Şimdi Ara

MSN KONUŞMALARININ KAYDEDİLDİĞİ DOĞRU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gökhan demirkol olayından sonra ortaya atılan bu iddia doğru mu?

• Olası ama cok zor. /Bence]
  • Beyler bence izleniyoruz önceden web camla görüntülü konuşma yaptığımızda hiç donmuyordu artık donuyor bence izleniyoruz burdan microsofta lan bizi izleyipte nörecen dümbük diyorum sadece
  • bence siyasi anlamda suçluları yakalamak için yapılabilir
    sonuçta hangi sitelere girdiğimiz biliniyor
  • Arkadaşlar yok böyle bişey gökhan demirkolun bilgisayarında kayıtlı msn dosyalarından bulunmuştur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

Arkadaşlar yok böyle bişey gökhan demirkolun bilgisayarında kayıtlı msn dosyalarından bulunmuştur....

emin misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

Beyler bence izleniyoruz önceden web camla görüntülü konuşma yaptığımızda hiç donmuyordu artık donuyor bence izleniyoruz burdan microsofta lan bizi izleyipte nörecen dümbük diyorum sadece

ben sadece buna gülüyorum eskiden donuyordu şimdi donmuyor eskiden takip edilmiyorduk şimdi takip ediliyoruz diyorsun teknik konulardan anlamıyorsun sus konuşma senin bağlantından kaynaklanan bir sorun bütün o görüntüler msn serverlarından geçip gidiyor eskidende öyleydi şimdide öyle değişen birşey yok isterse izler microsoftun senin bilgisayarına bağlanmasına gerek yok anlıyacağın

arkadaşlar böyle birşey yok inanmayın msn konuşmaları kaydetmez örenğin benim 1 seneden beri tutuğum kayıtlar 100 mb a yakın .txt formatında düşününki msn bunları tutuyor topu topu 20 ye yakın serverları var ve o kadar bilgiyi kaydetmek için geniş bir alana ihtiyaç var ki söylenenler sıkış inanamayın kayıt tutulmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Arkadaşlar yok böyle bişey gökhan demirkolun bilgisayarında kayıtlı msn dosyalarından bulunmuştur....

emin misin?

evet eminim ...gazetede çıkan olay tamamem abartmadır...
  • quote:

adam akıl edememiş mi de kayıtlı konuşmaları bilgsayarında tutmuş.. ne acemiler var yav...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

Beyler bence izleniyoruz önceden web camla görüntülü konuşma yaptığımızda hiç donmuyordu artık donuyor bence izleniyoruz burdan microsofta lan bizi izleyipte nörecen dümbük diyorum sadece

yok yaa, dediğin şeyin işlemci takılmasıyla falan alakası vardır. izleseler bile niye donsunki?
  • yaallannn yaaa yok ööle bişey o davada zaten ii sıkıyolar bakalım
  • Dünya genelinde herkesin msn konuşmasını kayıt altına almak biraz ütopik olsa da yapılamayacak birşey değil bence.Neden olmasın?
  • Arkadaşlar daha önce de konuşuldu bu konu...

Orda ayrıntılar var...
  • Microsoft Türkiye'nin bu konuda yaptığı açıklamanın detayları....

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=116205
  • quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

adam akıl edememiş mi de kayıtlı konuşmaları bilgsayarında tutmuş.. ne acemiler var yav...

ben de kaydediyorum konuşmalarımı .. ihtiyacım oluyor kimi zaman .. hem pcme kardeşim bile yaklaşamıyo
  • Kaydedilio abi ben hepsini okuorum.............................

• kardeşim kapatın ayarlardan kaydolmasın bilgisayara niye bu kadar kasıyosunuz ki
  • Kaydedildigi falan yok sadece incelemeye alınann bilgisayarı internet üzerinden bulamıcagımız yazılımlar ile taratıp herşeyi çıkarıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jikolata

quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

ben de kaydediyorum konuşmalarımı .. ihtiyacım oluyor kimi zaman .. hem pcme kardeşim bile yaklaşamıyo

adam madem tecavüz etmiş, bide delilleri nie ortada bırakmışki diorum. hiç profesyonelce diil..

• Bilgisayara kaydediliyor sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.