Şimdi Ara

MSI X570 anakartlar 200 Avro seviyesinden başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakında ramlar değişir. Am4 platformu biter. Aldanıpta almayın sakın. Baba parası olsa verilmez

  • İşlemciye zam yapmadık çok diyebilmek için chipsete zam yaparsın olur biter. Eeee AMD de kar yapacak artık, pamuk eller ceplere!!!

  • .TT. . kullanıcısına yanıt
    Dostum yıllarca ternik serviste çalıştım türk insanının bilgisayar alırken ki psikoloji ve mantıgını biliyorum. Yurt dışı dersen onlarda birim maliyet ucuz ama adamlar 1000 birim verip İpone bile almıyorlar sen düşün. Kusura bakma ama bu olay aynen Nvidia Amd olayı gibi olucak Nvidia piyasayı boş buldu eşek gibi fiyat koydu Amd de ona benzeyen modellerine benzer fiyatlandırma koydu. Yani bana Amd ye aşıgım falan deme eleştirilmesi gereken bir şeyi savunuyorsunuz çok ilginç cebinizden para çıkmaya kalktıgı zamanda en iyi fiyat fermans ürününü alıcam diye günlerce arastırıp duruyosunuz :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Valla herkes takar amd'yi, zaten ryzen 2 serisi ile rendercılar, iş için kullananlar için öncelikli seçim olmuştu. Şimdi 3 serisi ile zirveye oynuyorlar. Yani intel düşük seviye kalacak görünüyor, ister tak ister takma. Artık çoğunluk hem gamer, hem youtuber, kendi çapında herkes bir şeyler yapıyor. İş rendera gelince de ryzen 2 serisi bile inteli hacamat ediyor. 3 serisi muazzam olacak görünüyor. 5gb/sn hızlarla transfer yapabileceğin ssd ler falan, tüm yabancı forumlar amd ile çalkalanıyor. Millette 9. nesil intel var, çıksa da ryzen 3 alsam diyor :) (tabi onlarda para bol, ve onlar için ufak paralar)
    Yıllarça teknik servis de çalıştım hiç de senin dedigin gibi digil o işler burda agzımın suyu aka aka onu bunu överler almaya kalkınca G5400 işlemci alırlar :D:D yani geç o işleri sen milletin cebinde para varda render yapıcak. Profesyonel olarak render yapıcak kişi zaten Windows işletim sistemi kullanmaz azıcık aklı varsa :D




  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Valla hala teknik serviste çalışmaya devam ediyorsanız bence ryzen3 ten sonra oluşacak değişimi görün derim. Sonuçta yüksek oyun performansı içinde aynı render da olduğu gibi cepte para olması gerekiyor. Yani milletin cebinde her türlü parası varsa zaten intel ya da amd alacak. Yoksa zaten gidip f/p olarak ryzen 2 leri seçebilir. 95 yılından beri kendi bilgisayarımı toplayan birisi olarak ilk kez amd alacağım. Bunun duygusal bir yanı yok. Bakarsın benchlere, bakarsın ihtiyacına, fiyatına, ona göre en iyi şeyi toplarsın. p2 333, p3 1000, p4 2.8HT, Q6600, 3770K dan sonra benchlere de bakıp muhtemelen ilk kez ryzen 3xxx ile amd ye geçeceğim. Youtube da bir iki ay önce yurt dışının ünlü pc toplayan bir firması(adamlar vip müşterilere özel en üst sistemleri topluyorlar) son model mac ile son model pc toplayıp bench karşılaştırması yaptıklarında pc nin daha üst performans verdiğini göstermişti. Artık işler değişti. O maclerin matbaa, tasarım, animasyon vs işlerdeki rakipsizliği bitti. Başlarda S3 trio 3d, tnt 2 m64, geforce 2 mx 400 kullandıktan sonra da sırf ati/amd ekran kartları kullanmıştım. Ama ekran kartı konusunda performans olarak rtx lere güzel rakip çıkartamazsa da uzun bir aradan sonra ilk kez ati/amd yerine nvidia ya geçeceğim. Yani markaya takmamak lazım, önemli olan işlev.




