Şimdi Ara

MSI AMD RADEON HD6850 CYCLON EKRAN KARTI YENİ OYUNLAR İÇİN YETERLİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ekram kartım msı amd radeon hd6850 cyclon 1gd5 power edition/oc bu kartla ve aşağıdaki donanım ile son çıkan fifa,battlefield4 ve call of duty ghost oynayabilirmiyim önerilerinizin parça değişmesi gerekirse hangi parçanın değişmesi ve yerine hangi parça olabilir şeklinde olursa çok memnun kalırım yalnız bütçe kısıtlı 300 tl üzeri şuan masraf yapamam şimdiden teşekkürler

işlemci intel core2 quad q9550

anakart gigabyte ga ep35c-ds3r

ekran kartı msı amd radeon hd6850 cyclon 1gd5 power edition/oc

ram corsair 2x2 4 gb ddr2 800 sdram

güç kaynağı fsp bluestrom 2 500w 24 pin

monitör philips 190s 19" LCD

işletim sistemi window7 64 bit

• Xfx 6850 var bende de. Phenom II x4 840 ile kullanıyorum full hd olarak ultrada oynanmaz yeni nesil şu anki oyunlar için bile yeterli değil 6850. Ancak full hd medium-high karışık rahat oynatıyor şu an. Sizin monitör 19 inç işlemciye binicektir yük çözünürlük daha az olduğu için o yüzden ya full hd monitör alın o parayla ya da işlemci değiştirin gerçi o fiyata işlemci değiştirmek şimdikinden çok bi fark yaratmıycaktır.
  • 6850 ile 1366x768 de tüm oyunları high oynadım bf4 beta dahil. 6850 öğrenci kartı yani çok takmıyorsan oyna geç yapıyorsan hepsini çok rahat oynarsın. ram ghost'da sıkıntı olabilir. bi patch vardı yanlış değilsem 6gb olayını çözüyordu onu bir araştır
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    teşekkürler arkadaşım monitörü zaten değiştirmeyi düşünüyorum çünki film seyretmek için de lazım bana öneriniz ne olabilir f/p olarak hangi monitör sizce ayrıca ram için düşünceniz nedir
  • teşekkürler ram için fix varmış şimdiden indirdim ama ben bir yenileme yaparak ileride hiç değilse 2 yıl sonrası içinde çıkacak oyunlarda sorun yaşamamak için bir şeyler yapabilirmiyim f/p olarak biraz ucuza bazı parçaları değiştirebilirmiyim düşüncesindeyim sizin deyiminizle şuan için çok yüksek değerlerde oynayamam ama detaylar kaçar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaman39 -- 17 Kasım 2013; 13:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaman39

teşekkürler ram için fix varmış şimdiden indirdim ama ben bir yenileme yaparak ileride hiç değilse 2 yıl sonrası içinde çıkacak oyunlarda sorun yaşamamak için bir şeyler yapabilirmiyim f/p olarak biraz ucuza bazı parçaları değiştirebilirmiyim düşüncesindeyim sizin deyiminizle şuan için çok yüksek değerlerde oynayabilirim ama detaylar kaçar herhalde

Hocam yukarıdaki sisteme harcama yapma. Herşey yerli yerinde çünkü. 6850'nin yetmediği yerde kople sistem değişikliği zamanı gelmiş olur.
    Şimdi ben minecraft oynayan bir insanım benim için grafik ön planda olan birşey değil. verdiği zevk, konu, senaryo bunlar daha önemli. ha grafikle birleşirse bknz(The witcher seriisi, far cry 3) o zaman mükemmelleşiyor zaten... Detay kaçırırım demişsin, yok öyle birşey misal bf4 de ultra dan medium getir fark az. + multisindeki o atmosferde detaya bakmıyorsun emin ol. Bu her oyun için geçerli ki 6850 deyimi yerindeyse 'detay kaçırırımlık' bir kart değildir. dediğim gibi takma böyle şeyleri oyna geç.

ekleme: illaki harcamak istersen, ilerideki yeni sisteminde kullanmalık güzel bir ssd alabilirsin. çok rahatlık sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 17 Kasım 2013; 13:49:42 >

• valla yüreğime su serptin şimdilik bu oyunları rahat rahat oynayabilirim yani hemen indireyim dediğiniz gibi bazen çok detayada takılmamak lazım teşekkürler hani güzellik detayda gizlidir ama bu bilgisayar için olduğunda biraz maddiyat gerekiyor dediğiniz gibi 6850 nin yetmediği yerde en iyisi sistemi yeniden toplamak

ekleme zaten yeni sistem topladığımda ssd li olması daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaman39 -- 17 Kasım 2013; 13:57:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.