Şimdi Ara

MSİ DKA790gx ve ram sorunu(sorun bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cumartesi günü msi dka790gx platinum anakart ve corsair dominator 1066 2x2 ram aldım ramlar 2-4 slotunda calısıyordu 1-3 e takayım dedim 1. slot calısıyordu 3. slot calısmıyordu halbuki ilk aldıgım gün denemiştim olmustu neyse sonra 1. slotda calısmamaya basladı su an sadece 2 ve 4 slotları calısıyor ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex0L0ViCe -- 16 Mart 2009; 11:03:35 >

• garantiye gonder, 2/4 de kullan, kitapcigina bak, uzay montaj kur dene, baska ram dene bunlar aklina gelmedi mi yani?
  • abi kart hepten uctu şimdide 1-2-3 slotları calısmıyor onlara ram tkınca ram yokken cıkardıgı 3 kere arka arkaya dıııt sesini cıkartıyor sadece 4. slot calısıyor 4 ayrı ram denedm
  • bide maviden aldım garantiye göndersem kaç günde geri gelir?? tahminen
  • garanti ve mavi.Allah sabir versin. garantiye gonderirsen 1 ayi bulabilir baska firma da olsa hani yeni aldin kac gun oldu elden goturunce deneyip garantiye gondermeden degistiriyor bazi firmalar.Ankara'daymissin dene istersen.
  • 3 gün oldu alalı tüh yaw yas birde 16
  • fatura senin adina ise ver kargoya karsidan odemeli gonder.ilk 30 icinde ariza cikarsa kargo oduyor mavi hani yas yuzunden ciddiye almazlar diye dusunuyorsan.bagirip cagirip olay cikarmazsan 40 yasinda da olsan ciddiye almiyorlar merak etme.ben 16 yasinda iken bilgisayarcilardan cikmazdim neler aldim sattim cok takma yasi git konus 3 gun oldu alali can alici cumlen cunku.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle sansın ta içine ediyim

• quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

garantiye gonder, 2/4 de kullan, kitapcigina bak, uzay montaj kur dene, baska ram dene bunlar aklina gelmedi mi yani?

+1
  • arkadaşım benimde 15 gün sonra uçtu exa dan almıştım 3 haftadır bekliyorum napalım sabır
  • valla maviye gittim yenisini verdiler gigabyte ma-790gp ds4h aldım cok memnunum gigabyteden iyiki kurtuldum msiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.