Şimdi Ara

MSI GE60 2PC-089XTR Apache Kullanıcı İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
35.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Bu Apache ler çift fanlı mı tek fanlı mı

Üzerinde tek fan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aşksabunu

Hocam peki bu iki bilgisayar arasındaki fark nedir ?

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc086xtr-apache-core-i74700hq-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54960/o

http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge70-2pc-086xtr-apache-notebook?keyword=msi%20nb%20ge70

Birinde nb yazılmış diğerinde yok

İkisi de aynı özelliklere sahip. Yazım hatası olabilir.

• Saolun hocam biri yeni modeli olabilir nb ler yeni diyorlar
  • Evet arkadaşlar Ge70 2pc 086xtr apache bugün itibariyle kullanmaya başladım.Şu ana kadar herhangi bir problem olmadı bilgisayar zaten draker'in anlattığı gibi..CANAVAR Klavye oyuncular için hazırlanmış başlat sağ tarafta ve sol shift biraz daha büyük.Şu ana kadar beğenmediğim 2 şey var 1. si enter biraz küçük 2. si kasa çok fazla parmak izi bırakıyor..bunlar zaten küçük şeyler Oyun indirip oynama fırsatı bulduğumda tekrar dönücem teşekkürler

• Oyun performansı açısından iyi.şimdilik Metro2033 ve Left 4 Dead 2 gibi çok zorlamayan oyunlar oynayabildim memnunum.fakat dokunmatik çalışmıyor
  • Draker hocam, ben birşey daha sorucam sana. Diğer arkadaşlarda bilgisi varsa ve cevcaplarsa memnun olurum. Format attıktan sonra chipset driver kuruyoruz ya ilk hani kuruyorum pc yi yeniden başlat diyor ya o işaretli tam yeniden başlatacakken hata veriyor. Tabi yeniden başlatıyor ama bir hata veriyor ekranı göremiyorum ne olabilir bu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

Draker hocam, ben birşey daha sorucam sana. Diğer arkadaşlarda bilgisi varsa ve cevcaplarsa memnun olurum. Format attıktan sonra chipset driver kuruyoruz ya ilk hani kuruyorum pc yi yeniden başlat diyor ya o işaretli tam yeniden başlatacakken hata veriyor. Tabi yeniden başlatıyor ama bir hata veriyor ekranı göremiyorum ne olabilir bu acaba ?

Normalde yüklenme sırasında hata vermez ve bittiği zaman "resetleyim mi?" diye sorar. Tekrar yüklemeyi denedin mi?
  • Draker hocam anladığın üzere pimpirik bir insanım ve bu pc beni deli etti. Sebebi ise yine benim aslında. Windows 7 yüklü. Chipset driver yüklerken birşey olmuyor. Olan şey yükledikten sonra restart atayımmı diye soruyor ya orda sorun var. Ok deyince tam restart atacakken Visual C+++ hatası veriyor ekranda ama yine de tekrar başlatıyor buna rağmen ve chipset yüklenmiş oluyor. Valla Pc den soğudum. Aslında tanış birileri ile iş yapmamak lazım. Benim öz dayımdan aldım bunu. Kendisi büyük bir Bilgisyar şirketinin sahibi kocaeli de ve geliş fiyatına aldım zaten. 1299 $. Eğer netten almış olsaydım değiştirirdim en azından. Dün pc yi yanlışlıkla arabamda unutmuşum ve o kadar kızmışki artık o dış kısmına elimi bile süremedim. Yarım saat soğuduktan sonra açtım birşey yok çok şükür ama yine de canı sıkılıyor insanın. Canımı sıkan sebeplerden biri de mavi ekran hatası . Bazen mavi ekran hatası veriyor. Dün Fantazi yapıp Crysis 1 yükleyim dedim. BTF 42 FPS 45 fps değişiyorken Crysis 1 32 fps ve Alt + F4 yaptım mavi ekran geldi. Bu mavi ekran 15 günden beri 3-4 kez oldu. Normalmidir. Valla olmadı dayıma söylim iade edim artık. Teknolojiden soğudum yeminle. Pc yi kullanamıyorum ki o beni kullanıyor lanet şey yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52SaKoCaN52 -- 11 Haziran 2014; 12:19:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orox

