|
Öncelikle iyi günler . Sistemim Ryzen 5 2600 , rx570 4 gb ,16 gb ram ,b450m pro m2 v2 anakart ,1tb ssd m2 , 650w psu var . Ekran kartını ASUS RADEON RX 6650 XT ROG-STRIX-RX6650XT-O8G-V2-GAMING 8GB GDDR6 128bit OC HDMI 3xDP RGB Ekran Kartı ile güncelledim , ramleri ise 32 gb 16x2 gskill 3200mhz ile güncelledim . Windows açılırken f1 tuşuna basıp biosdan ramleri xmp profile 2 seçip pcyi açtım. Pc açıldıktan 5 saniye sonra drop yiyor gibi tuhaf bir hal alıyor.google chrome açıp penceri küçültüp sağa sola oynatsam bile bi kasma hissi geliyor anlık .Google arama motorunda donup kalıyor ekran sonra tekrar devam . Oyuna girince 1 dk iyi sonra drop baslıyor donup saniyelik geliyor. Google tekrar arama ıcın gırdıgımde anlık 1 dkda bir sanki kitlenip geliyor ama pc kapanmıyor . ryzen 5 5600x siparişi vermiştim 1 hafta önce işlemciyide hafta sonu nasipse değiştiricem.Kısacası fare donması vs oluyor pc takılı olan herşeyi anlık donduruyor sonra saniyelik geliyor. ekleme:Ekran kartı sürücüsünü yenisi ile güncelledim amd sitesinden.eski driverleri komple amd programı ile kaldırdım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *oRc![N]aL* -- 28 Eylül 2023; 11:53:18 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler