Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı sorunu yaşayan arkadaşlar olmadı mı? Sadece bende mi oldu bu sorun?

gonul_yorgunu61@hotmail.com
  • Arkadaşlar Bimtes yetkilileriyle az önce yaptığım bir görüşmeyi aktarayım..Bilgisayarımı göndermek üzere hazırladığımı pil sorununun anakart değişimiyle çözülüp çözülemediğini sordum evet doğrudur dedi ama benim bilgisayarım henüz 10 günlük olduğu için müdahele etmeyeceklerini eğer sorunu tespit ederlerse değişim raporu verebileceklerini ve almış olduğum yerden yenisiyle değiştirebileceğimi veya başka model bir tane alabileceğimi söyledi..Ancak benim gibi driver sorunu şikayeti de gelmediğini söyledi..
    Sonuç olarak benim niyetimi sorarsanız ben bu bilgisayarın aynısını almak istiyorum çünkü sizlerinde belirttiği gibi özellik-fiyat dengesi çok üstün..Yenisini getirtmeyi düşünüyorum..Benim için bu bilgisayarda extra önemli olanlar blotooh+webcam+ekran kartı..Bu extralar benim için önemli..Arkadaşlar bu extralara da sahip aynı fiyat civarında bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir alternatif varmı?(Hepsiburada.com'dan aldım) Varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum..Gelişmeleri burada paylaşmaya devam edeceğim ,sizinde paylaşmaya devam etmenizi rica ederim arkadaşlar..

• slatka,
    Bu topiği bence geriye doğru iyice bir oku milletin başına neler geldi.Bu konfigürasyona bu fiyat iyi elbette. Ben 2 defa m673ü değiştirdim 1 ay ara ile pil sorunu çözülmedi..zararına da olsa paramı geri aldım. gittim başka bir alet aldım.m670 lerde de aynı sorun var.Sana önerim pil önemli değilse hiç düşünme değiştir şansını dene.Amaa pil önemliyse yazık olur parana. Ayrıca bu modelin adı pil yüzünden ayyuka çıktı yarın satmak istediğinde de zor satarsın.Şansın var hepsiburada n almışsın değiştirmek istersen seçeneğin çok..yada paranı geri al başka bir yerden içine sinecek bir alet al..sevgiler saygılar
  • benim labtop 1 haftadır serviste.. bugün mail im üzerine aradılar sorun tam olarak ne diyolar
    birde sitelerinde kabak görünen seri no ile durumu öğrenme servisine nasıl ulaşmışım nasıl anlamışım hala "hazır değil" olduğu?? herkesi gerizekalı yerine koyuyorlar resmen.. var olan hizmeti kullanmak da suç
  • Para iadesi yaparken kesinti mi yapıyorlar adanadr arkadaş.
    Yapıyorlarsa neden yaptıklarını açıkladılar mı?

Değiştirmek için seçeneğin bol diyorsun sen ne aldın? Ben satmak için almayacağım ama pil genede önemlidir heralde..Birde ben tam olarak ölçemedim tam olarak ne kadar gidiyor pil acaba?Ben ev kullanıcısıyım evde fişe takılı kullanırım deyip kendimi kandırsam idare edebilirmiyim?Bana aynı fiyatta blotoh ve webcam lı önereceğin bir pc varmı adanadr?

Burada mesele sadece pil meselesi değil. Be pili birkaç defa denedim. Tam dolu olarak bıraktığım pil 24 saat için de %85 e kadar düşüyor.

Tamam pili idare ederiz nasıl olsa daha çok evde kullanacağız dedik. Ama bakıyorum MSI ın sitesinde bu makine Yok (M670ten bahsediyorum) var ama çift çekirdekli ve başka özeliikleri de farklı

EEE bu durumda insan şupheye kapılıyo acaba bu makinede başka bir sorunda çıkar mı diye

Garantili tamam servise gitti yenisi geldi oda bozuk yarın başka br sorun çıkarsa yine belkide yeisi gelecek. Peki 2 yıl sonra garanti bitince ne olacak.

