Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sorun bir makinada ortaya çıkmış bir sorun değil..Bimtes'in de yapacağı bişey değil..Kafadan yaptım diyemez. MSI üreticisinden aldıkları bilgi ile yapacaklar. MSI dünya markası olmak istiyorsa ki istiyor. Bu sorunu çözecekler. Yoksa diğer ürünlerinin satışına da yansır. Türkiyedeki tüketici hakları eskisine göre çok gelişti. Yeter ki aramasını bilelim. Diğer notbook ve servislerle olan sıkıntılarla şikayetlerle dolu bu forum..Sıkmayın canınızı..Hadi kolay gelsin.
  • evet işte onu diyorum herkeste bi şekilde bir sorun var.. birlik olalım yeter

neyse bakalım okan ın labtop bugün yolcu
  • http://www.bimtes.com.tr/hizmettalep.html

Herkes bu adrese girip uygun bir üslupla dile getirirse çoğunluk olarak sıkıştırdığımız için acil çözüm bulunabilir belki.
  • MSI global sayfasından m673 lerin bioslarını kaldırmışlar..Bir hareket var :) sayfada bios/driver/utility şeklindeydi şimdi bios yok.
    Nedendir acaba?

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1089

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E31FE823 -- 3 Mayıs 2007; 12:30:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adanadr

MSI global sayfasından m673 lerin bioslarını kaldırmışlar..Bir hareket var :) sayfada bios/driver/utility şeklindeydi şimdi bios yok.
    Nedendir acaba?

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1089

inşallah yazılımsal bi sorundur
  • hadi bakalım sayenizde global bir sorun hallocağa benziyor biraz daha gayret inşallah sonuç alırsınız kardeşlerim benim
  • arkadaşllar konuyu ikinci sayfaya düşürmeyelim varsa yeni gelişmeler veya öğrendiğiniz yeni birşeyler hemen paylaşalım iyi günler
  • bi gelişme yokmu arkadaşlar p.tesi günü almayı dusunuyodum cihazı ama bu gidişle biraz daha ertelicez sanırım
  • alma dostum sorunlu bu makina

size birsey söyleyim eğer bu pil sorunu olmasa bile ben yeni bir notebook alsam msi ı seçmezdim..malzeme kalitesi, klavye, destek ve birçok açıdan msi zayıf kalıyor
  • Tracy,
    MSI nin yıllarca mainboard larını ve diğer malzemelerini kullandım PC de. Şimdiye kadar diğerlerinden çok fazla kalite farkını görmedim. Pek çok ödülü olan kaliteli bir marka aslında..

En önemli avantajı ucuz olması. Bu cihazı almadan önce araştırdım Acer alacaktım ama ne s-video çıkışı var, ne digital VGA var, ne fireware var ne de paylaşımsız ekran kartı. Kabak gibi cihazı 1350 ye veriyorlar. Dell 6400 yada 1501 de öyle. İstediğim özellikler olsun diyince fiyat en az 1800 e çıkıyordu. Çok büyük fiyat avantajı var.

256 MB harici ekranı kim veriyor bu fiyata...

Ekran kalitesini yabana atma en geniş açıdan bile cam gibi görüntüsü var.

Webcam kullanmasam da 1.3 mp lik bir ekstra... ekranın üstünde dursun belki işe yarar birgün..

Wireless oldukça iyi hiçbir zayıflığını görmedim.

Klavyeyi özellikle istedim. Çünkü nümerik keyboard lazım bana. Diğer laptopuma bu yüzden harici klavye takıyordum..harici klavye takmaktan kurtuldum. Ancak daha kaliteli malzeme olsaydı klavye daha iyi olurdu. Özellikle mouse tuşları sert dell6400 lerin mouse tuşları çok güzel yumuşak. Bu çat çat ediyor :)

Ofis için her laptop olur. Ama 64 bit xp kurdum diğer partitiona 64bit çift işlemci performansını 64 bit video edit programlarında görebilirsin..virtualdub gibi..
    http://virtualdub.sourceforge.net/

Tek eksiği bluetooth..o da telefondan bişe aktarmak için lazım oluyor..
    Alete haksızlık etmeyelim...Pil durumu olmasaydı hiç sorunsuz bir alet olacaktı.. O da bir şekilde hallolacak.

Sonuç olarak fiyatı uygun seviyede olsaydı kesinlikle dell yada sony alırdım..Ama değiller maalesef..2 milyar vermeyede niyetim yok.

Cihazı haftaya servise göndericem test etsinler....bakalım ne diyecekler.
    Herkese iyi çalışmalar.Herkese sevgiler.

