmasın, bende n360 aktif ama programlar calısmıyordu....

ofis2013 icin krek sp1 yuklu degil....

neyse w8.1pro mc ve bütün updateler yuklu ve aktivasyonu yapılmıs, buna kurulu ofis versiyonu 2013 sp1 dahil degil, aktivasyon icin masaüstüne kopyaladıgınız kregi yönetici calıstırın, 2 ye basın , entere basın, bekleyin, pc yeniden baslatın, bende ofis2013 aktivasyonu oldu, bilginize.... http://kickass.to/kmsauto-easy-1-06-v6-activator-for-windows-7-8-8-1-and-office-10-13-t8162118.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 9 Nisan 2014; 21:34:13 >

• ben bilgisayarıma internetten indirdiğim cracleri yapıyorum wın8 komple çöküyor tekrardan wın 8 cd takıp onarmam gerekiyor. Çökmeden önce cracki yemiyor NOT:(hiç vürüs programı kurulu değildir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.