Ben bilgisayarı iki yıl kullanmk için almadım. Oyun merakım yok benim için ofis ve internet o kadar bana uzun süre gitmesi gereken bir makine 2 yıldan sonra başka bir yeri bozuldu. Tamir yok e ne olacak sen en iyisi bu makineyi çöpe at Başka birşey al. O kadar zengin değilim maalesef. zaten imkanım olsa 2-3 bin YTL verir bir canavar alırım değil mi?
    Bu satırları yazarken hala düşünüyorum göndereyim mi? göndermeyeyim mi? makineyi diye MSI dan bir açıklama bekliyorum.

• Hakan_80,
    Ben mavi bilgisayardan mp3 hediyeli almıştım..hediyesini başkasına verdiğim ve iade etmediğim için onun parasını kesip bana ödeme yaptılar..sizin için bu sözkonusu değil tümünün geri ödenmesi lazım..Dolayısıyla 250 milyona mp3 player almış oldum en az 150 milyon zarar.

Slatka,
    Senin gibi bende inceledim ne alsam diye..Aynı paraya aynı kofigürasyon yok...Ama cihazı sorunlu olduğunu bile bile kullanmak da rahatsız edici doğrusu..
    Ben 1615 e dell6400 aldım c2d ve ati x1400 ekran kartlı bir laptop..kamerası yok üzerinde mikrofonu bile yok. Çok memnunmusun diyeceksiniz? Hayır...Herşeyi iyi genelde ....ekran kalitesini beğenmedim yanlardan görüntü kaybı çok..MSI m673 daha iyi ekrana sahipti..Sonuç olarak tavsiyem forumları oku en az eleştiri alan memnuniyet düzeyi yüksek bir cihaz bulmaya çalış...Kolay gelsin
  • laptopunu değiştirmek isteyen arkadaşlara ben baya bir araştırma yaptım bi datron var bide dell 1501 bunlara bir bakın derim arkadaşlar
    datron
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4102
    dell1501
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3625

gerçi datronun kasa kalitesi nasıl onu bilmiyorum ama özelliklere bakınca sanki biraz daha iyi gibi kullananlar varsa onlara bir sorun görüş alın derim

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ

• ben iade etmeden genelde laptopu akşam kapattığımda pilini çıkartıyordum. Sabah taktığımda pilde enerji kaybı olmuyordu. Pili sorun edenler böyle deneyebilirler. ama yeni gelen siparişlerde sorun çözülür diye ben de iade ettim ama sorun çözülmedi. bence bu fiyata görüntü olsun performansı olsun çok kaliteli idi.
    Birkaç küçük dezavantajı vardı.
    ısınma problemi vardı. Dizüstünde kullanıldığında bacaklarınızı bir müddet sonra yakıyor.
    Birde pili 1,5 saat maksimum 2 saat gidiyordu.

Orjinalden alıntı: slatka

Ekran kartı sorunu yaşayan arkadaşlar olmadı mı? Sadece bende mi oldu bu sorun?

gonul_yorgunu61@hotmail.com

bendede var aynı sorun hangi ekran kartı driverını yüklediysem calısmadı

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bimtes yetkililerinden aldığım bilgiye göre M673 serisinde pil sorununu anakart değişikliğiyle çözüyorlarmış. Ancak bu da yaklaşık bir ayı buluyor. Kargoda geçen süreleri saymıyorum bile.
    Ama M670 serisi için böyle bir durum yokmuş. Ürünü test edip değiştirme-para iadesi raporu düzenliyorlarmış.

gerçekten mi.. sevindim buna
    çünkü benim notebook 1 haftadır orda yapılmayı bekliyor..
    bir türlü cihazım hakkında detaylı bilgi alamadım. üst mesajda yazmıştım olanları attığım maile karşılık adamın biri beni tekrar aradı ve en sinirli haliyle yoğunuz bu aralar dedi birde siz nası olurda cihazınız durumunu websitemzden öğrenirsiniz diye çıkıştı orda olsam döverdi kesin

