Şimdi Ara

MSI Geforce RTX 2060 GAMING Z 6GB 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-2060-gaming-z-6gb-192bit-gddr6-dx12-ekran-karti/

son 2 arkadaşlar bence guzel ındırım 1660ti 2500lira olmasından sonra

• Fiyatı fazla, RTX 2060' ın ederi 2500 TL değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat iyi gibi hepsiburada kdv indirimi ile 2778 gibi bir fiyata satildigini dusunursek ayrica 200₺ degerinde oyun hediyesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bu fiyata tek fanlı bulmak zor hem frenkans yuksek hem rgb belki soğutma olarak başarılı olmayabilir ama 2600 tl çok uygun fiyat hemde amazon.com dan 2676 tl tutuyorken rog strıx oc
  • eren20xxxx kullanıcısına yanıt
    Amazon.de' ye bakın isterseniz, 2600 TL' ye RTX 2060 kesinlikle alınabilir bir kart değil. TR' de fiyatlar şişirildi ne kadar yüksekten satarsak kârdır mantığıyla iş yapıyorlar her zamanki gibi ve bu fiyatlar uygun olmadığı halde uygun kisvesi altında satın alan kimseler olduğu sürece de bu fiyatlandırmalar aynı şekilde devam edecek. Ek olarak tek fanlı alın ne olacak? Bu kartın TDP değeri ne ki ısınsın? Ne kadar OC yapacaksın ki bu kartın sana bir getirisi olsun? En kritik fark kartın üzerindeki bellek üreticileri farklılık göstermesi olur.(Samsung, Micron vs.) En azından GTX 1xxx serisinde durum bu şekildeydi.

Buraya da not edeyim, bir süre sonra bu kartların fiyatları Dolar bazında gözle görülür düzeyde düşecek. 6 GB Vram' li mid-range bir karta 2600 TL istemenin adı soygunculuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 23 Şubat 2019; 11:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Amazon.de' ye bakın isterseniz, 2600 TL' ye RTX 2060 kesinlikle alınabilir bir kart değil. TR' de fiyatlar şişirildi ne kadar yüksekten satarsak kârdır mantığıyla iş yapıyorlar her zamanki gibi ve bu fiyatlar uygun olmadığı halde uygun kisvesi altında satın alan kimseler olduğu sürece de bu fiyatlandırmalar aynı şekilde devam edecek. Ek olarak tek fanlı alın ne olacak? Bu kartın TDP değeri ne ki ısınsın? Ne kadar OC yapacaksın ki bu kartın sana bir getirisi olsun? En kritik fark kartın üzerindeki bellek üreticileri farklılık göstermesi olur.(Samsung, Micron vs.) En azından GTX 1xxx serisinde durum bu şekildeydi.

Buraya da not edeyim, bir süre sonra bu kartların fiyatları Dolar bazında gözle görülür düzeyde düşecek. 6 GB Vram' li mid-range bir karta 2600 TL istemenin adı soygunculuktur.
    Bnde ekran karti arayisi icindeyim amazon avrupa ve amerika dahil olmak uzere 1 haftadir arastiriyorum rtx 2060 fiyatlarini amazonda en uygun 2200 civari var onlarda tek fanli modeller amazon de de ne zaman guzel bir indirim olsa hemen gonderimi kapatiyor bncede ederi bu degil 1800 civari olsa keske yurt ici disi gaming z fiyatlarina gore 200₺ lik oyun hediyesiyle normal gibi 4-5 ay sonra fiyatlar geriler diye dusunuyorum acelesi olmayan dusmesini bekleyebilir

• qwert7610 kullanıcısına yanıt
    Çift fanlı Palit modeline bakabilirsiniz 360 Euro' ya satılıyor.(Kargo dahil 372 Euro galiba.) Dediğim gibi bu fiyatlar insanların bilgisizliğinden ve gönlü bolluğundan faydalanmak için konulmuş fiyatlar. Dolar bazında düşecektir. Düşmeyecek olursa çözümü basit, GET ilanıyla 2000-2200 TL' ye garantili ve kutulu GTX 1080 alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 23 Şubat 2019; 11:32:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayaci sifirlayip stoklari arttirmislar

