Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargoyla dimi(hangi?)..biz vermiyoz dimi parayı

umarım dediğin gibi olur
  • msi m673 ün sataşını durdurmuş öylemi arkadaşlar
  • ellerinde bitmiş.
    söylediklerine göre gelecekmiş yeniden
    ki bizimkileri değiştirsinler
  • ben novabilgisayarın internet sitesinde gördüm msi m 673 amd 2.2 diyor yenimi çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan0640

ben novabilgisayarın internet sitesinde gördüm msi m 673 amd 2.2 diyor yenimi çıkmış

yanliş yazma ihtimalleri yüksek olmakla beraber belki m673a m673ğ falandır(bizdekiler m673X)

birde novabilgisayardan uzak durun önünden geçmeyin diyemicem kızılayın ortasında biyerde ama geçerken dikkat edin kendinizi koruyun
  • tracy neden öyle dedin kardeş bende ankaralıyım hatta oradan bir dell 1501 almayı düşünüyorum iyi değil mi ne sorun çıkartıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan0640

tracy neden öyle dedin kardeş bende ankaralıyım hatta oradan bir dell 1501 almayı düşünüyorum iyi değil mi ne sorun çıkartıyorlar

sıcak fırsatlar bölümünde bahsi geçti oranın. forumdan biri bir bayan arkadaşına orayı tavsiye ediyor.. onlar da kullanılmış ve sorunlu modemi sıfır diye satıyorlar.. geri götürüncede sorun çıkarıyorlar..

bende forumda reklamını görüp notebook için ram sormaya gitmiştim 99$ dediler ama erkesi gün oraya yakın biryerden 50$ a aldım

tabi bunlar benim karşılaştığım vakalar.. memnun olanlar da vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 7 Haziran 2007; 22:23:27 >

• Mavibilgisayardan değişimden beklediğim m673x geçen hafta geldi. Yeni gelen makinada da aynı sorun; cihaz kapalıyken pil tüketme sorunu var. Bu nedenle geri gönderdim. Bakalım ne olacak. 2 aydır cihazı kullanamıyoruz yani. Başka bilgisayar olmasa yandıydık. Herkese iyi günler.
  • iyi günler
    quote:

Orjinalden alıntı: adanadr

Mavibilgisayardan değişimden beklediğim m673x geçen hafta geldi. Yeni gelen makinada da aynı sorun; cihaz kapalıyken pil tüketme sorunu var. Bu nedenle geri gönderdim. Bakalım ne olacak. 2 aydır cihazı kullanamıyoruz yani. Başka bilgisayar olmasa yandıydık. Herkese iyi günler.

acaba yeni gelen makina stokdaki miydi yoksa onlara da mı yeni gelmişti?

nasıl çözülcek bu iş
  • merak ediyorum bizim bu ülkedeki TSE ne işe yarar kaç tane servisin TSE belgesi var kimler denetliyor yeterliliğii kimler veriyor bunlara ota boka Avrupa Kriterleri diye kurallar koyanlar bu konu hakkında ne yapıyor bilmiyorum vallahi en az sizin kadar bende üzülüyorum arkadaşlar
  • Arkadaşlar pil sorunu ne durumda yarın almayı düşünüyorum birde linki incelerseniz bu farklı galiba artısı eksisi nedir

MSI M673 AMD TURION 64+ MK-38 2.2Ghz 1024MB 120GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN ) MS-163522-049

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71125#tablnk
  • pil sorununda bir gelişme yok.. adanadr sende bişeyler var mı? birde sen hangi mavi bilgisayarla muhattab oldu yani hangi şubesiyle?

quote:

Orjinalden alıntı: erselozkan

Arkadaşlar pil sorunu ne durumda yarın almayı düşünüyorum birde linki incelerseniz bu farklı galiba artısı eksisi nedir

MSI M673 AMD TURION 64+ MK-38 2.2Ghz 1024MB 120GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN ) MS-163522-049