• şu an arkadaşın acer 9424WSMI sinden yazıyorumbu 17" olduğundan pahalı ama

mesela
    kamera 225derece dönüyor sadece sana bakmıyor
    klavyedeki tuşlar çok daha yumuşak
    klavyede tuşların dizilimi kullanıcı düşünülerek yapılmış.yön tuşları,enter vsvs çok daha kullnışlı
    acer ın yazılım desteği
    ve dış görünüş açısından bizimkinden çok üstün

ama sadece donanım açısından karşılaştırırsak f/p açısından bizimkile su dökemez

edit:bu arada sen benden daha tecrübelisin(usta da denebilir) bu konuda.benimkiler senin yorumlarının yanında çok değersiz kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 5 Mayıs 2007; 16:58:04 >
  • adnandr zaten baya bir araştırdım f/p açısından belkide dünyanın en iyi bilgisayarı gerçi yakından görme imkanım olmadı ama bütün kullananlar klavye ve renk dışında son derece memnun arayıpta bulduğum fakat sonra sizin gibi kullanıcıları okuyunca beklemeye geçtiğim bir pc ama inşallah sorun çözülür ama pek sanmıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: adanadr

Tracy,
    MSI nin yıllarca mainboard larını ve diğer malzemelerini kullandım PC de. Şimdiye kadar diğerlerinden çok fazla kalite farkını görmedim. Pek çok ödülü olan kaliteli bir marka aslında..

En önemli avantajı ucuz olması. Bu cihazı almadan önce araştırdım Acer alacaktım ama ne s-video çıkışı var, ne digital VGA var, ne fireware var ne de paylaşımsız ekran kartı. Kabak gibi cihazı 1350 ye veriyorlar. Dell 6400 yada 1501 de öyle. İstediğim özellikler olsun diyince fiyat en az 1800 e çıkıyordu. Çok büyük fiyat avantajı var.

256 MB harici ekranı kim veriyor bu fiyata...

Ekran kalitesini yabana atma en geniş açıdan bile cam gibi görüntüsü var.

Webcam kullanmasam da 1.3 mp lik bir ekstra... ekranın üstünde dursun belki işe yarar birgün..

Wireless oldukça iyi hiçbir zayıflığını görmedim.

Klavyeyi özellikle istedim. Çünkü nümerik keyboard lazım bana. Diğer laptopuma bu yüzden harici klavye takıyordum..harici klavye takmaktan kurtuldum. Ancak daha kaliteli malzeme olsaydı klavye daha iyi olurdu. Özellikle mouse tuşları sert dell6400 lerin mouse tuşları çok güzel yumuşak. Bu çat çat ediyor :)

Ofis için her laptop olur. Ama 64 bit xp kurdum diğer partitiona 64bit çift işlemci performansını 64 bit video edit programlarında görebilirsin..virtualdub gibi..
    http://virtualdub.sourceforge.net/

Tek eksiği bluetooth..o da telefondan bişe aktarmak için lazım oluyor..
    Alete haksızlık etmeyelim...Pil durumu olmasaydı hiç sorunsuz bir alet olacaktı.. O da bir şekilde hallolacak.

Sonuç olarak fiyatı uygun seviyede olsaydı kesinlikle dell yada sony alırdım..Ama değiller maalesef..2 milyar vermeyede niyetim yok.

Cihazı haftaya servise göndericem test etsinler....bakalım ne diyecekler.
    Herkese iyi çalışmalar.Herkese sevgiler.

• serkan aldın mı sen?
  • yok kardeş bi çözüldü deseniz almayı düşünüyorum ama hiç bir gelişme yokki belkide dell 1501 alırım arkadaşım iyice canım sıkıldı çünkü
  • Notebook performan açısından çok güzel diyebiliriz. Klavye falan pek problem değil. Pil konusuna gelince evet problem ama eğer fazla kullanmayacaksanız pili çıkarmak 2 sn sürüyor. pil takılı olmayınca tükenme sorunu yok. Bu problemde çözülürse alınacak notebook diyebiliriz.

Bu arada servise gönderen arkadaş vardı herhalde. sonucunu yazarsa seviniriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcan -- 7 Mayıs 2007; 20:00:08 >
  • 1gb ram ekledim canavar oldu makina

kapağı açıp kapatana kadar her yerimden ter aktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 7 Mayıs 2007; 23:47:37 >
  • bugün kadıköyü gezdim hicbiyerde bulamadım m673 ü işin ilginci gelicek modellerdede yokmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

bugün kadıköyü gezdim hicbiyerde bulamadım m673 ü işin ilginci gelicek modellerdede yokmuş

sadece mavi de ve hepsiburada da var

yine alıyosun ki bunu?
  • F\p güzel bi laptop bulduk dedik onda da pil sorunu var.
  • ozellik olarak super fiyata notebook alıcaktık ama gene intel gma yolları gozuktu galiba bize
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.