• söylediklerinize pek katılmıyorum bu kart 1080 i geçmeyi başarıyor ve 2600 tl 1070 ten bile ucuz

amazon.de de aynı ürünün fiyatı 423eurox6.05 ila 2550 tl ye gelıyor zaten

tabiki de insanlar tek fanlı modellere yönelebilir ve firmalar bunun için FE fiyatına yakın modeller çıkarıyor ben görsellik açısından ve oc yapıldığında bilgisayarın ısınmaması açısından PARAM varsa eğer bu kartı alırım hele ki rakibi olan rog oc veya advanced 3000 tl iken en aşağı
  • evet maalesef ben kendım de bu kampanyandan faydalanarak aldım en iyi bulabildiğim buydu 1 hafta içerisinde yalnız rgb takıntım olduğunu söylemeliyim

1660 ti almak istedim fakat kartın son stokunu 2726 tl dediler qp bilişim de yazık yani 2600 tl ye 2060 dururken
  • Heyt be biz bu fiyatlara kasa topluyorduk şimdi tek ekran kartının fiyatı bu olmuş :D Neyse tam iyi zamanda brakmışım bu işleri :D
  • Ne diyeyim bunlara da uygun fiyat diyorsanız, RTX 2060' ı standart bir soğutma bloğuna sahip tek/çift fanlı bir soğutma çözümü kurtarmaz ve ısınır diyorsanız diyebileceğim bir şey yok. Muhtemelen kartı denemediniz buna göre de yorum yapıyorsunuz. Elimde MSI RTX 2070 Aero ITX modeli mevcut ve sıcaklık olarak oldukça iyi seviyelerde. Orta halli bir hız aşırtma yaptığımda da 73 derecelerde çalışıyor ki bu bahsettiğim kart RTX 2070, 2060' tan daha çok güç çeken üst modeli. Onun dışında 6 GB Vram' i var kartın ve muhtemel olarak sonraki zamanlarda da ultra grafik doku paketlerinde Vram' den açık verecek. Bir de şunu da söyleyeyim GTX 1080, RTX 2060' dan güç olarak üstün fakat RTX 2070' den aşağıda kalan bir kart. Nvidia, sürücü güncellemeleriyle performans kısmaya devam ederse gelecekte aynı şekilde RTX 2060 ve 2070 de çok güzel sönecek ne yazık ki. RTX 2060' ın GTX 1080' i ara ara yakalamasındaki ana neden budur. 2k çözünürlükte 2060' ın 1080' i yakaladığı da söylenemez ama 1080p' de dediğiniz gibi olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 23 Şubat 2019; 12:54:10 >

• haberlerde 1660ti fiyatı 1900 tl olarak açıklandı diyor 2600 nerden çıktı ?
  • Hocam oyun hediyesi nasıl temin ediliyor

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    ikisinden birisini kutu yanında kod olarak yolluyorlardır tahminimce
  • eren20xxxx kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolun

• Isınır mı ısınmaz mı karar sizin
    Tech Dealsyoutube
    RTX 2060 - 6 Card Comparison - Which Should You Buy?
    https://youtu.be/I-DXzX8CAUI?t=492

Tam saniyesini attım ısı değerleri karşılaştırması. Uzay montajda bu değerler olduğunu normal bir kasada ısıların daha yüksek olabileceğini göz önünde bulundurun. Testte MSI Gaming(X, Z de dahil) 2060 karşılaştırması yok ama az çok ısı farkları açısından fikir verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 23 Şubat 2019; 15:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Isınır mı ısınmaz mı karar sizinhttps://youtu.be/I-DXzX8CAUI?t=492

Tam saniyesini attım ısı değerleri karşılaştırması. Uzay montajda bu değerler olduğunu normal bir kasada ısıların daha yüksek olabileceğini göz önünde bulundurun. Testte MSI Gaming(X, Z de dahil) 2060 karşılaştırması yok ama az çok ısı farkları açısından fikir verir.
    ayrıca bu ısınmadan kaynaklı hızlı dönen fanlar ve desibellerine de bknz. hemen hemen 1 kaç dakıka sonra
  • Bu ekran kartını vatandan 2650 tl ye almıştım. Pubg 2k cozunurluk 2 ayar ultra da 63 dereceyi hic geçmedi.Genelde 58 derece hep. Boost clock ise benim anlamadigim şekilde 1980 mhz larda geziyor ben o.c falan yapmadım. 2.100 mhz a çıkarsam bsy olur mu daha fazla fps için, denesem ?

• HB kaçtıysa bunu kaçırmamak lazım bu piyasa şartlarında illa alacaksanız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.