Şimdi Ara

MSI 970a G46 işimi görürmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir pc topladım bu adresteki konuda:http://forum.donanimhaber.com/m_87760461/f_//tm.htm#87760461

Fakat forumda biraz gezince MSI 970a g46 nın bazılarında ısınma sorunu ve o.c yaparken yeterince iş yapmadığını duydum acaba doğrumudur o.c yi kısıtlarmı vede şu 3 karttan hangisi alınmalıdır sizce

MSI 970a G46
    ASUS M5A97 R2.0
    GIGABYTE 970A-UD3P

Sistemim adresini verdiğim konuda yazılı zaten.

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

kusura bakmayın gigabytenin kartı yanlış yazmışım : GIGABYTE 970A-UD3P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **SWE** -- 21 Şubat 2014; 19:56:26 >

• M5A97 R2.0 al ve arkana bakma sistemine çok iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: **SWE**

Ben bir pc topladım bu adresteki konuda:http://forum.donanimhaber.com/m_87760461/f_//tm.htm#87760461

Fakat forumda biraz gezince MSI 970a g46 nın bazılarında ısınma sorunu ve o.c yaparken yeterince iş yapmadığını duydum acaba doğrumudur o.c yi kısıtlarmı vede şu 3 karttan hangisi alınmalıdır sizce

MSI 970a G46
    ASUS M5A97 R2.0
    GIGABYTE 990XA-UD3

Sistemim adresini verdiğim konuda yazılı zaten.

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

Ben olsam ki zaten Almayı düşünüyorum GIGABYTE 990XA-UD3 al 8+2 VRM ler var Stabilitesi de iyi deniliyor Fakat daha araştırmadım tam :)
  • teşekkürler düşüncelerinizi açıkladığınız için.

darknesr bende snn dediğin gibi gigabyte almayı düşündüm ama bjk_murat'a sorduğumda kendisi gigabyte'nin artık bittiğini ve onun herhangi bir ürününü önermediğini söyledi.

Çok kararsız kaldım...
  • darknesr kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:43:41 >
  • **SWE** * kullanıcısına yanıt
    gigabyte ın bittiği filan yok lakin çift ekran kartı kullanmayacak san gereksiz olur 990 yongalı anakartlar bütçe konusunda sıkıntı yoksa alabilirsin aksi takdirde asus m5a97 R.2 kafi dir
  • r2.0 yada ud3 den hangisi ucuzsa al. O.C konusunda sorunsuz bu anakartlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkürler düşüncelerinizi açıkladığınız için.

darknesr bende snn dediğin gibi gigabyte almayı düşündüm ama bjk_murat'a sorduğumda kendisi gigabyte'nin artık bittiğini ve onun herhangi bir ürününü önermediğini söyledi.

Çok kararsız kaldım...

Servis bakımından filan mı dedi acaba. Bu anakartı yabancı forumlardada 100 Dalır altında alınabilecek en iyi kart gözü ile bakıyorlar . bjk_murat genelde MSI tavsiye ediyor Bende sormuştum banada GD65 önermişti fakat baya araştırdım bu gd65 i alıpta mavi ekran hatası almayan yok gibi Banada en mantıklısı Gigabyte kaldı .)

• kusura bakmayın 990 yazmışım gigabyte'a düzelttim ASUS M5A97 R2.0 ile GIGABYTE 970A-UD3 arasında 4 lira fark var gigabyte daha ucuz ^^

hangisi alınır sizce ?
    970 UD3 daha iyi ve stabil oc olur kesinlikle ama asus da iyidir ikiside pişman etmez içine sineni al
  • Gigabyte 970 anakart adamı kanser eder ve bende artık gigabyte ürünlerini önermiyorum son olarak ümidim Gigabyte 970 ud3p diye bir anakart üretmiş bu yıl hiç denemedim deneyenide duyamadım... eğer iyiyse bu iyidir xa990 lar falan tamam stabilitesi oc olanağı çook çok iyide ürünlerin yazılım sorunu cidden çok mavi ekranlar falan... uğraşma en temiz sorunsuz anakart asus m5a97 ve msi 970a g46 dır başka anakart alma... illede oc falan yapacağım diyorsan baya baya m5a97 evo alabilirsin son biosu ile sorun var diyenler artık olmadıgını söylüyor bende bi 8320 ile beraber satın aldım baya test ettim derdini görmedim...
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim yorumun için bende gigabyte 970 düşünüyordum ancak yorumun fikrimi değiştirdi.

Asus alacağım herkese çok teşekkürler birde ekran kartı nvidia 760 alacağım acaba güç kaynağı sıkıntı çıkarırmı ?
    Kusura bakmayın baktığım yerde ürünlerde güç tüketimi olarak bi bilgi verilmiyor o yüzden en çok güç kaynağını takıyorum kafaya ^^

Herkese yardımları için teşekkürler...
  • quote:

teşekkürler kardeşim yorumun için bende gigabyte 970 düşünüyordum ancak yorumun fikrimi değiştirdi.

Asus alacağım herkese çok teşekkürler birde ekran kartı nvidia 760 alacağım acaba güç kaynağı sıkıntı çıkarırmı ?
    Kusura bakmayın baktığım yerde ürünlerde güç tüketimi olarak bi bilgi verilmiyor o yüzden en çok güç kaynağını takıyorum kafaya ^^

760 için 550watt önerilir 500dede çalışır ama 550 rahatlatır baya güç kaynağının büyük bi kısmı yatacaktır işlemci fx6300 tercih etmişsin sanırım :) güzel ikili fx6300 ve gtx760 :) anakart g46da oluur m5a97de karar senin o konuda önerimi sundum 1866mhz ram demişsin en ideali... stok fan konusundada kafan çok rahat olsun tamamen yetiyor hemde ben fx6200 kullanıyorum 125watt değerinde seninkinden daha cok ısınmasına rağmen sıcaklık sorunu hiç yaşamadım... bi kere gigabyte anakart kullandığım dönem aldım xigmatek fan aynı sıcaklıkta durdu sadece dahasessiz oldu o ses sorunumda asus anakart ile çözüldü EPU ile... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 21 Şubat 2014; 1:07:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

760 için 550watt önerilir 500dede çalışır ama 550 rahatlatır baya güç kaynağının büyük bi kısmı yatacaktır işlemci fx6300 tercih etmişsin sanırım :) güzel ikili fx6300 ve gtx760 :) anakart g46da oluur m5a97de karar senin o konuda önerimi sundum 1866mhz ram demişsin en ideali... stok fan konusundada kafan çok rahat olsun tamamen yetiyor hemde ben fx6200 kullanıyorum 125watt değerinde seninkinden daha cok ısınmasına rağmen sıcaklık sorunu hiç yaşamadım... bi kere gigabyte anakart kullandığım dönem aldım xigmatek fan aynı sıcaklıkta durdu sadece dahasessiz oldu o ses sorunumda asus anakart ile çözüldü EPU ile... :)

teşekkürler....

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-n760-tf-2gd5-oc-gtx760-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71434

acaba şu kart hakkında düşünceleriniz nedir ? Birde ekran kartına hız aşırtma yapmam anakartta bir sorun oluştururmu ve kolayca yapılabilirmi ?

Son olarakda bir monitör tavsiyesi alabilirmiyim bu kart için (bütçem öyle devasa birşey değil max 450 tl gibi bir fiyata olursa sevinirim...

• http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/aoc-i2369v-23-i2369v-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=71409
    Abartı şeker bi monitör :)

Msi da msi dır yani :D güzeldir :D alacağın donanımı overclock yapmana gerek duymayacağın şekilde al yani asus zotac msi gibi kartların en yüksek değer hangisinde varsa onu al rahatla... :) msi sanırım en yüksek değerde olan 760 yanlış olmasın bi bak sende tekrar :)
  • quote:

Gigabyte 970 anakart adamı kanser eder ve bende artık gigabyte ürünlerini önermiyorum son olarak ümidim Gigabyte 970 ud3p diye bir anakart üretmiş bu yıl hiç denemedim deneyenide duyamadım... eğer iyiyse bu iyidir xa990 lar falan tamam stabilitesi oc olanağı çook çok iyide ürünlerin yazılım sorunu cidden çok mavi ekranlar falan... uğraşma en temiz sorunsuz anakart asus m5a97 ve msi 970a g46 dır başka anakart alma... illede oc falan yapacağım diyorsan baya baya m5a97 evo alabilirsin son biosu ile sorun var diyenler artık olmadıgını söylüyor bende bi 8320 ile beraber satın aldım baya test ettim derdini görmedim...

hangi konuda kanser etti sizi acaba ?

edit: 970A-DS3 kullanıcısıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

Gigabyte 970 anakart adamı kanser eder ve bende artık gigabyte ürünlerini önermiyorum son olarak ümidim Gigabyte 970 ud3p diye bir anakart üretmiş bu yıl hiç denemedim deneyenide duyamadım... eğer iyiyse bu iyidir xa990 lar falan tamam stabilitesi oc olanağı çook çok iyide ürünlerin yazılım sorunu cidden çok mavi ekranlar falan... uğraşma en temiz sorunsuz anakart asus m5a97 ve msi 970a g46 dır başka anakart alma... illede oc falan yapacağım diyorsan baya baya m5a97 evo alabilirsin son biosu ile sorun var diyenler artık olmadıgını söylüyor bende bi 8320 ile beraber satın aldım baya test ettim derdini görmedim...

