Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi güzel gidiyor ve yine sezon finalinde baya şaşıracak gibiyiz
    Hala tyrelle ne olduğunu tam bilmiyoruz.
    Onsuz bir sezon geçti gidiyor.
    Bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak. Şuanlık güzel bir ivme kazandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semoksadgor

Burası hack! hack! hack! hack! diye bağıran çocuklarla dolmuş. Dizi şu ana kadar gayet güzel gidiyor 2. sezon 1. sezon kadar güzel. İmdb puanlarından da anlaşılıyor zaten. Her bölüme hackleme beklentisiyle giriyorsanız hiç girmeyin ve her bölümünün sonunda vasat ve sıkıcı diyen arkadaşlar diziyi izlemesin belli ki size hitap etmiyor . Vasat ve sıkıcı diyenler için arrow ve flash örnek verilebilir yada internete aksiyon filmleri veya dizileri yazarsanız birçok şey çıkacaktır.

Hack hack hack diye bağıran çocuklarla dolu değil ama izlediğiniz dizinin konusunu bilmiyorsunuz sanırım. Öğretme amaçlı olarak IMDB'de yazan açıklamayı kopyalayayım;

Mr. Robot follows Elliot, a young programmer who works as a cyber-security engineer by day and a vigilante hacker by night. Elliot finds himself at a crossroad when the mysterious leader of an underground hacker group recruits him to destroy the corporation he is paid to protect.

Yani Mr Robot siber güvenlik mühendisi olarak çalışan ekstradan hackerlık yapan bir programcının gizemli bir grupla olan bağlantısını anlatıyor. Anlatması gerekiyor. İlk sezonda anlatıldı. Ama ikinci sezonda anlatılanların konuyla alakası yok. Çünkü dizi orijinalinde 1 sezon olarak hazırlandı, tutunca gereksiz bir şekilde uzatıldı. Hiçbir türlü reklam yapılmadan çıkmasından anlayabilirsiniz bu durumu.

Bulmuşlar bir şizofreni, baktılar liseli bebeler tumblr'da çok postluyor, yardır Allah yardır. Dizi ilk sezonunda bilgisayarlarla içli dışlı, bu tip konulara meraklı çoğu kişiye hitap ediyordu. Dizideki PC sahnelerinde gerçek toolların kullanılması bunun bir sebebiydi. Ama artık dizinin ikinci sezonu sadece tumblr'da ÇOK YALNIZIIIM DELİRİYORUM diye melankoli kasan liseli ergenlere hitap ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Eylül 2016; 13:34:01 >

• Artık hack yok diye millet bırakma noktasına gelmiş. Her zaman hack olacak değil ya psikolojik bir dizi ne güzel bırakılır mı bu
  • Zevk meselesi bana göre dizi sürükleyiciliğini kaybetmedi. İlla hack olacak diye bir şey de yok zaten ara sıra da çıkıyor. Sıkılmadım mı hiç? Sıkıldım çünkü 1.sezonla 2.sezon bambaşka ve 2.sezonun ilk bölümlerinde sıkıldım ama dizide hack felan yok çöp dizi gibi şeyler söyleyipte izlemek isteyenleri caydıranları da doğru bulmuyorum.
  • tyrell = elliot. bunu buraya bırakayım da...

• Pastayı son bölümlere saklıyorlar bence.

çok fazla açık veriyorlar. Elliot'un 2. aşamayı unutması, akabinde çinlilerin telefonu hackleyip yok yere dinlemesi taraflar arası güvensizliğe sebebiyet verecek. Kendine gelmesi lazım, operasyonu unutması bile ayrı bir olay yani.
    Şu sarışın hatunun sahnelerini kırpsınlar daha güzel olur dizi. Onu izlerken mideme oturmuş yemek acısı çekiyorum.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Elliot şizofren değil çoklu kişilik bozukluğu var.
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Alakası yok, zaten plan 5 sezon olmasıydı, 1.Sezon Finali tartışmasındada Sam Esmail söyledi bunu zaten.
    Dizinin hack konusunda hiç birşey değişmedi, hala gerçek toollar kullanılıyor. Tumblr zaten herşeyi alıp kullanıyor alakası yok onun dışında ratingleri dipte zaten dizinin, popüler olmasıyla sezon onayı almasının alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

Alakası yok, zaten plan 5 sezon olmasıydı, 1.Sezon Finali tartışmasındada Sam Esmail söyledi bunu zaten.
    Dizinin hack konusunda hiç birşey değişmedi, hala gerçek toollar kullanılıyor. Tumblr zaten herşeyi alıp kullanıyor alakası yok onun dışında ratingleri dipte zaten dizinin, popüler olmasıyla sezon onayı almasının alakası yok.

