Şimdi Ara

Msi Rx 470 gpu kullanımı | sorunsallı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vakit ayırdığınız için şimdiden tesekkür ederim.
    MSI RX 470 GAMING 4G model e.kartını İ5 650 model işlemci ve 4 gb ram ile kullanmaktayım ve videoda göreceğiniz gibi bir sorunum var.
    https://youtu.be/cagX1D6YIPg
    İşlemcinin darboğaz yapmasını bekliyordum, yakın zamanda işlemci değitiremeyeceğim için bunun bir çözümünü bulabilirmiyiz acaba

• Ram kullanımı kaç GB? Vram kullanımı kaç GB?
  • Oyunda iken gpu vram kullanımı ve işlemci kullanımını da gösterin.
  • zaten darboğazda şuan:S
  • Not : Detayli videohttps://youtu.be/fj5TkuO1_UA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci değiştirmek dışında bir çözüm yok malesef.
  • Gpu kullanımı 0 olduğunda fps yerlerde sürünse sorun olurdu ama öyle birşey yok videodan gördüğüm kadarıyla. Msi afterburnerin ölçümünde sorun var gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu oyunda darboğaz görünmüyor. Ya oyunun ekran kartı kullanımı böyle yada ölçümde hata var. Yada sürücüler hala sıkıntılı yeni kartlar için. Fakat fps değerlerinden ve cpu kullanımından darboğaz olmadığını anlayabiliyoruz.
  • i5 650 ise normal. (i3 ten hallice bir işlemcidir çünkü)

i5 6500 ise anormal bir durum.
  • condensator C kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdünüz mü hocam? Oyunlarda herhangi bir takılma vs var mı yoksa sadece değer mi yanlış? Benim de böyle bir sıkıntım var da yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt00

Sorunu çözdünüz mü hocam? Oyunlarda herhangi bir takılma vs var mı yoksa sadece değer mi yanlış? Benim de böyle bir sıkıntım var da yardımcı olursanız sevinirim

Fps oyunlarında garip bi gecikme ve anlık donmaların önüne gecemedım, gariptir ki oynadıgım oyunda ve birkac oyunda da en yuksek ve en düşük detay ayarlarında fps farkı pek fazla olusmuyordu. Çare olarak i7 6700 e geçtim.
    6700 e geçince gpu kullanımı videolardaki gibi olmadı mı? Şuan ben 4690k kullanıyorum ve pes 2017 de gpu kullanımı %0 gözüküyor hep arada lütfedip %25-15 falan oluyor ama nafile ve oyunda takılmalar mevcut. Önceden GTX780 kullanıyordum herhangi bir derdim yoktu. GTAV, BF1, FarCry3, Project Cars sorunsuz oynanıyor ama pes 17 ve kardeşimin oynadığı lego haryy potter oyununda ciddi şekilde takılma var, eski kartımda hiç bir oyunda sorun olmadan oynanıyordu. 3-4 kere format attım değişen bir şey olmadı. Driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama çeşitli driverlar denememe rağmen bir sonuç alamadım. Çok sinir bozucu bir durum kartı iade edeceğim galiba bu gidişle. Sizin pes17 deneme şansınız varsa deneyebilir misiniz rica etsem.
  • Lt00 L kullanıcısına yanıt
    Suan win7 ve güncel driverlar yüklü, bu sıkıntı tekrar etmedi. Akk bitik oldugundan demosunu bile indirmem mümkün gözükmüyor. Oyundan kaynaklı bir sıkıntı gibi sizinki ama daha bilgili forumdaşların yorumunu beklemekte fayda var.
    Tamam hocam teşekkür ederim yine de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.