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71125#tablnk

bura senin verdiğin adı aynı olsada içi tamamen değişik.. bi kere tek çekirdekli!
    hem msi alıyorsun hemde tek çekirdek.. 2 katı zarardasın yani

• Teşekkürler . fark nedir ?
  • istediğin buysa

seninki bizdeki
    tek çekirdek çift
    120gb hd 100gb
    1gb ram 521mb

yada neden direk buraya bakmıyorsun
    http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?pIds=bd71125,bd70877,&type_id=Ta%c5%9f%c4%b1nabilir%20Bilgisayar&CatalogName=Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 12 Haziran 2007; 12:02:50 >
  • Çift çekirdek olması okadar etkiliyormu performansı o zaman alttaki link nasıl alınırmı alternatif olarak.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70758
  • @adanadr uğrasana ara sıra buralara
    bizm makianyı şunla değiştirsek süper olmaz mı??
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127#tablnk

@erselozkan bu verdiğin çok daha iyi
    benim üstte verdiğimide düşünebilrsin alternatif olarak
  • ARKADAŞLAR

m673 ün pil sorunu çözülmemiştir. Yeni ithal ürünlerde de aynı sorun var. Ben 2 defa değiştirip sorun çözülemeyince temelli iade ettim.Mavibilgisayar iade işlemini yaptı.Henüz kredi kartımda gözükmesede birkaçgüne görünür sanırım.Benim için m673 meselesi kapanmıştır.Keşke sorunsuz çalışsaydı.7400 ekran kartı iyiydi bu fiyata..
    Ancak bu sorunlar MSI notbookların kötü olduğu anlamına gelmez. Hiçbir üretici firma bilerek böyle bişe yapmaz ticari intihar anlamına gelir zaten.
    Başka bişey..Gerek mavibilgisayar gerek Bimtes ile ufak tefek gecikmeler dışında hiçbir sorunum olmadı..İletişim iyiydi...Başka servisler nasıldır bilemiyorum.

Erselozkan,
    Çift çekirdekli olması herzaman avataj değil.Örneğin daha çok pil tüketir. Ayrıca çift çekirdek işletim algoritmalarının daha gelişiyor olması her programda aynı yararı sağlıyacağız anlamına gelmez. Benim bildiğim süper pi sonucu ne kadar kısa ise o kadar işlemci hızlıdır. Ekran kartı işlemcisi ne kadar hızlıysa o kadar iyi oyun oynarsınız. Bu nedenle rahatlıkla şunu söyleyebilirim sıradan işler için turion mk38 (2.2 GHz) oldukça yeterlidir..üstelik 64 bit. Çift çekirdeğe gerek yok..Boş yere çift para vermenin alemi yok. Yalnız aldıktan sonra pilini vb.. iyi test edin 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade hakkınız var..

Herkese saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E31FE823 -- 12 Haziran 2007; 12:30:59 >

• @adanadr sen hangi şube ile muhattab oldun ben ankaradayım direk oraya gideyim

bi ben kaldım galiba :(

birde uygun olduğun bir zaman msn e eklersen konuşabiliriz.. mrtzd@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 12 Haziran 2007; 12:34:53 >
  • Tracy,
    Gönderdiğin linke baktım IBM güven veren altlerdir kasası çirkin gelsede bana....Özellikleri iyi 128 mb go7400 ekran kartı var fiyatı da uçuk değil..Ama o parayı ona vereceğime metronun 1615 e sattığı dell i almayı düşüyorurum x1400 ekran kartı ve c2d 1.8 işlemcisi var..Henüz karar vermedim..Bakıcaz artık ..cazip linkler bulursanız gönderin haberimiz olsun fırsatlardan..

Bu linkte ekran kart performansları var..Alet alırken referansınız olsun.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-Go-7400.2143.0.html
  • orda 128mb yazılmış maa bizimkinden farklı değildir herhalde max 256 dır?

metro derken?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.