  • Bu topluma da ne yapsan yaranamıyorsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

    Hocam anakart, ekran kartı gibi doğrudan performansa etke eden bir parça değil. Burada sıkıntı, amd nin performans olarak inteli yakalaması ve bir miktar geçmesi (oyun olarak) sonucu artık fiyat/performansa oynayan bir üretici olmaktan vazgeçmek istemesi. Yani görüyoruzki kullanıcıyı gerçekten düşünen bir firma yok, eline fırsat geçen her firma bizleri öpmeye çalışıyor. Hatta duruma göre işlemcileri lansman fiyatının üstüne satmaktan kaçınacaklarını sanmıyorum. Her ne kadar sevmesemde intelin cevabı cebimizin ne kadar kazınacağını belirleyecek.
    Bunu deyince Amd düşmanı intel fanboy oluyorsun aman dikkat

    Lisa teyzenin hayranları kabul etmese de Hiçbir firma "şu oyunculara ucuza donanım satalım da oynasınlar be yağğ" kafasında değil. Piyasayı kim domine etmeye başlıyorsa fiyatı da o domine ediyor, dün intel bugün amd.




  • Adamlar 2-3 günlük kazanclari ile alip kullaniyo sizler almayipda msi top aticak değil son teknoloji en üst seviye amd kartlari almak gibi zorunluluk yok fiyatlar ucuk ama kimse dolar euro yüksek diye tepki göstermiyo hakki neyse ona göre fiyat biciyolar artik paranin degeri kalmadi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .TT. . kullanıcısına yanıt
    Milletin çoğunluğu 450 ile yetinmeye kalkarsa, fiyat kırılacaktır. pci-e 4.0 olacak da ne olacak, donanım mı var? Ayrıca, 4.0 geldi diye kaç kişi diğer donanımlarını da değiştirecek?

  • Naif olmayın, tüketiciyi düşünen firma diye birşey olamaz. Bütün firmaların amacı kar yapmaktır, kar yapmaya giden yolda piyasa deviyle mücadele ederken daha uygun fiyatlar sunmak zorundadır. AMD de karsızlığa rağmen bunu yaptı, çünkü mecburdu. Yeterli pazar payını aldığı anda kar marjına oynayacaktır. Saflığın lüzumu yok.
  • Bu bord yanılmıyorsam 150$

    https://www.asus.com/Motherboards/PRIME-X570-P/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ananın nikahı böyle rakam mı olur lan billur mu geçiyorsunuz bizimle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Sızıntılara göre en ucuz X570 şimdilik bu anakart. Fiyatı da 159,99USD.
  • Bence şimdiden tepki ölçüyorlar,Aceyi 400 küsür dolara bırakın Türkiye'yi Avrupa'yı Amerika'da bile zor itelerler. Profesyonel alanda ssd kullanıcıları hariç pcie 4 ün şuan bi getirisi var mı? Yok. Üzerine chipset daha fazla güç tüketiyor üzerine bide fanla geliyor aman kalsın gider ikinci el x470 alır pcie 3.0 ile kullanırım daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    X570 fiyatları ekonomileri rahat ülkelerde bile çok tepki çekiyor şu an. X570 anakartları öne çıkarmak için PCIE 4.0 tek başına yeterli değil. 3000 serileri X470 anakartlarda zaten çalışacak. OC açısından VRM'leri iyi, üst seviye4 X470 gerekecektir belki ama zaten X570 orta seviye anakart fiyatları X470 amiral gemilerinin bile üstünde. Üst seviye X570 anakartları zaten konuşmaya gerek yok.
  • Amd 2970wx den bile toplam güçte daha iyi olabilecek bir işlemci için 159$ bord bulabilmek nimettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların amacı belkide elde kalan x470'leri satıp daha sonra x570'lerin fiyatını indirmek.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    X570 çıktıktan sonra X470'in üretimi bitmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda c7h 1800tllere kadar indi. Varsın pcie 4.0 olmasın ramlerim de 3733mhze çıkmasın diyip paraya kıyasım geliyor. Bugün x570 selefi 2500den aşağı gelmez. Vrmler ise sıvı soğutma yapmayacaksan 3950x i bile destekleyecek güçte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.