Şimdi Ara

MSI GE60 2PC-089XTR Apache Kullanıcı İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
10
Favori
35.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uç bir soru olacak ama wifi ne durumda en fazla kac mb destekliyor ve uzaktan çekiyor mu :D modem biraz uzak oldugu icin suan kullandigim lenovo y510 p 4gb sli olan modelde sikinti cekiyorum

Ve son olarak ben bu pc yi otocad 3d max ve ps icin kullanacagim. Cizim programlari icin gamebook almam sacma mi olur ? Simdiden cok tesekkur ediyorum yorum atacak arkadaslara Ve son olarak max ayarda league of legends deneyip biri ss atabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Merhaba , güzel inceleme olmuş elinize sağlık .

Kullanmaya başladığınız süreden beri gözünüze çarpan bir eksiklik var mı ? Önerir misiniz ?

Şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve kesinlikle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memetırıs

Arkadaslar uç bir soru olacak ama wifi ne durumda en fazla kac mb destekliyor ve uzaktan çekiyor mu :D modem biraz uzak oldugu icin suan kullandigim lenovo y510 p 4gb sli olan modelde sikinti cekiyorum

Ve son olarak ben bu pc yi otocad 3d max ve ps icin kullanacagim. Cizim programlari icin gamebook almam sacma mi olur ? Simdiden cok tesekkur ediyorum yorum atacak arkadaslara Ve son olarak max ayarda league of legends deneyip biri ss atabilir mi

Evde modem, dizüstüne yaklaşık 9mt uzakta ve arada 2 adet duvar var. Şu an full çekiyor.

Render için masaüstü alman daha doğru olur. Ama illa ki mobil olsun dersen, Apache'nin i7 işlemcisi işini biraz görür.
  • Draker kullanıcısına yanıt
    ilgin için teşekkur ederım. leptopta sıkıntı yasadagın bı konu varmı onerıyormusun ?
  • Draken bey ben ge60 2oe 294xtr alacaktım şimdi bu apache nin 850gtx ssd siz olanla arada kaldım bazıları 765gtx olanlar daha iyi demiş uzun yıllar hangisini kullanabilirim birde 15.incmi yoksa 17. Mi tercih etmeliyim

• quote:

ilgin için teşekkur ederım. leptopta sıkıntı yasadagın bı konu varmı onerıyormusun ?

Herhangi bir sıkıntı görsem direkt yazarım hocam. Bence alınacak en iyi marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATRONALI

Draken bey ben ge60 2oe 294xtr alacaktım şimdi bu apache nin 850gtx ssd siz olanla arada kaldım bazıları 765gtx olanlar daha iyi demiş uzun yıllar hangisini kullanabilirim birde 15.incmi yoksa 17. Mi tercih etmeliyim

GTX765M ve GTX850M'in performansları hemen hemen aynı. Ancak GTX850M daha az güç tüketiyor. Bu; daha az ısınacağı anlamına gelir. 15.6" ve 17" meselesi ise tamamen tercihe bağlı.
    Teşekkür ederim o zaman son bi soru sorsam ge60 2oe 293xtr yani 765gtx ssd olan ile apache ge60 2pc 850gtx ssd olmayan arasında tercih yapacak olsan hangisini tercih edersin ikisi aynı fiyat gibi gibi?

• PATRONALI P kullanıcısına yanıt
    Slm dostum ilk olarak 2 pc de sizi hayal kirikligina ugratmaz ama ben tercihimi gtx850den yana kullanacagim.Nedenini sorarsan gtx 765 perfonmas olarak yuzde 5-7 daha iyidir fakat ama gtx 850 hem daha az eneri tuketiyor ve daha az isiniyor. Bunlarin yaninda sahsen teknolojide antikaciliga cok karsiyim nedeni biri maxwell birin haxwell 850 daha yeni bir sistem kullaniyor. Fiyatlari arasinds ucurum olmadigi surece gtx 850 olan modeli seçerdim ben

• quote:

Teşekkür ederim o zaman son bi soru sorsam ge60 2oe 293xtr yani 765gtx ssd olan ile apache ge60 2pc 850gtx ssd olmayan arasında tercih yapacak olsan hangisini tercih edersin ikisi aynı fiyat gibi gibi?

ssd'yi her zaman degistirirsiniz ama ekran karti cok zor. Bence 850'yi alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

ssd'yi her zaman degistirirsiniz ama ekran karti cok zor. Bence 850'yi alin.

Orası öyle ama ssd olana 1 ssd daha takabiliyorsun ama ssd olmayana 1 tane ssd takabiliyoruz. Gönül ister 850m olanın ssd li olanı almak ama bayagi da fark var arada malum

• quote:

Ben tercihimi Apache'den yana yaptım :) Driver güncellemeleri ile GTX850M kısa süre sonra daha fazla performans verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

Ben tercihimi Apache'den yana yaptım :) Driver güncellemeleri ile GTX850M kısa süre sonra daha fazla performans verecektir.

Siz ne kadara almistiniz bilgisayari

Sizinle telefonla iletisime geçme ihtimalim varmı acaba bilgilerinizden faydalanmak istiyorum bikaç sorum var yardimci olursaniz sevinirim

• MSI NB GE60 2PC-090XTR

Kodlu versiyonu alacağım sadece sizin incelemenize bakmak yetti güzel hazırlamışsınız elinize sağlık.
    Hocam merhaba. Ürünün yanında sırt çantası ve mouse vermediler mi? Bildiğim kadarıyla tüm MSI oyun modellerinde çanta hediye ama siz belirtmemişsiniz konuda. Sorayım dedim.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    slm dostum vatan computerden aldım ge60 apaçi modelını sadace canta verıyolardı.

ve 1 kac sorum var msı ge60 alan arkadaslar leptobun kutusu ıcınde sadece kılıfı vardı dımı aldıgınızda ? ınternette bır kac vıdeo ızledım guvenlık kılıdı tarzı bısey vardı sızdede varmıydı ?
  • quote:

slm dostum vatan computerden aldım ge60 apaçi modelını sadace canta verıyolardı.

ve 1 kac sorum var msı ge60 alan arkadaslar leptobun kutusu ıcınde sadece kılıfı vardı dımı aldıgınızda ? ınternette bır kac vıdeo ızledım guvenlık kılıdı tarzı bısey vardı sızdede varmıydı ?

Ben ge 60 ı vatandan aldım yanında mouse da vardı. Mouse zaten kutunun içinden çıkıyor :)
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    dostum vatandan hangı modelı ve nezaman aldın bende eksık cıktıysa vatana gıdecegım :D bendekı model ge60 apache modeleı 3550 ye gecen hafta aldım sendekı modelde aynısı mı :D
  • quote:

dostum vatandan hangı modelı ve nezaman aldın bende eksık cıktıysa vatana gıdecegım :D bendekı model ge60 apache modeleı 3550 ye gecen hafta aldım sendekı modelde aynısı mı :D

2-3 gün önce teslim aldım ge 60 3500 tl civarıydı. Kutuyu orda açtılar windowsu kurmak için kutunun içinden çıktı bende. Ama öyle kaliteli olmazsa olmaz bir şey degil bende thermaltake saphira var onu kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.