Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende kullanıyorum pil sorunu bendede war ama diğer özellik yönünden bir sorun yok

3 ay oldu

pilde ama bi gece kapatıp yüzde yüzde uyursan sabah yüzde 50 de falan açılıoyr

Orjinalden alıntı: baycan87

bende kullanıyorum pil sorunu bendede war ama diğer özellik yönünden bir sorun yok

3 ay oldu

bence senin laptopta bir sorun var bende yaklaşık 3 aydır msi m670 kullanıyorum pil sorunu bendede var ama %100 iken kapatım yattığımda ben bu testi yaklaşık 41-42 saat civarında yaptım yani 2 gece sonra açtığımda %87 idi seninki bir gecede %50 ye düşüyomuş bence acilen garantiye ver sen bilirsi tabi
  • merhaba arkadaşlar bende msı 673 modelini kullanıyorum ve çok memnunun hız olarak iş görücek bir makına.dığer arkadaşların yazılarına söyle bir baktımda ram 512 olarak soz etmısler ben bu makınaana 2 tane aldım 2 sıde 1 gb ramli.İşletim sistemi linüx tü ben xp ye çevirdim driverları cd de bulamadımMsı sıtesinden download ettim.Makınada surekli mavı ekran geliyor ve kendi kendine tekrar başlıyor.Zannedersem device driverlarından birinde problem var.Bir de arkadaşar driverlardan 1 tanesini bulamıyorum yardımcı işlemci diyor bunu nerden buluruz msı ın sıtesinde bulaadım ben .yardımcı olursanız sevinirim.

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

bende kullanıyorum pil sorunu bendede war ama diğer özellik yönünden bir sorun yok

3 ay oldu

bence senin laptopta bir sorun var bende yaklaşık 3 aydır msi m670 kullanıyorum pil sorunu bendede var ama %100 iken kapatım yattığımda ben bu testi yaklaşık 41-42 saat civarında yaptım yani 2 gece sonra açtığımda %87 idi seninki bir gecede %50 ye düşüyomuş bence acilen garantiye ver sen bilirsi tabi

ya ben çoğunlukla fişe takarak kullandığım için sorun olmuyor, pil olayını fazla takmıyorum

performans açısından harika bir alet,

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.