Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tracy, ben adanadan online aldım..kargoyla geldi..Senin cihazı aldığın yere götürmen gerekli..Onlar bimtese göndericekler bir hafta sonra sana dönerler. Şu anda cihazın onarımı mümkün olmadığı için ya başka notbook verecekler yada para iadesi..Ben mp3 player hediyeli almıştım..ama iade edemedim geri bu nedenle 100 dolar düşerek ..799+kdv iade edecekler hesabıma..heryürlü zarardayız yani..ama kafa ağrısından iyidir.
  • bana a online geldi
    ama bir tanıdık aracığılı ile aldığımızdan dolayı elimde ne fatura var ne baka bişey. (ben ona bu durumu söylediğimde pilin azalması normal demişti.)
    ankarada bildiğm kadarıyla 3 mağaza var. sen eğer adresi verebilrsen birde ordakilerle uğraşmayım durumu bilen birileri olsun
  • http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=Iletisim

sayfasına bak

Şehit Adem Yavuz Sok. No:6/D 06440 Kızılay/ANKARA
    Tel : 312 418 18 85

online satış bölümüyle konuş..yardımcı olacaklardır.
  • anladım teşekkürler.
    para iadesi biraz karışık olur. benim lanovo mavi de yok.. öff neyse bşlıyorum en yakın zamanda işlemlere
  • tracy ortak bide datron un bilgisayarı çıkmış mavide baya iyi özellikleri var

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4102

özellikler aynı msi ama işlemci ve ramı yüksek nasıl aslında gidip bunumu alsak toptan iyi olmazmı hem datronun o kadar çok sorun çıkardığınıda duymadım

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • iyi bigi duruyor ama
    coredou (altta c2d yazıyo ) ve 64bit olmaması dezavantaj bigi görünüyor. diğer herşey aynı
    birde üstte ram için 533 yzılmış altta 667mhz yazıyor

aslında bu kadar hata normal. bugün bnm aleti götürdüm.. teknik servisde 7-8 kişi vardı ama sedece 2 si çalışıyor diğerleri muhabet ediyor biri knight online oynuyor

birde amma msi satmışlar orda depoda bi sürü msi paketlenmiş yollanmayı beklioyor.. alamyın kardeşim şunları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: adanadr

ARKADAŞLAR

m673 ün pil sorunu çözülmemiştir. Yeni ithal ürünlerde de aynı sorun var. Ben 2 defa değiştirip sorun çözülemeyince temelli iade ettim.Mavibilgisayar iade işlemini yaptı.Henüz kredi kartımda gözükmesede birkaçgüne görünür sanırım.Benim için m673 meselesi kapanmıştır.Keşke sorunsuz çalışsaydı.7400 ekran kartı iyiydi bu fiyata..
    Ancak bu sorunlar MSI notbookların kötü olduğu anlamına gelmez. Hiçbir üretici firma bilerek böyle bişe yapmaz ticari intihar anlamına gelir zaten.
    Başka bişey..Gerek mavibilgisayar gerek Bimtes ile ufak tefek gecikmeler dışında hiçbir sorunum olmadı..İletişim iyiydi...Başka servisler nasıldır bilemiyorum.

Erselozkan,
    Çift çekirdekli olması herzaman avataj değil.Örneğin daha çok pil tüketir. Ayrıca çift çekirdek işletim algoritmalarının daha gelişiyor olması her programda aynı yararı sağlıyacağız anlamına gelmez. Benim bildiğim süper pi sonucu ne kadar kısa ise o kadar işlemci hızlıdır. Ekran kartı işlemcisi ne kadar hızlıysa o kadar iyi oyun oynarsınız. Bu nedenle rahatlıkla şunu söyleyebilirim sıradan işler için turion mk38 (2.2 GHz) oldukça yeterlidir..üstelik 64 bit. Çift çekirdeğe gerek yok..Boş yere çift para vermenin alemi yok. Yalnız aldıktan sonra pilini vb.. iyi test edin 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade hakkınız var..

Herkese saygılar.

Cevap için teşekkürler.

• Herkese selam,
    Ben dahil..m673 cüler birer birer kayboldular anlaşılan.. :)
    Arkadaşlar ben iki gün önce metronun dell6400 ünü aldım. Birazda onun sorunlarıyla uğrasayım..
    m673 pil sorunu olmasa hakkaten iyi cihazdı..insallah sorunlarını çözerler..

msi macerasından takviye için aldığım 667DDR 512 orjinal HYNIX RAM kaldı. MSI notbooklarla gelenlerle aynı marka kullanılmadı..RAM artırmak isteyen olursa şu linke baksın:

http://forum.donanimhaber.com/m_15027176/mpage_1/key_//tm.htm#15027176
  • quote:

Orjinalden alıntı: adanadr

Herkese selam,
    Ben dahil..m673 cüler birer birer kayboldular anlaşılan.. :)
    Arkadaşlar ben iki gün önce metronun dell6400 ünü aldım. Birazda onun sorunlarıyla uğrasayım..
    m673 pil sorunu olmasa hakkaten iyi cihazdı..insallah sorunlarını çözerler..

