Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darlene de mi şizofren duştaki adam o kadar salak değil bilgisayarı o halde bırakıp duşa girecek kadar bence Aileden gelen bir paranoyaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1000parça

Uygulamayı bilmiyorum ben de araştırdım bulamadım pek amahttps://www.delete.im şöyle bir site var belirli süre sonra siliyor link açıldıktan sonra eğer uygulamayı bulduysan bizi de bilgilendir

buldum. wickr me uygulamanın adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1000parça

Darlene de mi şizofren duştaki adam o kadar salak değil bilgisayarı o halde bırakıp duşa girecek kadar bence Aileden gelen bir paranoyaydı

Hack olayından beri Dark Army Cisco ile Fsociety'yi izliyordu. Hatta Angela'yı bile izlemişlerdi. Onu niye izlediler hatırlayamıyorum.
  • ilk 6 bölüm çok kötüydü de 2 bölümdür beğeniyorum bu bölümde oldukça iyiydi.

şu 5 saniye sonra silen uygulamayı bende arayacağım akşam eğer önceden bilen duyan olursa bildirirse iyi olur.
    belki de dexter daki gibidir orda da arama motoru olarak bişey sıkmışlardı herkes gerçekte var mı diye aramıştı
  • FBI daki kadın ve Angela nin olduğu sahneler gerçekten çok sıkıcı. Özellikle Angela nin sahneleri izlemeden geçiyorum. Bu kadar da boş sahneler konmaz be kardeşim.
    Bütün karakterler paranoyak olmaya dogru gidiyor, hepsinde bir yakalanma korkusu.
    Bu arada farkettiniz mi bilmem, grup çok fazla açık vermeye başladı. Yakalanmaları an meselesi gibi.

Darlene i bi sorguya cekseler instagrama attığı foto var hemen bulunur. Bu arada kayıtlardan birinde de kaydı yaptığı kaseti oraya öyle bırakıyor. Bence bunlar Darlene i zora sokacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayfona da sağlam giydirdi hehe.
  • s2e8 bari bir sahnede elliot'ı görseydik yav güzel bölümdü darlane yardırıyor
  • Darlene ve o bacakları
  • s2e8

Bir yandan Dark Army, bir yandan FBI, bir yandan Elliot. Son bölümler bunlar, bakalım nasıl doğru dürüst bağlayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanedir

• s2e7 o efsane müzik

• beyler final kaçıncı bölümde olacak?
  • 12. bölüm sezon finali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 30 Ağustos 2016; 15:09:34 >

• Sezon 2, 8. bölümde kullandıkları mesajlaşma uygulaması neydi arkadaşlar? Diziyi izlerken gerçekten var mı diye bakıp bulmuştum ama şimdi unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 31 Ağustos 2016; 11:16:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 2 Bölüm 9

Lan şu tyrell ne zaman gelecek artık öldüğüne inanmıyorum ben mr robot yalan söylüyor
    Elliot Mr.Robot'uda kendi gibi gördüğü için birleşiyorlar bence o yüzden böyle farkında olmuyor Mr.Robot'un geçtiğinden.
  • 02x09
    # Aşama 1 aşama 2 diyorlar da kaç aşamalı bu plan? Hadi 1. aşama Evil Corp'tu da asıl amaç ne?
    # Dark Army başındakı insan, kadın mı erkek mi? Bir bakıyorum adam, bir bakıyorum kadın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Salvatore

FBI daki kadın ve Angela nin olduğu sahneler gerçekten çok sıkıcı. Özellikle Angela nin sahneleri izlemeden geçiyorum. Bu kadar da boş sahneler konmaz be kardeşim.
    Bütün karakterler paranoyak olmaya dogru gidiyor, hepsinde bir yakalanma korkusu.
    Bu arada farkettiniz mi bilmem, grup çok fazla açık vermeye başladı. Yakalanmaları an meselesi gibi.

Darlene i bi sorguya cekseler instagrama attığı foto var hemen bulunur. Bu arada kayıtlardan birinde de kaydı yaptığı kaseti oraya öyle bırakıyor. Bence bunlar Darlene i zora sokacak.

Evet arkadaşlar Darlene'in kaseti hakkında yazdığım şey bu hafta gerçekleşti. O kadar başıboş, dikkatsiz işler yapıyorlar ki elbette başına bir bela açacağı belli. Bu kaset olayından sonra daha Instagram fotosu da çıkacak açığa bekleyin ve görün. Darlene gerçekten güvenilebilir değil...

Bu arada Elliot'un durum iyice kötüye gidiyor. Bu dizi sanırım 4 sezondan ileriye gidemez gibi... İyice sıyırdı çocuk. Baksanıza Stage 2 'nin kendi sorumluluğu olduğunu bile unutmuş, adamlar diyor Stage 2 Elliot'un göreviydi diye.
    Bence bunlar bir yerde çuvallayacaklar ve bu çok yakın.

• Instagram fotosunu izlediğim filmden çektim diye açıklar o çok önemli değil.
    Dizi 5 sezon sürecekmiş Sam Esmail öyle dedi
    Sorumluluğu değil kendi planı, ayrıca Mr.Robot yapmıştır yada 3. bir kişilik var (Mr. Robot çok ısınıyorum demişti, çok fazla işlem çalışırsa işlemciler çok ısınır.)
  • Belli zaten 4-5 sezondan fazla sürmez çünkü Elliot iyice kafayı yedi. Zaten hastalığı ileri aşamada. Bir noktadan sonra kendini iyice kaybedecek, bir de yakalanmaları da çok uzak bir ihtimal değil artık. Dizinin finalinde Elliot'u tekrar hapishanede veya tımarhanede bulacağız bence :)
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.