@bahtiyaraziz senin bildiğin bimtesde gerçekten bilgi alabileceğim biri varsa numarasını özel mesajla yollarsan sevinirim

• Malesef telefonla bilgi vermiyorlar. Teknik servisi bağlamlarını istiyorsunuz ha bire müzik dinletiyorlar. Sonra elemanlar meşgul diyorlar. Sonunda birisini buluyorsunuz o da arıza takip programından bakıp makinanız hazır değil diyor. Onu zaten biz de bimtesin ana sayfasından görebiliyoruz. Yalnız bir elemanla muhatap olduğunuzda durumunuzun aciliyetni anlatıp sorununuzla biraz daha öncelikle ilgilenmelerini isteyin. Bunu bir iki defa tekrarlayın sonuç alırsınız.
    Son olarak ben makinamı teslim alırken ismi bende saklı konuştuğum yetkili ürün değişiminin çözüm olmadığını, hatta en doğru kararın satıcı firmayla anlaşıp başka bir markanın modelini almak olduğunu söyledi. Ben ısrarla "MSI o kadar da kötü değil, bu sorunlu seriler dışında bize bir model önerin" dediğimde s420'yi söyledi ki bu cevabın yorumunu size bırakıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bimtes yetkililerinden aldığım bilgiye göre M673 serisinde pil sorununu anakart değişikliğiyle çözüyorlarmış. Ancak bu da yaklaşık bir ayı buluyor. Kargoda geçen süreleri saymıyorum bile.
    Ama M670 serisi için böyle bir durum yokmuş. Ürünü test edip değiştirme-para iadesi raporu düzenliyorlarmış.

gerçekten mi.. sevindim buna
    çünkü benim notebook 1 haftadır orda yapılmayı bekliyor..
    bir türlü cihazım hakkında detaylı bilgi alamadım. üst mesajda yazmıştım olanları attığım maile karşılık adamın biri beni tekrar aradı ve en sinirli haliyle yoğunuz bu aralar dedi birde siz nası olurda cihazınız durumunu websitemzden öğrenirsiniz diye çıkıştı orda olsam döverdi kesin

@bahtiyaraziz senin bildiğin bimtesde gerçekten bilgi alabileceğim biri varsa numarasını özel mesajla yollarsan sevinirim

• 2 hafta boyunca msi m673 üzerine yapılan bütün yorumları okudum pil sorununu kafaya takmadım veya aldrış etmedim diyelim ve sonunda m673 laptobu aldım cihaz donanım olarak çok iyi görünüyor şimdi görüşlerimi aktarayım

Dezavantajları (sinir edicide diyebiliriz)

Klavyesi oldukça kötü tasarlanmış i,ş,ç,ü,ğ,ö yön tuşları enter shift tuşu çok küçük olmuş yazmakta zorluk çekiliyor

Çok ısınıyor bu yaz gününde hiç hoş olmayan bi durum pc wizard 2005 işlemci sıcaklığına 35 anakart sıcaklığına 65 derece demesine rağmen çok sıcak geliyor

Amd 2.2 işlemcisi yavaş kalıyor asal sayı hesaplama süresi 48-60 sn arası değişiyor

Son olarak ise pil durumu ben akşam full olarak kapatım sabah açtığımda %96 olarak geldi ben bu durumu çok önemsemiyorum en azından garantiyle uğraşmak istemiyorum

Avantajları

Ekran kartı 256 paylaşımsız olması çok iyi

Kamera+bluetooth+kart okuyucu+firewire olması

portların hepsi yanlarda olması

Numeric kaypad olması

donanım olarak fiyatı gerçekten bedava diyebiliriz

Bana sorarsanız ben pişman olmadım diyebilirim fiyat olarak laptop+çanta+mause 1160 ytl verdim oldukça iyi sayılır satmayı düşünüyorum core duo almak istiyorum kullanmakta olduğum delphi7 ve visual studio 2005 için yetmiyor

