Bildirim
MSİ Teknik servis Kalitesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bende merak ediyorum
Takip...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 ay önce Gaming 5 anakart göndermiştim. 10 gün içinde sorunu çözüp gönderdiler. Daha önce Asus vardı, teknik servisi yüzünden almaya tövbe ettim. -
eskiden asus çizgi elektronik ile çalışıyordu hala çalışıyormu bilmiyorum ama çoğu kişi sırf bu yüzden anakart tercihini asus yapıyordu ne yalan söyleyeyim g41 chipset anakrtım asus'du sonrasında h77 chipset msi anakart aldım şu ana kadar hiç sorun yaşamadım nasipse yarın h97 gaming 3 alıcam msi'a güveniyorum bu arada teknik servisini kim üstleniyor -
Hocam bir şey soracağım eğer ürünlerinizin garantisi varsa neden bu ürünü satın aldığınız firmaya başvurmuyorsunuz böyle bir hakkınız var gidin onlar ilgilensin sizin yerinize. Aldığınız yer Vatan bile olsa bu sizin hakkınız değil mi? Neden soruyorum dersenz ben de mesela ekran kartımı garantiye vereceğim ama Inventus'a göndereceğim onlar irtibata geçecek firma ile (Gigabyte benimki). -
Bugün msi z97a gaming 7 anakartımı servise gönderdim, sonucu buraya yazarım -
Arkadaşlar bugün anakarti aldım h97 gaming 3 alacaktım fakat ellerinde 1 tane o da teşhir ürünü h97 gaming 3 kalmış peynir ekmek gibi satılmış kart bende z97 gaming 3 aldım ay sonunda da i5 4590 alıcam bu arada vatanda ki satış danışmanlari gigabyte almam için çok baskı yaptılar anlamadım adam'a h97 gaming 3 alıcam dedim direk bana neden msi diye cevap verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: intel8
Bugün msi z97a gaming 7 anakartımı servise gönderdim, sonucu buraya yazarım
Servise gönderme sürecini pm den anlatsana anakrti vatandan mi aldın bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X