Şimdi Ara

MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yerden elime sııfır olarak geçecek. Malumunuz ben modifiyeli bir MSI TF II 6950 (6970) kullanıyorum. Bu iki kartı kıyaslarsak durum nedir? Birlikte kullanma durumu olamayacağından muhtemel satışa koyacağım. Ne dersiniz bu kart hakkında?

http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-Ti-Twin-Frozr-II-OC.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 24 Şubat 2012; 21:43:54 >

• Zaten 6970 ile gtx 560 birbrinin dengi kartlar yani hd 6970 den gtx 560 a geçince inanılmaz bir fark yoktur
  • Tabi 6950 2GB onuda belirtmek lazım. O halde çok fayda sağlamayacağından direk satışa koymak daha mantıklı diyebiliriz :)
  • 6950 ile 560TI aynı değildir, ama aynı seviyenin kartlarıdır. Ancak ref 6950'ye göre özel seri 560TI bir takım avantajlar sağlayabilir. En belirgin özelliği bazı oyunlarda daha iyi optimize olması ve yüksek OC kabiliyetidir. Tamamıyla fiyatına ve karta göre kıyaslama yapılabilir. Her iki kartıda ASUS markalı olmak üzere kullandım. İki kartın da özel seri durumlarda 6950 %10 civarında daha iyidir.... Fiyat farkına gelirsek ASUS 560TI DCII %20 civarında ASUS 6950 DCII2den ucuzdur. ASUS için 950mhz uygun bir oynanabilirlik sunarken 560Tı ile 1GHZ seviyesinde oyun test etmiştim ama pek sağlıklı bir seviye olmaz. Fakar 950MHZ seviyesinde kartlar arasında fark azalıyor. Bu durumda şu an kullandığım ve oldukça memnun olduğum ASUS HD6950'yi değil bir önceki kartım olan ASUS 560TI'yı açıkça tavsiye ederim. Uygun 2. el bulursanız ASUS HD6950'yi o zaman ön plana alabilirsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

6950 ile 560TI aynı değildir, ama aynı seviyenin kartlarıdır. Ancak ref 6950'ye göre özel seri 560TI bir takım avantajlar sağlayabilir. En belirgin özelliği bazı oyunlarda daha iyi optimize olması ve yüksek OC kabiliyetidir. Tamamıyla fiyatına ve karta göre kıyaslama yapılabilir. Her iki kartıda ASUS markalı olmak üzere kullandım. İki kartın da özel seri durumlarda 6950 %10 civarında daha iyidir.... Fiyat farkına gelirsek ASUS 560TI DCII %20 civarında ASUS 6950 DCII2den ucuzdur. ASUS için 950mhz uygun bir oynanabilirlik sunarken 560Tı ile 1GHZ seviyesinde oyun test etmiştim ama pek sağlıklı bir seviye olmaz. Fakar 950MHZ seviyesinde kartlar arasında fark azalıyor. Bu durumda şu an kullandığım ve oldukça memnun olduğum ASUS HD6950'yi değil bir önceki kartım olan ASUS 560TI'yı açıkça tavsiye ederim. Uygun 2. el bulursanız ASUS HD6950'yi o zaman ön plana alabilirsiniz....

tamamıyla katılıyorum ve öncelikle söylüyeyim ati veya nvdia fanatiği değilim..bende msi n560gtx ti twinforzr 2 kullanıyorum ve çok memnunum cuda olsun physx olsun tessalation olsun bu özellikler yeter de artar zaten...bana kalsa nvidia derim ben..

• Pardon arkadaşlar konuya tam olarak hakim olamadım, alt yorumda ki arkadaşın dediği gibi yaparsanız çok kazançlı çıkarsınız bu işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 25 Şubat 2012; 16:04:59 >
  • Elinize sıfır olarak geçecekse hiç ellemeden açmadan kartı satın ki değer kaybetmesin. ELinizde ki karta değişilcek bir kart değil bence. Kesinlikle açmayın kutusunu falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi RX 570 4G OC EDITION
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENCEDE ELİNİZDEKİ KARTIN ÜSTÜNE ÇOK EKSTREM BİR KATKI OLMUYACAKDIK HATTA DAHA GERİDE BİLE DÜŞÜNE BİLİRSİNİZ AÇMADAN DİREKT SATIN DERİM BENDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Zaten 6970 ile gtx 560 birbrinin dengi kartlar yani hd 6970 den gtx 560 a geçince inanılmaz bir fark yoktur

http://www.anandtech.com/bench/Product/330?vs=292
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Zaten 6970 ile gtx 560 birbrinin dengi kartlar yani hd 6970 den gtx 560 a geçince inanılmaz bir fark yoktur

http://www.anandtech.com/bench/Product/330?vs=292

bu benim görüşüm saygı duyar veya duymazsınız lütfen tartışma çıkmasın

• gtx 560 ti hd 6950 ile başabaş galiba

http://www.anandtech.com/bench/Product/330?vs=293
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

gtx 560 ti hd 6950 ile başabaş galiba

http://www.anandtech.com/bench/Product/330?vs=293

• downgrade yapmış olursun.
  • ikiside yeterli yaw gtx 560 ti'yi physx yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 25 Şubat 2012; 22:14:40 >
  • 2 sinide sat hd 7970 al :P
  • eskiden kartın ram miktarına dikkat edilmezdi artık çok onemlı bır konu
    bakın 2gb bir kart satıp 1gb kart almak intihar demektir benim gözümde;
    bf3 multi 1280mb yiyor gtx560 1gb napıcaz :D
    ileride daha cok ısteyen oyunlar cıkacak gtx560 elınızde kalacak hd6950 @6970 2gb ileriye dnük bir karttır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.