• Arkadaşlar ben fikrimi değiştirdim M673 'ün yenisini istemeyeceğim..Şu ıbm lenova'yı LENOVO (IBM) 3000N N100 INTEL CORE 2 DUO T5200 1.66GHZ 15.4" 1024MB 120GB almaya karar verdim..İndirim için son 4 gün ve sanırım sadece fikrimi değiştirmem yeterli olmayacak çünkü benim Msi hala serviste ve bu kampanyaya yetişebileceğimi sanmıyorum..Ben alamasamda sizlere en iyi alternatif olarak bunu tavsiye ederim.Bilgisayarın görünüşü ve klavyesi beni mest etti,Bilgisayardan fazla anlamazdım ama son bir aydır öğrendiklerimle bu bilgisayarı kesinlikle kaçırmamanızı öneririm..
    Daha önce bir arkadaş linki vermişti ama ben tekrar vermek istiyorum..Kesinlikle kaçırmayın diyorum..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127#tablnk

• 2 haftadır serviste olan geçen perşembeden beri "hazır" olarak görünen labtop bugün işallah kargoya verilecekmiş.. dedim
    -acaba sorun çözüldü mü
    -sorun neydi ( yazmıyo mu orda )
    -pil kendiğinden tükeniyor
    -ha çözüldü o

az önceki konuşma böyleydi aslında inanmıyorum çözüldüğüne ama umutluyum yinede
    bu arada teknik servisteki adamdan özür dilerim uyuyodu uyandırdım galiba
  • evet arkadaşlar yaklaşık nisan ayından beri takip ediyorum bu başlığı ve bir markanın adım adım tükenişine tanıklık ettim.
    bende bu cihazı almak için sizin sorunlarınızın çözülmesini bekliyordum ama MSI her seferinde kaybetti.
    Bu saatten sonra da ağzı ile kuş tutsa kafamdaki imajını düzeltemiyecek. Şunu anladım ki ucuza laptop yok
    bende paraya kıyıp LG P1 alacağım inşaAllah.

Deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler.

efe

Orjinalden alıntı: slatka

Arkadaşlar ben fikrimi değiştirdim M673 'ün yenisini istemeyeceğim..Şu ıbm lenova'yı LENOVO (IBM) 3000N N100 INTEL CORE 2 DUO T5200 1.66GHZ 15.4" 1024MB 120GB almaya karar verdim..İndirim için son 4 gün ve sanırım sadece fikrimi değiştirmem yeterli olmayacak çünkü benim Msi hala serviste ve bu kampanyaya yetişebileceğimi sanmıyorum..Ben alamasamda sizlere en iyi alternatif olarak bunu tavsiye ederim.Bilgisayarın görünüşü ve klavyesi beni mest etti,Bilgisayardan fazla anlamazdım ama son bir aydır öğrendiklerimle bu bilgisayarı kesinlikle kaçırmamanızı öneririm..
    Daha önce bir arkadaş linki vermişti ama ben tekrar vermek istiyorum..Kesinlikle kaçırmayın diyorum..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71127#tablnk

Arkadaşlar ben bu lenovo yu aldım fakat 2 saat sonra iade ettim çünkü benim aldığım zaman sitede ekran kartı go7400 görünüyordu ve işlemci 1.66 görünüyordu ve hala böyle görünüyor. Elime geltiğinde baktımki ekran kartı go7300 ve işlemcide 1.6 haberiniz olsun birde sesini duyabilmek için üzerine kulağınızı dayamanız gerekiyor haberiniz olsun.

NOT: Sitede hala 1.66 işlemci olarak görünüyor fakat T5200 1.6 işlemci var. Ekran kartının açıklamasınıda benim uyarım karşısında değiştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselozkan -- 26 Haziran 2007; 19:01:46 >

• Bimtes in yerinde olmak istemezdim doğrusu..MSI nin sattığı her laptopun servise uğradığını bir düşünün.Hani sorun çözülse o da yok..

Tracy pil sorunun çözülürse foruma yaz...... gerçekten merak ediyorum ne olacak bu işin sonu..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.