Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nefret ediyorum gma lardan ama bende sonunda dayanamayıp alacağım herhalde aslında pil bozuk olmasın rağmen bile almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim hayırlısı ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan0640 -- 9 Mayıs 2007; 21:36:50 >
  • Notebook u MSI İstanbul servisine gönderen arkadaş vardı aramızda. Sonucu buraya yazarsa seviniriz.
  • pil sorununu çözen yokmu ya
    mavi bilgisayardan bir açıklama gelmedimi
  • Arkadaşlar bir süredir işlerim nedeniyle yazamadım. Herkese merhaba.

Bendeki bilgisayarı servise gönderdim. oradan mainboard arızalı raporu verildi, iade yada değişim önerildi. Cihazı daha sonra mavibilgisayara gönderdim. Şu anda ellerinde m673 yokmuş geldiğinde yenisini göndericekler yada yaptığım alışveriş kadar başka bir bilgisayar vericekler. Yeni m673 lerin ne zaman geleceği belli değilmiş. Umarım yeni gelecek olanlarda pil sorunu çıkmaz.Yoksa döngü tekrar eder.

MSI global teknik servisle yazıştım. Önce pili sıkıştırın sonra biosu yükseltin filan dediler baktım hayır yok onlardan........vazgeçtim ugrasmaktan.

Pil sorunu olan arkadaşlara önerim servise gönderip arızayı tespit ettirip raporunuzu alın 2 gün sürmez kargo ile. Daha sonra değişim için aldığınız yere başvurun. Herkese kolay gelsin.
  • adanadr son noktayı koymuştur arkadaşlar msi bizden hayır beklemiyin diyor resmen bu bilgisayarda elenmiş oldu biz gene dell 1501 e talim edelim en iyisi
  • Sayın adandr, Bimtes ten aldığınız iade formu ile ürünü maviye iade etmediniz mi? yoksa ürün iade de sorun mu çıkartıyorlar. Bu durumda ayıplı mal satmış oluyorlar ve bir ay içerisinde ürünü geri almak zorundalar..
  • Ahcan,
    Önce aleti bimtese gönderdim. Oradan cihaz hakkında rapor tutulduktan sonra mavi ye gönderdim.Pil dışında cihaz güzel. Bu nedenle aynı cihazdan tekrar istediğim için bekliyeceğim. Yada başka bir notbook alacam. Ama aynı özelliklere aynı fiyata sahip başka bir notbook olmadığı için bekliycem.Sevgiler saygılar.
  • yaw arkadaşlar yaklaşık 4 aydır laptpo almayı düşünüyorum tam aha msi hem ekranrtı iyi olan hemde işlemcisi idare edecek olan bir makine çıkardı derken burda yok pili bozuk yok biosu şöle böle derken valla midem kalktı , yaw ne yapacaz cok parada vermek isteiyom ama vestel 12 taksitli 1128 +kdv t7200 gforce 7400 olan laptopunu mu alsam iki arada bir derde kaldık...
  • 1 aydır yazıştığım MSI global teknik servisin yardımları!
    aşağıdadır bilginiz olsun.

I have a question about my new MSI Megabook m673. My notebook battery descharged %10 approximately 24 hours during turn off mode. Why? Please send me an advice. Thanks
    Date:2007-4-17

Dear Customer,
    Did you probem still exist? When you charge your battery,please ake sure your AC is ok, and your battery is pluged perfectly.Thank you!
    Best Regards,
    MSI Notebook Technical Support
    2007-4-27

Dear Mustafa,
    Please provide me your BIOS version and barcode number on the back of your laptop, thank you.
    Best Regards,
    MSI Laptop Technical Support
    2007-5-10

Dear sir,
    The bios verison is 1.0B
    The barcode number is M673x-004TRK0701000129
    I,m waiting your solution. Thanks.
    Date:2007-5-11

Dear Mustafa,
    Pleasse update your BIOS to try, you can download it from below URL,
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1089
    if it doesn't work please contact me again.
    Best Regards,
    2007-5-14

Dear sir,
    My laptop bios version is latest version (1.0B) which is downloaded from MSI support page (http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1089).
    Im sorry, ı like msi motebooks but i,m be disappointed. I send to service (Turkey -Bimtes)1 week ago. And The service reported notebook mainboard is defect. Not only my notebook but also other m673 notebooks have the same battery problem..So I will give back to store..Thanks for help!
    Date:2007-5-14