msi macerasından takviye için aldığım 667DDR 512 orjinal HYNIX RAM kaldı. MSI notbooklarla gelenlerle aynı marka kullanılmadı..RAM artırmak isteyen olursa şu linke baksın:

http://forum.donanimhaber.com/m_15027176/mpage_1/key_//tm.htm#15027176

adanadr hayirli olsun.. kaca aldin? birde metronun dell 6400 u ne demek

benimkide su an bimtesde

• Tracy,
    Metro....hani metrogrosmarket ler var ya büyük şehirlerde...onların yaptığı bir kampanya dell 6400 cs11 modeli..İstersen forumdaki dell 6400 topiğine bir bak. kolay gelsin
  • aslında topigin ismini msi m 673 şikayet hattı koyayım isterseniz arkadaşlar:)
    ya millet ses vermeden değiştirdi aletleri yada sorunlarıyla yaşamaya çalışıyorlar

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • mavibilgisayarda fiyatı 1200 Ytl ye kadar düşmüş. Şu pil olayı olmasa tam alınacak notebook ama serinin hepsi öyle herhalde. mavi de elindekileri tüketmek için habire fiyat indiriyor. Deseler ki pil sorunu düzeldi bu fiyata hemen alacağım.

bu arada servisin internet sitesinde benim notebook un durumunu kontrol ederken gördüm ki yaklaşık 25-30 msi m673 yapılmayı bekliyo serviste
  • Merhaba Tracy,
    Bimtes bildiğim kadarıyla tamirat yapmıyor.Sadece test edip eğer arızalı ise iade yada değişim raporu veriyor.Büyük ihtimalle sana da aynı raporu vericekler..Sende mavibilgisayardan değişim yaparsın.Belki de daha iyisini alırsın.

Ama MSI markası gözümde bütün kalitesini yitirdi..Alt tarafı bir pil sorunu ya değiştir tüm cihazlarını yada üretme bu versiyonunu..m670 de de aynı sorun var anladığım kadarıyla.Kimbilir başka hangi modellerinde de vardır da kullanıcısının haberi yok..

Bundan sonra MSI markası diyince 50 kere düşüneceğim..
  • neyse arkadaşlar geçmiş olsun diyorum herkese tracy ve adanadr değiştirirse sorun kalmaz ve bizim topicte misyonunu tamamlamış olur herhalde

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • bu bilgisayara eşdeğer olabilecek Acer Aspire 5112WLMi TL50/1024/120GB modelini alayım dedim. Bimekste kdv siz fiyatı yaklaşık babalar gününe özel 1325 YTl ye geliyor. ama denedim sesi çok az MSi ye göre. diğer özellikleri güzel. ısınma da fazla yok ama sesi yüzünden ondan da soğudum. Acaba bu şekilde ucuz bilgisayarlar hep sorunlu mu oluyor..

Orjinalden alıntı: ahcan

bu bilgisayara eşdeğer olabilecek Acer Aspire 5112WLMi TL50/1024/120GB modelini alayım dedim. Bimekste kdv siz fiyatı yaklaşık babalar gününe özel 1325 YTl ye geliyor. ama denedim sesi çok az MSi ye göre. diğer özellikleri güzel. ısınma da fazla yok ama sesi yüzünden ondan da soğudum. Acaba bu şekilde ucuz bilgisayarlar hep sorunlu mu oluyor..

daha az ses cikiyo diye vazgectin..tak bi kulaklik tamam iste

benim maviden bi alternatif bulmam gerekiyor

adanadr,
    cahillik iste test icin ordalar galiba
    ama bu pil sorununu bildiklerine ragmen onlara test edildi damgasini vuracaklarmi.......evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 17 Haziran 2007; 17:38:38 >

• _____________________________
  • çok iyiymiş
    ama 200$ fark olluyor :(
    899$lık lazım
  • ] Arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okudum ama geç kalmış bir kurban olarak.. Benim aldığım model tek işlemcili 120 harddisk li m 673...(http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71125 ) Arkadaşlar ben ürünü 10 gün önce sizin değerli yorumlarınızı okuyamadan
    konu biz 10 gündür Pil sorunuyla değil de ekran kartı driver sorunu ile boğuştuk..Notebook bana freedos olarak geldi ,windowsu kuralım dedik ama bir türlü uyumlu bir ekran kartı bulupta kuramadık..Bimtesi arayıpta yönlendirildiğim ekran kartını da kuramadık..Ne yaptıysak olmadı! Belki 20 tane ekran kartı driver'i kurduk ama uymadı..Hadi windowstan vazgeçelim dedik Notebook ile gelen Linux'u kuralım dedik gene yok..Adamların gönderdiği cd'de driverler yok..! Ne MSİ'nin sitesinde nede başka bir sitede nvidia ge force go 7400 model bir driver bulamadık indirmek için..7300 var 7500 var..Bu konun birinci sayfasında verilen linkteki driveri denedim son olarak ama o da olmadı..Pil sorununa ise ekran kartı driver'i kurmak için götürdüğüm bilgisayarcıda tanık oldum..1 saat gitmedi!
    Hepsiburada beni Bimtese yönlendirdi aradım gönderin dediler,hatalı olup olmadığına karar verip gerekeni yapacaklarmış..Bu süreç kaç gün sürüyor arkadaşlar kargoya verdikten sonra?Arkadaşlar anladığım kadarıyla burda bahsettiğiniz model 100 gb harddisk olanı..Böylece her iki modelde de pil sorunu olduğunu anlamış olduk ama benimkinde driver sorunu da çıktı..Gelişmelerden burada birbirimizle iletişimin kopmamasını rica ediyor ve msn adresimi ekliyorum..Bu konuda detaylı görüş paylaşmak isteyenler ekleyebilir..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.