Kutu Açılımı ve Genel Bakış Cyberpunk 2077 : GTX 1660 SUPER + Ryzen 3 1200 Battlefield V - The Last Tiger - Ultra / GTX 1660 SUPER + Ryzen 3 1200 Zombie Army 4: Dead War - GTX 1660 SUPER Gameplay 3dmark Benchmarking / Test Cyberpunk 2077 : GTX 1660 SUPER + Ryzen 3 1200@3.9Ghz Ultra SnowRunner GTX1660 Test Ultra Resident Evil 3 Remake Gameplay GTX 1660 Super Not: İstediğiniz test ve oyun varsa yorumlara yazın lütfen... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 18 Ocak 2021; 0:24:0 > |
MSI GEFORCE GTX 1660 SUPER AERO ITX OC Test ve İnceleme
-
-
İşlemciniz ucu ucuna yetiyor hatta bazı kalabalık sahnelerde CPU kullanımı %100 e dayanıp GPU kullanımı düşürmüş yani az darboğaz yapmış Ryzen 5 2600 gibi bir işlemciye geçerseniz rahatlatır.
-
evet kesinlikle henüz OC yapmadım oc ile testler de alıp farkı görmek istiyorum.
-
Elinize sağlık böyle konuları destekleyelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaElinize sağlık böyle konuları destekleyelim
teşekkürler en kısa sürede yeni oyun , işlemci overclock ve sentetik testleri de paylaşıcağım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 10 Ocak 2021; 14:9:4 > -
3dmark testleri eklendi.
-
Elinize sağlık detaylı ve kaliteli inceleme olmuş. Fakat özellikle cyberpunk'ta gpu nadiren yüzde 100 görmüş. İşlemci neredeyse baştan sona darboğaza girmiş.
-
evet darboğaz yapıyor yetersiz kalıyor yer yer oc ile deneyip tekrar cyberpunk testi yapıcam.
-
İşlemci oc li cyberpunk testi eklendi...
-
SnowRunner eklendi GPU Power downgrade %65 Ram +700mhz
-
Resident Evil 3 Remake eklendi...
-
1860 liraya almıştım işini iyi yapan bir kart. Serin sessiz küçük ve mükemmel. -
quote:
Orijinalden alıntı: aRiSe*
1860 liraya almıştım işini iyi yapan bir kart. Serin sessiz küçük ve mükemmel.Evet katılıyorum kartı çok beğendim
-
Hocam pny 1660s single fan dusunuyorum bende. Sorun yasiyor musunuz, durum nedir? Önerir misiniz? Eğer kötü ise 1650super msi ventus alacağım. -
Bu devirde 1660s yerine ileriye yönelik güncel ekran kartları almak daha makul olmaz mı? Şu anda çok güzel kart ama 1-2 yıla yetmeyebilir. Ebayden 3070 aldım onun üzerine sistemi kuracağım ama bu kart da fiyatlar inene kadar güzel bir tercih olabilirmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X