Dear Mustafa,
    Thank you for your appreciate M673.
    2007-5-17

• bende Bimtes den yazı aldım ve bugün notebook u iade ettim. Paramı geri aldım..
  • En doğrusunu yapmışsınız Ahmet bey. Hayırlısı olsun artık.
  • idae haricince bişeyler yapsak olmaz mı..bu fiyata da başka notebook yokki

mavi ye yeni parti gelirmi..gelirse aynı sorun olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 17 Mayıs 2007; 19:54:32 >
  • vallahi tracy kardeş adam yazmış biosu günçelle falan diye biraz bekle belki sorunu çözerler ayıplı malı yeni gönderdikleri makina ile değiştirirler bence
  • Hepsiburada.com da 849$ + kdv ve ürün 30 mayısta gelecekmiş. eğer yeni gelen partide sorun çıkmazsa alınabilinir.
  • bakalım inşallah çıkmazda alırız beklemedeyim hala bu bilgisayar alacak durumum olmasına rağmen hala almadım
  • arkadaşlar ben sıkıldım ve bimtesten gelen öneri üzerine gittim makinayı geri verdim ve yeni bir datron marka laptop aldım işimi görüyor para iadesi için sorunlar oldu slip cart curt bir sürü hikaye ve sıkıldım bu yüzdende uğraşmadan yeni bir alet aldım bilginize msi lar yok arkadaşlar m673 gelmeyecek sanırsam gelsede midem bulandı artık bilginiz olsun değiştiren varsa değiştirsin sistem iyi ama olay bozzuk iyi geceler hepinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeNGeÇ_Okan

arkadaşlar ben sıkıldım ve bimtesten gelen öneri üzerine gittim makinayı geri verdim ve yeni bir datron marka laptop aldım işimi görüyor para iadesi için sorunlar oldu slip cart curt bir sürü hikaye ve sıkıldım bu yüzdende uğraşmadan yeni bir alet aldım bilginize msi lar yok arkadaşlar m673 gelmeyecek sanırsam gelsede midem bulandı artık bilginiz olsun değiştiren varsa değiştirsin sistem iyi ama olay bozzuk iyi geceler hepinize

okan geçmiş olsun..

hangi makinayı aldın??
  • eyvallah murat datron twa3 modeli canımı sıkan ufak bi sorun daha var ama artık uğraşmayacağım inan sıkıldım çünkü.ekranda 2 tane ölü piksel çıktı bunlar iso satndartlarına göre normalmiş.değişim yapılmıyo zaten uğraşacak takatimde yok.böyle idare etcem.çok sorun yaratmıyor ama ilerde büyümesi gibi korkum var ozamanda değişim yaparım garantiden eğer sorun artıkça sen neler yaptın abi msi a bel bağlamayın ve beklentide olmayın çünkü m673 dağıtımı yok ve seride geri dönüşümler başlamış eğer böyle idare ederim diyoan et.yoksa değişim yap.ben datrondan şimdilik memnunum pilde baktığım kadarıyla 3 saat gidiyo iyi bir süre.ama bidaha kıll müşteri modunda alacağım ne olursa didik didik incelemeden asla almayacağım bi ürün.sonrası rezillik oluyo.hepinize kolay gelsin görüşmek dileğiyle.ölü piksellerden detaylı bilgisi olan varsa çoğalması gibi şartlara bağlı haber verirse sevinirim

• bende bi değişiklik yok dost olmaya çalışıyorum labtopla...

asında bana şimdilik bi zararı yok pil olayının ama yinede canımı sıkıyor..

bimtese gönderip rapor almak lazım galiba
    @adanadr sana zahmet bi anlatsan şu gönderme işini..nereye nasıl göndercez napcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 21 Mayıs 2007; 21:59:08 >
  • Tracy,
    Aşağıdaki adrese gönderceksin beraberinde fatura kopyası ve şikayetini yazdığın bir kağıt ile o kadar. Sanırım en geç 30 mayısa kadar yeni parti m673 ler gelir. Anladığım kadarıyla gümrükteymiş. Beklemeye devam :)
    Yurdışında her ülkeye satıyor bu modeli bir serisinde arıza çıkması muhtemel o da bize denk geldi..m673x modelleri doğu avrupa ve bizde satılmış. İnternette pil arızası ile ilgili fazla şikayet yok..demekki bir partimalda bu sorun var yeni gelenlerde olacağını sanmıyorum.Herkese iyi akşamlar.

BİMTES Elektronik Laboratuarları

Cumhuriyet Cad. Kayahatun Sok.

No:15 34373 Harbiye İstanbul

Türkiye

Tel: +90 (212) 234 42 06

Fax:+90 (212) 230 48 39

www.bimtes.com.tr

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.