Şimdi Ara

MSI GE60 2PC-089XTR Apache Kullanıcı İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
35.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2ci el olmasından korkuyorum şuan :D aynı yerden 3-4 gun ara ıle almısız 1mızde cıkıp dıgerımızde cıkmaması korkuttu acıkcası beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: memetırıs

dostum vatandan hangı modelı ve nezaman aldın bende eksık cıktıysa vatana gıdecegım :D bendekı model ge60 apache modeleı 3550 ye gecen hafta aldım sendekı modelde aynısı mı :D

2-3 gün önce teslim aldım ge 60 3500 tl civarıydı. Kutuyu orda açtılar windowsu kurmak için kutunun içinden çıktı bende. Ama öyle kaliteli olmazsa olmaz bir şey degil bende thermaltake saphira var onu kullanıyorum.

Aldığınız tam modeli yazar mısınız? Yeni seri apache aldınız değil mi? Mouse da çıktı yani sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

slm dostum vatan computerden aldım ge60 apaçi modelını sadace canta verıyolardı.

ve 1 kac sorum var msı ge60 alan arkadaslar leptobun kutusu ıcınde sadece kılıfı vardı dımı aldıgınızda ? ınternette bır kac vıdeo ızledım guvenlık kılıdı tarzı bısey vardı sızdede varmıydı ?

Hocam valla bazılarına mouse da verilmiş ben hiçbir şey anlamadım bu işten. Ama bildiğim kadarıyla mouse kutunun içinden çıkıyor.

• http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html

sadece canta vardı :D yanlıs anlasılma olmasın leptopda vardı :DD
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html

Güldürdünüz hocam

Yalnız mouse kuttunun içinden çıkıyor demiş biri yukarıda. Bir halt anlamadım. Size ikinci el mi kakaladılar yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

dostum vatandan hangı modelı ve nezaman aldın bende eksık cıktıysa vatana gıdecegım :D bendekı model ge60 apache modeleı 3550 ye gecen hafta aldım sendekı modelde aynısı mı :D

2-3 gün önce teslim aldım ge 60 3500 tl civarıydı. Kutuyu orda açtılar windowsu kurmak için kutunun içinden çıktı bende. Ama öyle kaliteli olmazsa olmaz bir şey degil bende thermaltake saphira var onu kullanıyorum.

Aldığınız tam modeli yazar mısınız? Yeni seri apache aldınız değil mi? Mouse da çıktı yani sizde.

tam linki buhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html
    sanırım yeni seri. Ben ankara nata vega dan aldım. Gidip sipariş verdim ertesi gün teslim aldım oradan gözümün önünde açtılar kutunun üst bölümünde mouse da paketlenmiş şekilde duruyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tam linki buhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html
    sanırım yeni seri. Ben ankara nata vega dan aldım. Gidip sipariş verdim ertesi gün teslim aldım oradan gözümün önünde açtılar kutunun üst bölümünde mouse da paketlenmiş şekilde duruyordu.

Tamam o zaman hocam mouse kutudan çıkıyor demek ki. Teşekkürler.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html

Hocam siz aldığınız yerle bence bi görüşün. Bi yanlışlık var gibi.

• yardımlarınız ıcın tesekkurler gıdıp vatanla konusacagım gerekıse sıkayetcı olup urunu ınceletmeye baska bır kuruma yollıcam 2 cı el mı degılmı anlamak ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATRONALI

quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

Orijinalden alıntı: PATRONALI

Teşekkür ederim o zaman son bi soru sorsam ge60 2oe 293xtr yani 765gtx ssd olan ile apache ge60 2pc 850gtx ssd olmayan arasında tercih yapacak olsan hangisini tercih edersin ikisi aynı fiyat gibi gibi?

Ben tercihimi Apache'den yana yaptım :) Driver güncellemeleri ile GTX850M kısa süre sonra daha fazla performans verecektir.

Siz ne kadara almistiniz bilgisayari

Nova'dan 3200 civarı aldım.
  • quote:

Hocam merhaba. Ürünün yanında sırt çantası ve mouse vermediler mi? Bildiğim kadarıyla tüm MSI oyun modellerinde çanta hediye ama siz belirtmemişsiniz konuda. Sorayım dedim.

Hocam ilk sayfada yazmıştım :) Çanta ve mouse gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

MSI NB GE60 2PC-090XTR

Kodlu versiyonu alacağım sadece sizin incelemenize bakmak yetti güzel hazırlamışsınız elinize sağlık.

Teşekkürler hocam, şimdiden hayırlı olusun :)
  • quote:

slm dostum vatan computerden aldım ge60 apaçi modelını sadace canta verıyolardı.

ve 1 kac sorum var msı ge60 alan arkadaslar leptobun kutusu ıcınde sadece kılıfı vardı dımı aldıgınızda ? ınternette bır kac vıdeo ızledım guvenlık kılıdı tarzı bısey vardı sızdede varmıydı ?

Dizüstünün siyah renkli bir kılıf var. Ama güvenlik kilidi tarzı bir şey çıkmadı.
  • quote:

quote:

Hocam merhaba. Ürünün yanında sırt çantası ve mouse vermediler mi? Bildiğim kadarıyla tüm MSI oyun modellerinde çanta hediye ama siz belirtmemişsiniz konuda. Sorayım dedim.

İncelemeyi okumuştum ama gözden kaçmış kusura bakmayın hocam.

Yalnız, aldığınız yere bir sorun bence. Ne kadar site varsa hepsinde çanta veriyorlar. Arayıp da teyit ettim. Ben ebrar bilgisayardan 090 modelini alacağım. Orada da çanta veriyorlar. Size çanta vermemeleri garibime gitti bence bir sorun. Eğer vermiyorlarsa keşke çanta hediyeli bir yerden alsaydınız.

• quote:

quote:

quote:

Yalnız, aldığınız yere bir sorun bence. Ne kadar site varsa hepsinde çanta veriyorlar. Arayıp da teyit ettim. Ben ebrar bilgisayardan 090 modelini alacağım. Orada da çanta veriyorlar. Size çanta vermemeleri garibime gitti bence bir sorun. Eğer vermiyorlarsa keşke çanta hediyeli bir yerden alsaydınız.

Çanta işime yaramayacağı ve oyuncu mouse'a sahip olduğum için fazla dert etmedim hocam.

• Ben de pazartesi sanal marketimden aldim bugun elime ulasti ben de de var canta ve mouse. Yazdgniz gbi mouse icinden cikiyor ve bana kalirsa iyi bi mouse. Cantada yaninda geliyor. Windows 8.1 kurdum ve abartmiyorum ssd sayesinde pcnin tusuna basinca acilmasi 2-3 saniye suruyor. Herkese tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çanta işime yaramayacağı ve oyuncu mouse'a sahip olduğum için fazla dert etmedim hocam.

Sonuçta eksik hocam ama siz bilirsiniz tabi.

Hayırlı olsun bu arada :)

• Hocam bugün MSI GE60- 2PC - 090XTR Apache alarak aranıza katıldım ve kutunun içinden direk mouse çıkıyor. Kutunun içinde mouse'a özel yer hocam. Sizin kutu açılmış olmasın? Ayrıca aldığım yere yani Ebrar Bilgisayar'a da sordum mouse zaten kutudan çıkıyor çıkmadıysa bir problem var demektir dediler.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullan :) Kutuyu ben açtım. Yani üzeride güvenlik etiketi vardı. Ama dediğim gibi mouse büyük sorun değil.
  • quote:

Hocam bugün MSI GE60- 2PC - 090XTR Apache alarak aranıza katıldım ve kutunun içinden direk mouse çıkıyor. Kutunun içinde mouse'a özel yer hocam. Sizin kutu açılmış olmasın? Ayrıca aldığım yere yani Ebrar Bilgisayar'a da sordum mouse zaten kutudan çıkıyor çıkmadıysa bir problem var demektir dediler.

Hocam donanım özelliklerinden Wireless kartının ekran görüntüsünü koyabilirmisin dual band özelliği varmı acaba

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.