Yüzbaşı
22 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 79 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar asmo assasin arıyorum fiyatta anlaşılır irtibat 05383583406
İyi akşamlar arkadaşlar elime para geçtikçe sistemi yeniliyorum dip fiyatlardan ürünü alıyorum kdv indirimlerinde işlemci anakart ve ram kaldı sadece

şuanda i5 6500 kullanıyorum 4.4 ghz hızında çalışıyor rtx 2060 1080p de darboğaz oluyor yine de 2600 var kafamda anakartıyla birlikte 1800 lira falan oluyor sizce ryzen 3 beklenir mi

yazın ortasına doğru çıkıcak diyorlar ve 3000 8 çekirdek olucak diyorlar doğru mudur acaba
arkadaşlar yavaştan sistem yeniliyorum rtx 2060 için yeni işlemci ve anakart alacağım z390 anakartlar inanılmaz pahalı

z370 anakart ile 9600k yı stabil bir şekilde overclock edebilir miyim bi arkadaş yaptığı oc den memnun olmadığını ve z390 chipsetli anakarta geçmek istediğini söyledi kullananlar yardım edebilir mi
arkadaşlar oc yaptım non k oldugu ıcın sıcaklık değerleri düzgün yazmaz diye hwmonitör indirdim işlemci sıcaklığı hangisi bilen varmı
i5 6500 ve b150m chipsete sahibim rtx2060 aldım ve bu işlemcinin yeterli olacağını düşünmüyorum internetten araştırma yaptım ve non k olan bu işlemcinin oc yapıldığını öğrendim hala yapılıyor mu arkadaşlar ?
yapılıyorsa z170 chipsetli bir ikinci el anakart alıp uygulamak istiyorum güncel bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar
arkadaşlar hali hazır sistemimde 1050 ti gaming x var 1080p ultra grafık ayarlarında oyun oynamak ıstıyorum

diğer parçalar i5 6500 8gb ram 650w psu ya sahıbım

düşüncem rtx 2060 almak fakat sizin de düşüncelerinizi almak istedim 1660 ti beklemelı mıyım
arkadaşlar bilindiği üzere stero kulaklıklar üzerine 7.1 yazılım yükleyip sanal 7.1 olusturuyorlar bizde elımızde bulunan stero kulaklıkları 7.1 ses kartı alarak calıstırsak kullanılabılınır mı cevaplarınızı beklıyorum ıyı aksamlar
ARKADASLAR ZALMAN R1 alacagız zalman cnps12x adlı soğutucu bu kasaya uyar mı bilgilendirebilir misiniz
gunaydın arkadaslar dun n11 de devamlı takıp ettıgım bır magaza yenı urunler getırmıs haberım yok ürünler görsel efektler olarak pahalı nzxt corsair ledlerine bir nebze benziyor

ayrıca pc için radyo frekanslı manyetık led sıyah pcb uzerınde yapmıslar cok guzel kasa modlamak isteyenlere bırebır ürünler +molex bağlantı var
https://youtu.be/2FUFM8r-MBk bu rgb 5 metre olan magic color yada dream color denilen ledin tanıtımı (youtubedaki yer satıcı sayfasına ait neler yapmanız gerektiğini ve diğer ürünlerin tanıtımı da var)

satış linki(135 tl):http://urun.n11.com/led-aydinlatmalar/yeni-rgb-dream-color-serit-led-kumandali-akar-rgb-5m-silikonlu-P100922473

buda bilgisayar için (39 tl):http://urun.n11.com/led-aydinlatmalar/rgb-serit-led-bilgisayar-pc-ici-isik-kumandali-molex-kablolu-P99076991

Led Tipi: 5050 SMD RGB (3 çipli)
Voltaj: 12V DC
Şerit Uzunluğu: 50 cm
Led Sayısı: 15
Arka Yüzey: Mıknatıslı
Kumanda Tipi: 11 Tuşlu RF (Radyo Frekanslı)
Kontrol Ünitesi: Mini
Molex Kablo Uzunluğu: 20 cm

arkadaşlar alırsanız fotoğrafları paylaşın lütfen ben siparişi verdim.
ıyı aksamlar hayırlı ramazanlar arkadaslar elimde bir uydu alıcısı var anakartı arızalı beslemesi sağlam güç kaynağı yapacağım kaç ampere kadar akım verebilir bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirler mi

eresim yukledım yardımcı olabılecek var mı
Hakkında
Meslek: net kafe
İlgi Alanları: Bilgisayar donanımları
Hakkımda:
Fen ve Bilim Dünyası
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
TV
VESTEL
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Lenovo
LOL
Diana
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Samsung
Ekran Kartı
MSI
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 660
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 18.731 (Bu ay: 342)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.