Şimdi Ara

Msi 7970 Lightning ''Crossfire'' Kullanıcı İncelemesi (Başka yerde yok..) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
10.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • performans konusunu merak etmiyorum pek ama bu kartlara surucu uydurmak da mesele simdi yeni cikmis.yeni ne ciksa fayda edebilir o yuzden testleri yeni suruculere gore tekrarlaman gerekebilir.kisa devam edecek bir baslik oldugunu dusunmuyorum o yuzden degisik surucu kullanacaksin muhtemelen.testleri yaparken su surucu bu surucu diye belirtirsen sevinirim.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • helal olsun hocam sana.
    aldım geliyorlar derken takmışsın bile sisteme, sistem de ne sistem.
    hayırlı günlerde kullan yavruları, pekte yakışmışlar hem sisteme hemde bir birine...
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Arkadaşlar internet ile ilgili muhabbetimizi fazla uzatmayalım bu sayede konu amacı dışına çıkmış olmaz.

iyi forumlar.

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Testleri merakla bekliyoruz hayirli olsun hocam.
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''
  • Bence abartısız çok gereksiz hani gtx 680 alsan anlarım da hd 7970 crossfireX ve bu kadar para harcamak bana çok gereksiz geldi.
  • Öncelikle hayırlı olsun :) Arkadaşlar gereksiz vs demenin mantığı yok bence alan arkadaşı mutlu ediyorsa gerisi boş bence bir yaptıysam ondan haz alıyorsam gerekli yada gereksiz önemi yok :) anı yaşamak önemli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Ejder lightningmi aldın sen niye öyle sorun çıktı.

evet dostum lightning almıştım da 1200MHz'de tıkandı, zaten AMD olduğu için içime sinmemişti, iade ettim.

Origin ID: El_Mukteda
  • lightning'ın fiyatını gördükten sonra özel gpu olmadığını sezdim hemen hemen stock 7970 lerle aynı fiyattı.

edit: asıl lightning'ı nvıdıa'da göreceğimizi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 3 Nisan 2012; 20:45:17 >

Stock değerlerde testlerimizi yapacağız öncelikle. Kullandığım sürücü 12.4 beta.

Msi 7970 Lightning ''Crossfire'' Kullanıcı İncelemesi (Başka yerde yok..)

68 derecenin üstüne çıkmamakta inatçı kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 3 Nisan 2012; 20:57:56 >
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• nihayet şenlik başlıyor...

hocam zahmet olmazsa test sonuçlarını ilk mesaja eklesen sırayla?
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • öyle yapacağım zaten
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• Hayırlı olsun. Kartlar umarım Lightning ismine yakışır şekilde çıkar.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Teste öncelikle kartları tek tek deneyerek başlasaydın keşke. Her bir kartın kendi limitini bilip, CF'de de ona göre hareket ederdin.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Hayırlı olsun ikizler. Güle güle kullanın.
    Umarım sıkıntı çıkmaz sizin kartlarda.
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • Hayırlı olsun kartlar . Ram sorununu giderdim üstad. Testleri beklemedeyiz

İ7 2600K@3.40GHz / ASUS MAXIMUS IV EXTREME P67 B3 / G.SKILL RipjawsZ DDR3-1866Mhz CL9 16GB (4x4GB) DUAL 1.5V / ASUS MATRIX 5870 2 GB (256Bit)GDDR5 DX11 / COOLERMASTER HAF X 942 / 1.5 TB WD SATA3 7200 RPM 64MB / CORSAİR H100 (4 x NOCTUA NF-F12 PWM FAN) (PUSH&PULL) / COOLER MASTER RS-850 WATT /
    LG 23" E2360V-PN LED FULL HD /
  • 3d mark extreme

Msi 7970 Lightning ''Crossfire'' Kullanıcı İncelemesi (Başka yerde yok..)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.