Şimdi Ara

msi ge 60 gtx 765m upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba msi ge60 laptop modelini kullanıyorum gtx 765 m ekran kartını upgrade yapmak istiyorum kafamda gtx 780m var ama kafama takılan asıl soru benim pc ye uyarmı msi için ayrı dell için ayrımı oluyor ali babadan şipariş edecem 200$ civarında sonra kartı yanlış alırsam sorun olurmu lütfen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat 58 -- 25 Haziran 2018; 22:57:57 >

• Serhat 58 S kullanıcısına yanıt
    Notebook da mxm portu varmı acaba? İlk olarak onu bir kontrol edin gpu anakarta gömülü olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    evet var onur kardeşim.ben önce external olarak düşündüm harici pcı wifi portundan harici vga kartı kullanmak istedim ama oda çok çirkin duracak diye tahmin ediyorum ama laptopu vga kartını upgrade etme şanşım mxm portuda var ben laptopumda ben pcimden çok memnunum 32 gb ram ssd 256 var 4 nesil işlemci i7 4700mq var ama asıl çıkmaza girdim konu ali ali babadan gtx 780m 1000 tl üstüne geliyor gtx980m 2000 tl ama external olarak 1050ti alsam daha ucuza mal edecem gibi zaten bilgisayarı masa üstü gibi kullanıyorum yani elimde kullanmadığım cooler master 500 w var ekran kartını 2 ci el 1050 veya 1060 alsam daha mı iyi olur sen olsan üstadım ne yapardın vallahi 3 aydır düşünmekten karar veremedim dolar uçtu bu arada benim kararsızlığımdan:(
    Mxm olayı oldukça sıkıntılı bir tane 30-40 dolarlık aparat ile alıp external gpu ile kullanın ekran kartını ve psu yu içine alacsk bir kutu ile halledersiniz mxm işinin garantisi yok

üstadım psu var zaten 2 ci el gpu alayım o zaman için beni büyük bir bir soru işaretinden kurtardın sana çok teşekkür ederim kolay gelsin üstadım :)
    Estağfurullah ne demek e-gpu yazılımını edinin 1000 serisi kartlar bir tık daha sorunlu e gpu anlamında 900 serisi kartlara yönelin

tamam üstadım o zaman gtx 970 satan bir arkadaşım vardı bu hafta sonu halledeceğim İNŞALLAH tekrardan teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 965m vs Gtx 1050 Mobile
    9 yıl önce açıldı
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hayırlı olsun inş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.