Evet 9 bölümlük 2. sezonun 1 tane bölümünde görebildik o hack toollarını o da FBI'la iligli olan bölümdü.
    Elliot'un yazdığı exploitte gerçek. Ayrıca az önce öyle hack hack diye bağıran yok demiştin ama şimdi öyle davranıyorsun. Dizide daha az hack olması dışında değişen hiç birşey yok hatta, bana göre daha iyi.
  • quote:

Elliot'un yazdığı exploitte gerçek. Ayrıca az önce öyle hack hack diye bağıran yok demiştin ama şimdi öyle davranıyorsun. Dizide daha az hack olması dışında değişen hiç birşey yok hatta, bana göre daha iyi.

Yazdığımı okumamışsın heralde hack hack diye bağıran çoluk çocukla dolu değil burası çünkü dizinin hack konusu üzerine olması gerekir. 9 bölümlük dizinin 8 bölümü şizofreni 1 bölümü hack üzerine olursa herkes bundan konuşur.
    Bana göre gerekmez, bana görede konuşulmaz. Gördüğün gibi dediğin hiçbir şey haklı çıkmayınca kendi fikirlerine döndün, ki anca haksız çıkmayarak söylecebileceğin şey o. Fikirlerin. Gerçekler değil, SENİN fikirlerin.
  • quote:

Bana göre gerekmez, bana görede konuşulmaz. Gördüğün gibi dediğin hiçbir şey haklı çıkmayınca kendi fikirlerine döndün, ki anca haksız çıkmayarak söylecebileceğin şey o. Fikirlerin. Gerçekler değil, SENİN fikirlerin.

Kime göre neye göre haklı çıkamadım neyin kafasını yaşıyorsun sen ya? IMDB puanı 9'un üstünde olan dizi ikinci sezonda düşüşe geçiyor, yabancı sitelerde herkes bıkkınlıkla bahsediyor ama dizi sana göre güzel gidiyor diye ben haksız çıktım? Güzelmiş güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 5 Eylül 2016; 14:55:07 >
    Dediğin "popüler diye devam etti" olayında haksız çıktın. 1 sezonluk diziydi uzattılar olayında haksız çıktın, başkada birşey demedin zaten az hack dışında ki onada laf etmedim bana göre daha iyi dedim. Bana okumuyorsun mesajımı demeyi bırakıpda sen okusaydın keşke mesajlarımı. At bakalım şu yabancı siteleri hangi sitelermiş?

• 2.sezon ilk 5 bölüm boyunca kandırılmışız izlemeyin
  • 2.sezonu beğenmeyenler, diziyi anlamadan izlemişsiniz. Geçmiş olsun. Mr.Robot hep psikoloji, karakter üzerine bir dizi oldu ve öyle olmaya devam edecek. Bunu anlamak için uzun analiz yapmaya gerek yok. Sinematografi olarak ilk sezonu ezen, çok iyi bir twistle sönük ilk bir kaç bölümü kurtaran bir sezon izliyoruz. Bu sezon dizi adeta ŞOV yapıyor ama anlayana tabii. Size tavsiyem HACK NEREDE? HACK HACK HEKKK diye bu diziyi izlemeyin, bu kadar basit ve dar görüşlü olmaktansa bence şimdiden bırakın zaten bırakanların da sebebi buydu. Ben Mr. Robot'u kendine has atmosferi, görselliği, sahne geçişleri, repliklerin anormalliği için sevdim. Çünkü piyasada böyle başka bir dizi yok.
  • Neden bu dizinin 2.sezonunu secmeyenler sevenler tarafından illa hack mi göreceksiniz diye eleştiriliyor ilk sezon çok mu gördük hack de sevdik? İlk sezondaki sohbet kalitesi heycanlandırması bu sezon yok. Özellikle angela sahnelerinde konuştuklarında videoyu açıyorum diğer yürüme tip tip bakma sahnelerinde başka bişeyle uğraşıyorum özellikle son 2-3 bölüm diğer türlü sık sık başından kalkmam gerekiyor. Diziyi yapanlarda sizden daha fazla eleştiriye açık ben sen beğeniyosun diye bişey demiyosam sen niye benim beğenmememi eleştiriyorsun? Bu sezon 2-3 bölüm dışındaki bölümlerden hep sıkıldım ve eleştirmek en doğal hakkım git başka bişey izle diye de saçmalık olamaz

• Diziyi aksiyon bekleyenler izlemesin biz de kurtulalım onlarda. Aksiyon istiyorsan git DC Marvel izle. Psikolojik dizide ne işin var?
    20 30 yaşına gelmişler hala örümcek adam ordan oraya atlasın batman bi aparkat vursun deyip heyecanlanıyorlar te allam ya
  • Arkadaşlar dizinin yeni bölümü hangi gün çıkıyor. Ben geçen gün başlayıp yetiştim de yeni bölümün hangi gün çıktığını bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.