Şimdi Ara

MSI GTX 970 GAMİNG + OYUN HEDİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 6 yada 7 ocak'ta şehrimde bulunan vatan bilgisayar'dan bu kartı satın aldım. mağazada bulunmadığından en yakın mağazadan istediler, şimdi gelmesini bekliyorum da asıl sorum şu geforce bu kartı alanlara oyun hediye ediyormuş zamanında o kampanya hala devam ediyor mu? ediyorsa alabilir miyim?

bunun yanı sıra i7 4790k işlemci ile çok deli performans almayı bekliyorum. uyumsuzluk yaşamam değil mi?

ÜRÜN:
    Ürün Seri No:

Ve Fatura Görüntüsünü Mail'e Ekleyip kampanya@vatanbilgisayar.com'a gönderin yanlışsa düzeltin..
  • 780 Ti ve 4790k kullanyom.
    işlemci cok güzel hic uyumsuzluk olur şu olur diye düşünme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@cikopelo @night_noise şimdi daha bir sabırsızlıkla bekliyorum oyunu

Orijinalden alıntı: qrshot

arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. ürün seri no vs. gelince göreceğim zaten.

@cikopelo @night_noise şimdi daha bir sabırsızlıkla bekliyorum oyunu

Umarım bir sıkıntı çıkmadan kullanırsınız.Şimdiden hayırlı olsun.

Daha Fazla Göster
  • Ben de Teknobiyotik'ten GTX970 satın aldım, hediye oyun durumunu sorduğumda satın almadan itibaren 15 gün sonra kod benim email adresime gelecek dediler. Ocak 2 gibi almıştım, ben de bekliyorum ama umarım yanlış bilgi verilmemiştir bana Teknobiyotik tarafından, çünkü bu ay sonu bitiyor sanırım Nvidia oyun kampanyası.

Nvidia kampanyası 06 ocak itibari ile sona ermiştir. Kod gönderim sağlanamayacaktır.' cevabı geldi

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Ben de Teknobiyotik'ten GTX970 satın aldım, hediye oyun durumunu sorduğumda satın almadan itibaren 15 gün sonra kod benim email adresime gelecek dediler. Ocak 2 gibi almıştım, ben de bekliyorum ama umarım yanlış bilgi verilmemiştir bana Teknobiyotik tarafından, çünkü bu ay sonu bitiyor sanırım Nvidia oyun kampanyası.

Hepsiburada dan aldım. 10 gün sonra mail atıp kod istedim ve kodu verdiler. Kod stoklarla sınırlı. Her şirketin kendi kod stoğu var.

Güle güle kullan.
    ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Hemen arayip sorgulayin derim

Intel i7 4790k / Asus gtx 780 DirectCu II / Corsair Vengeance Pro 8 Gb (4x2) 1866 Mhz / Gigabyte Z97x Gaming 5 / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Kingston 120 Gb Hyperx 3k Ssd / Thermaltake NIC C4 İşlemci Soğutucu
  • jkprince kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullan..

güzel ikili süper oluyor..
    ekran kartın fazla ısınmıyor zaten ekran kartın fanları kolay kolay dönmüyor 1080p kasma hiç bir oyunda olmaz..
    işlemci de süper

Orijinalden alıntı: jkprince

arkadaşlar ekran kartı elime geçtiği gün vatan bilgisayar ile irtibata geçtim. 6 ocak'ta kampanyanın bittiğini söylediler.

Benim kart EXA faturalı şansımı denemek için yine de bir sorarım, gerçi oynamak için değil kodu satacaktım 3 oyun da var bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Ocak 2015; 8:55:23 >
    Samsung 960 Evo 250 GB, Corsair 460x RGB, Corsair RM650, Eizo FG2421
    Corsair K70 LUX MX Brown RGB, Corsair M65 PRO RGB, Corsair MM800C RGB, Corsair VOID Wireless, Logitech Z506
  • Provocateur kullanıcısına yanıt
    2 haftadır cuma namazlarını kaçırmıyorum

3 günlük süreçte sıkıntı yaşamadım

Orijinalden alıntı: jkprince

2 haftadır cuma namazlarını kaçırmıyorum

3 günlük süreçte sıkıntı yaşamadım

Hocam cuma kaçmasın kart kaçsın 😁 bende msi gtx970 kullanıyorum 4.5ghz 3570k ile hemen hemen ikiside birbirini tam besliyor sorun yok sendeki cpu o karta biraz fazla gelecek 👍 oc değerlerim 1569/8000.

İNTEL İ7 3770K 4.4 GHZ - GGTTXX998800TTİİ AARRIIYYOORR - 8 GB RAM 1600 MHZ - 2 TB WD 64 MB HDD - 256GB MEMORİGHT SSD - MSI GD 55 Z77 - XCLİO A320 CASE - HİGH POWER €LEMENT 750W PSU 80 - 2 DVD WRİTER - 22''- ASUS LCD MONİTÖR - COOLER MASTER HYPER 212X CPU COOLER - LOGİTECH G430 HEADSEAT - LOGİTECH G700S GAMİNG MOUSE - AEROCOOL STRİKE X FREEDOM GAMİNG MOUSE
  • 2-3 gun once kod aldim ben nasil bitmis Kart 780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 17 Ocak 2015; 13:08:50 >
  • Arkadaslar bende dun gtx 970 aldim ve kampanya icin gerekli maili attim. Verdikleri kod ile oyun nereden indiriliyor, steam mi origin mi? Son olarakta hangi oyununun kodunu istedigimizi belirtiyormuyuz? Yoksa kafarina goremi veriyorlar?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.