Evet arkadaşlar Ge70 2pc 086xtr apache bugün itibariyle kullanmaya başladım.Şu ana kadar herhangi bir problem olmadı bilgisayar zaten draker'in anlattığı gibi..CANAVAR Klavye oyuncular için hazırlanmış başlat sağ tarafta ve sol shift biraz daha büyük.Şu ana kadar beğenmediğim 2 şey var 1. si enter biraz küçük 2. si kasa çok fazla parmak izi bırakıyor..bunlar zaten küçük şeyler Oyun indirip oynama fırsatı bulduğumda tekrar dönücem teşekkürler

Son karar olarak ben de o bilgisayardan almayı düşünüyorum önerir misiniz

• Hocam ben de yeni aldım ürünü.Windowsu kurdum.Driverları henüz yüklemedim.Ama 1 tb lık hdd kısım gözükmüyor bellekte.Nedendir acaba?Driverları yükleyince düzelir mi?
  • Başlangıçta kurulum yaparken , sata mode ne sececeğiz?

ACHI , IDE , RAID ?

SSD olduğu için RAID mi seçeceğiz ?
  • Aşksabunu kullanıcısına yanıt
    Bütçen uyuyorsa kesinlikle öneririm
  • http://www.hepsiburada.com/liste/msi-ge60-apache-2pc-299tr-intel-core-i7-4710hq-25ghz-35-ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601080&categoryId=98

bu linkteki bu aletin aynısı değilmi işlemci filan biraz daha farklı ve 400-500 tl fiyat fazla?

sizce farkları nedir?

ayrıca yazılım işleri ve arada oyun için sizce yeterliliği nasıldır? ayrıca toshiba kadar sağlam olabilirmi?

• Dikkatli olarak inceledim de 400-500 tl farkta 16 gb ram, 128 gb ssd disk ve win8, arti 4710 işlemci var ki bence değer bunlara.

msi in cok farkli urun gamı var buyuk satıcıların hepsinde farklı farklı kombinler oluşmuş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

Draker hocam anladığın üzere pimpirik bir insanım ve bu pc beni deli etti. Sebebi ise yine benim aslında. Windows 7 yüklü. Chipset driver yüklerken birşey olmuyor. Olan şey yükledikten sonra restart atayımmı diye soruyor ya orda sorun var. Ok deyince tam restart atacakken Visual C+++ hatası veriyor ekranda ama yine de tekrar başlatıyor buna rağmen ve chipset yüklenmiş oluyor. Valla Pc den soğudum. Aslında tanış birileri ile iş yapmamak lazım. Benim öz dayımdan aldım bunu. Kendisi büyük bir Bilgisyar şirketinin sahibi kocaeli de ve geliş fiyatına aldım zaten. 1299 $. Eğer netten almış olsaydım değiştirirdim en azından. Dün pc yi yanlışlıkla arabamda unutmuşum ve o kadar kızmışki artık o dış kısmına elimi bile süremedim. Yarım saat soğuduktan sonra açtım birşey yok çok şükür ama yine de canı sıkılıyor insanın. Canımı sıkan sebeplerden biri de mavi ekran hatası . Bazen mavi ekran hatası veriyor. Dün Fantazi yapıp Crysis 1 yükleyim dedim. BTF 42 FPS 45 fps değişiyorken Crysis 1 32 fps ve Alt + F4 yaptım mavi ekran geldi. Bu mavi ekran 15 günden beri 3-4 kez oldu. Normalmidir. Valla olmadı dayıma söylim iade edim artık. Teknolojiden soğudum yeminle. Pc yi kullanamıyorum ki o beni kullanıyor lanet şey yahu.

Win 8.1 yükledikten sonra mavi ekranı tekrar kontrol etme imkanın var mı?

• quote:

quote:

Evet arkadaşlar Ge70 2pc 086xtr apache bugün itibariyle kullanmaya başladım.Şu ana kadar herhangi bir problem olmadı bilgisayar zaten draker'in anlattığı gibi..CANAVAR Klavye oyuncular için hazırlanmış başlat sağ tarafta ve sol shift biraz daha büyük.Şu ana kadar beğenmediğim 2 şey var 1. si enter biraz küçük 2. si kasa çok fazla parmak izi bırakıyor..bunlar zaten küçük şeyler Oyun indirip oynama fırsatı bulduğumda tekrar dönücem teşekkürler

Kesinlikle öneririm :) Şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

quote:

Kesinlikle öneririm :) Şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.

İnşallah ben de pazar günü alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba , güzel inceleme olmuş elinize sağlık .

Kullanmaya başladığınız süreden beri gözünüze çarpan bir eksiklik var mı ? Önerir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.