Bildirim
satılık msı gaming gtx 980ti 6gb
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
1050-1100 liraya alıcısı çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 10 Şubat 2020; 14:37:33 >_____________________________ ryzen 5600'asus prime b450m-k'16 gb rtx 4060ti'32 gb 3200 mhz'970 evo plus 500gb m2 ssd'4 tb hdd -
Hocam bir arada zotac 980 ti amp extreme satıyordunuz, o konuda da satış hala devam ediyor herhalde. Kartların hiçbirinin kutusu vs side yok, bu 980 ti ler hayra alamet değil mining ürünü falan mı eğer öyleyse etik açıdan ilanınızda belirtmeniz gerekir!.. _____________________________ -
yok hocam arkadaslarımdan cevremden denk geliyor satmaya calisiyorum oyuncu bunlar mining degil.kesinlikle yipranmis felanda kartlar degil tüm testleri bizzat yaptım furmark derece olarakda zaten birde bu konuya boyle bi yorum yazmadan oncede tavsiyem gecmisime bakmam bu nedir necidir refaranslarinada bakabilirsin insanlarin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -
Tamam hocam oyun için kullanılan kartlarsa iyi satışlar o zaman...
Nedir necidir diye bakmanın bir mantığı yok zira forumda birçok insan var mining ürünü değil diyip mining kart satanlar veya geçmişinde normal ürünler satıp mining patlayınca ekran kartlarında fırsatçılık yapıp ucuza alıp al-sat yapmaya çalışanlar var yani. Sözüm meclisten dışarı siz üzerinize alınmayın dediğinize cevaben yazdım bakmaya gerek olmadığı için.
En azından şahsen biz aldığımız her ürünün kutusunu kutu içeriğini faturasını tertemiz saklıyoruz. 9 yıl önce aldığım donanımın bile her şeyi duruyor...
Ben anlamıyorum millet zamanında 4-5 bin lira verip high end ekran kartı alıp kutusunu faturasını falan neden saklamaz yada atarlar, durum böyle olunca insanın aklına şüphe geliyor haliyle...
Ne zaman kutusuz faturasız kart görsem forumda %90 ihtimal aklıma gelenler:
1. Mining ürünü
2. Al-sat fırsatçı ürünü
3. ikinci el adı altında satılan ama 4-5 kişinin elinden geçmiş neyidüğü belirsiz kartlar
4. Eğer ki bir insan high end bir donanımın kutusunu faturasını saklamıyorsa ürünü de özensiz bir şekilde kullanıyor demektir.(Özensiz ne demek, temizliğini önemsemez, olur olmaz o.c. yapar voltaj verir vs, kasası dandiktir fanları yeterli değildir havalandırması kötüdür ekran kartı 79 80 derecelerde çalışır önemsemez saatlerce o şekilde kullanır falan filan gibi..)
Ya miningciler bile ürünlerinin kutusunu faturasını saklıyor siz düşünün yani...
Bu devirde temiz kart bulmak çok zor... Mining kartları fütursuzca kullanıldığı için 5-6 aya alanın elinde patlıyor. (Ya fanı yavaş döner ya arıza yapar, ya gpu su gider, ya ram bellekleri, adamlar afedersiniz 2 3 lira fazla kazanacağız diye kartların ağzına s..... voltaj değerleriyle oynuyorlar gpu clock la oynuyorlar falan filan fanlar desen zaten 7/24 %100 de dönüyor...)_____________________________
-
evet kutu konusunda haklısıniz adamlar onemsemiyor atanlar cok var yok fazlalik nereye koyucam cöp bu gerek olmaz felan diyolar yada parasınin degeri yok.ztn direk atiyolar kutulari mutularini ama cok yanlis kesinlikle herseyde gecerli ne alsam kutusunu saklarim urunlerimide hirpalamam kurcalamam temiz. dikkatli kullanirim herkes bir degil iste her insan ayni olmuyor ama bu forumu bilen insan zaten cogu bilgili herseyde bu forumdaki yorumlari insanlar okuya okuya gelisiyor cidden cok faydali forum bana cok sey katti bu yasima kadar konusmaya bile faydasi oluyor dusuncelerede
evet fırsatcı dolandırıcılar cok var piyasada ona gorede ama bende temiz insanlardan aldim sonucta neyin ne oldugunu biliyorum salaklk yapmislar kutularini atip bukadar basit
overlock olarakda zaten cogu insan bilmiyor sanmiyorum ekran kartlariyla ugrasicaklarina voltaj felan ap ayri baya zor ekran kartlarinda islemciler neyse anakartdan kolay halledliyorda bilmeyende alır gene yapar yani basit islemci icin bu dedigim
ekran kartı oyle degil ama bilen vardir ama cok nadirdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamEnergy -- 10 Şubat 2020; 21:21:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt