Şimdi Ara

MSI Ge 70 FPS düşüklüğü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende Ge 70 var ama bu kadar güçlü bir bilgisayar nasıl bu kadar az fps ile çalışıyor anlamış deilim.. Crysis 3 ve BF4 single player olarak ultrada donmadan oynuyorum fakat iş online oyunlara gelince (LOL, APB, BF4m) FPS client çok düşük geliyor sıkıntı neyden kaynaklı anlamış değilim. Misal olarak LOL da fps 8 lere kadar düşebiliyor arada :/

MSI Ge 70 Özellikler;

i7-4700MQ CPU 2.40-3.40
    16GB RAM
    1TB
    Nvidia GeForce GTX 765m

• Seninle aynı makinaya sahibiz ama ben bf4 ü ultrada oynayamıyorum hatta nerdeyse lowda 20 fps altında verecek bunun nedenini biliyormusun ?
  • Ekran kartın güncel ise rahat high ultra oynarsın :) sadece multi olarak çok sıkıntı yaşadım onda da FPS çok düşüyor bazen ping fırlıyor filan..
  • İnterneti başka biriyle paylaşıyor musun? Ve oyun oynarken arkada neler açık oluyor?

Bildigim videodaki High Ping Fix'i kullanan var ama daha denemedim. Isterseniz bir de bunu deneyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=roD9Oyg19hc
  • xCroydon X kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz oyunlari entegre grafik karti (hd 4600) ile oynuyor olabilirsiniz bunu biraz arastirin
    aksi taktirde cihazinizda bir problem olabilir ,servis pointe ugramanizi tavsiye ederim
  • Hayır GTX 750m ile oynuyorum cihazda problem olabileceğini düşünüp yollamıştım 1 ay önce test etmişler ama bir problem bulamamışlar o yüzden buraya danışayım dedim.

İnterneti paylasmak derken ? cihaz olaraksa genelde 2 pc 2 telefon 2 ipad bağlı internete ama bazıları FPS internetle alakalı değil diyorlar ?
  • hocam bi gelişme varmı bendede aynı pc var ge 70 20e 3 aylık ana kartım yandı değiştirdiler. bende bi temiz format attım sonra lol da fps en düşük ayarlarda bile 84 ilk aldığım zaman full de 140 larda fps vardı. Hatta arkadaşımda aynısının i5 li olan versiyonu var o full de 120 fps diyor bizim pc daha güçlü fps daha düşük anlamadım gitti.
    ÇÖZEBİLDİNMİ? XCROYDON
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı bilgisayarın 15.6 inci var bende ( ge60 ), geçenlerde aldığım bi ss'ti bu.

yani sıkıntı var hocam sende.

(ayrıca arada soran bi arkadaş vardı FPS bilgisayarla alakalı bir durum netle alakalı değil ,FPS dediğimiz olay bilgisayarın sana saniyede aktardığı fotokare )
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarQue

aynı bilgisayarın 15.6 inci var bende ( ge60 ), geçenlerde aldığım bi ss'ti bu.

yani sıkıntı var hocam sende.

(ayrıca arada soran bi arkadaş vardı FPS bilgisayarla alakalı bir durum netle alakalı değil ,FPS dediğimiz olay bilgisayarın sana saniyede aktardığı fotokare )

Hocam bende onu kullanıyorum benimde fps düşük sizin freedos muydu acaba

Edit : Shy mid ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcher of Blaviken -- 19 Mayıs 2014; 23:55:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bendede son güncellemeden sonra lolde fps düşmeye başladı önceden 200lerde oynarken şimdi 50-100 arası ekran kartınada baktım yakında güncelleme gelmemiş yani lolle alakalı olduğunu düşünüyorum ama şuan hala yüksek fps alan varsa bir sorun var demektir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığımda freedostu windows7 kurdum,oyun ayarlardan sanırım türkçesi dikey senkronizasyon olan yazının yanındaki tiki kaldır..fps artıcaktır aksi takdirde sennkinde sabit 60 fps olduğunu düşünüyorum..

edit cevap: hocam sırf soruya cevap olsun diye ekran görütüsü almak için custom game kurdum hero bile rasgele o gelmiş, farkındaysan runelarda ap girmişim,ekran görüntüsü alıp oyundan çıkıldı anlıcağın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The DarQue -- 20 Mayıs 2014; 12:26:33 >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    aslında aynı durum bendede var eskiden 200 civarı fps alıyodum 1 ay önce şimdi 130-160 civarıları genel olarak..sennki kadar olmasada bi düşüş var hatta nadiren 100 lere düştüğüde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The DarQue -- 20 Mayıs 2014; 12:27:31 >
  • The DarQue kullanıcısına yanıt
    önceden fps düşüşü olmasın 60dan fazlasına zaten gerek yok diyip dikey senk açıp 60 fps sabitte rahat rahat oynuyordum ama şimdi dikey senk açsam bile fps 40-60 arası değişiyor sabitlenmiyor böyle olmaması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.