Çok kötü bir ses yongasına sahip ekstra bir ses kartı takıpta kullanmıştım .flac uzantılı kullanıyorum müzikleri ve hissettiriyordu o kötülüğü
    Ani sistem donması yaşıyordum birden donuyor mavi ekran verip resetliyordu boşuna ram aldım ssdmi salak gibi sattım ucuza bozuk diye hiçbir işe yaramadı...
    Stok fanım cok ses yapıyor diye gittim xigmatek fan aldım 65 lira verip sıcaklık değerlerim hiç değişmedi sadece sessizleşti sorun devam etti
    Anakartı garantiye yolladım bios 0layıp yolladılar test etmişler hiç sorun bulamamışlar anakartı bi arkadaşla takas ettim test için sorun devam edince anakartın yazılımsal sorunları olduğunu anladım... sorunu allem edip çözdüm sorun giderildi fakat onca uğraşa hevesim kalmamıştı forumdan sattım sattıgm kişi şikayet etmedi bu seyler küçükte olsa beni krize sokmuştu gigabyte kalitesizliğini yazılm anlamında görmüş oldum adamlar doğru düzgün ek yazılım bile yapmıyor...

sattığım gibi üstüne para ekledim ve m5a97 aldım... stok fan sessizleşti çok kaliteli bir ob ses kartı ile geldi... ek yazılımları özellikle asus süite II çok kaliteliydi EPU energy saver olayı gerçekten başarılı usb3 leri sorunsuz bir biçimde kullandım gigabyte da ön panel usb 3 yoktu ayrıca usb3leri kalitesizdi... saydıkça sayarım hoşuma gitmiyor o anakart... biçok kişide şikayet etti 100tl ye satmıştım 5dkya satılmıştı donanım olarak sorunsuzdu fakat gigabyteın kendi yazılımsal hataları mevcuttu ama overclock başarısına söz yoktu 3.8 ghzden çoook rahat 4.7ghz e çıkarttım ne voltaj verdim ne bişey sadece çarpan arttırdım... oldu ^^ m5a97 de hiç denemedim ama 4.3 ün üzerine çıkacak gibi gözükmüyor...

• ASUS M5A97 R2.0 veya Gigabyte 970A-UD3P tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

Çok kötü bir ses yongasına sahip ekstra bir ses kartı takıpta kullanmıştım .flac uzantılı kullanıyorum müzikleri ve hissettiriyordu o kötülüğü
    Ani sistem donması yaşıyordum birden donuyor mavi ekran verip resetliyordu boşuna ram aldım ssdmi salak gibi sattım ucuza bozuk diye hiçbir işe yaramadı...
    Stok fanım cok ses yapıyor diye gittim xigmatek fan aldım 65 lira verip sıcaklık değerlerim hiç değişmedi sadece sessizleşti sorun devam etti
    Anakartı garantiye yolladım bios 0layıp yolladılar test etmişler hiç sorun bulamamışlar anakartı bi arkadaşla takas ettim test için sorun devam edince anakartın yazılımsal sorunları olduğunu anladım... sorunu allem edip çözdüm sorun giderildi fakat onca uğraşa hevesim kalmamıştı forumdan sattım sattıgm kişi şikayet etmedi bu seyler küçükte olsa beni krize sokmuştu gigabyte kalitesizliğini yazılm anlamında görmüş oldum adamlar doğru düzgün ek yazılım bile yapmıyor...

sattığım gibi üstüne para ekledim ve m5a97 aldım... stok fan sessizleşti çok kaliteli bir ob ses kartı ile geldi... ek yazılımları özellikle asus süite II çok kaliteliydi EPU energy saver olayı gerçekten başarılı usb3 leri sorunsuz bir biçimde kullandım gigabyte da ön panel usb 3 yoktu ayrıca usb3leri kalitesizdi... saydıkça sayarım hoşuma gitmiyor o anakart... biçok kişide şikayet etti 100tl ye satmıştım 5dkya satılmıştı donanım olarak sorunsuzdu fakat gigabyteın kendi yazılımsal hataları mevcuttu ama overclock başarısına söz yoktu 3.8 ghzden çoook rahat 4.7ghz e çıkarttım ne voltaj verdim ne bişey sadece çarpan arttırdım... oldu ^^ m5a97 de hiç denemedim ama 4.3 ün üzerine çıkacak gibi gözükmüyor...

şansa bakar bu işler ds3 olanını kullanıyorum ses kartı bana göre iyi fena degil blue screen hiç çıkmadı daha bende yani giriş seviyesi önerilebilecek kartlar arasında dedigim gibi şans evt o.c yetenegi yüksek contact 30 ile fx4100 işlemci çarpan artırarak 4.9 ghz yaptım banamısın demiyor bu kartta tek sorunum ram sorunumdu.1600 mhz oldugu halde 1333 mhz görüyordu 1.slota taktım rami otomatik olarak gördü sonra.

Gözün kapali olarak vatana git asus ma 97 2.0r yi al
    İyi o.c sorunsuz bir kart isinma misinma derdi yok sen sadece sistemi kurup power tusuna basacaksin
    Ama gigabyt off bu kart isiniyor arkadaslar diye bi konu acacaksin
    Msida arkadaslar pc ye o.c yapamiyorum diyeceksin
    Ama asusda oyle derdin olmayacak sakin yanlis anlama ben fan boyluluk yapmiyorum bu forumda en sorunsuz kartlardan bitane forumu dolas bi tane asus bu anakart ile bir sorun gorursen gel buraya

Asusdan sasma asus candir ne kadar pahali olsada kalitesi konusur
    ASUS DEDİNMİ SUSACAKSİN ÖYLE İZLEYECEKSİN

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.