Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beğenmedim bu bölümü. artık baymaya başladı.
  • altyazı çıkmadı mı hal
  • angelanin olayindan koptum artik, o sahneleri geciyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brolar film gittikçe güzelleşiyor. Bu arada 2.Sezon 12 Bölüm olacakmış.
  • Aşırı baydı ilk sezonun saçma finalinden belliydi zorlama bir sezon geleceği.
  • 2x9

Güzel bölümdü bence. Bu sezonun 2.yarısı başlıyor bu bölümle. Elliot direk Dark Army'nin peşine düştü gibi. Angela'yı daha da anlaşılmaz bir hal alıyor. Elliot'ı idrak etmek bu kadar zor olmamıştı. E-Corp'ta daha yüksek konuma gelip şirketi altını oyacak diye tahmin ediyorum ama hala belirsiz. Di Pierro'dan yardım alacak galiba bunun için. Cisco kimi gördü ve Tyrell'in eşi-Elliot ilişkisi ne olacak ?
  • Dizideki ufak detayları ekliyen kişinin adı Kor Adana'ymış
    yine mi adana?
  • 2x9'a başlayacağım şimdi. Editlerim izleyince.

Edit:
    Elliot iyice çıldırdı. Bu bölüm çok fazla yarım bıraktılar. Bir dahaki bölüm iyi olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LannTheClever -- 2 Eylül 2016; 2:02:26 >
  • 3. sezonu izlemem heralde bom boş 9 tane bölümden sonra
  • Ya gerçekten şu Angeladan bıktım yeter artık bu kadar sıkıcı sahneler olamaz tek dileğim sezon sonunda angelanın ve o CEO nun ölmesi.. Bu arada ;

Angela'nın eski sevgilisi Ollie=3.kişilik....veya Tyrell mı acaba..

• Dizi Kopek baligi firtinasi filmi gibi devam ediyor yani vasat
    İzliyorum ama begenemiyorum.
    2. Sezon sirf sacmalik 9 bolumdur bir sacmaligi izliyoruz.

• Dizi aslında çok kaliteli ve gizemliymiş görünümünde ama içi gayet boş ve sıkıcı bir dizi oldu 2.sezonla birlikte.
    Aslında doğru düzgün bir senaryo yok, bir de bunu uzattıkça uzatıyorlar.

Elliot denen pörtlek gözlü çocuğun o gözlerini büyüterek şaşkın haliyle etrafa bakmasından kustum artık.
    Yan karakterler desen zaten gayet sıkıcılar. Hele Angela hayatım boyunca izlediğim tüm diziler içinde en gereksiz karakterlerden biri.
    Dizinin tek başarılı yanı renkleri ve atmosferi.

"Beğenmeyenler Fast Furious izlesinler" demeyin lütfen çünkü fantastik yapımlardan nefret ederim, abartılı aksiyon sevmem, David Lynch filmlerini de çok severim, 2001 Space Odyssey tarzı imgelerle dolu filmleri de... Ve şahsi görüşüm bu dizi cidden çok abartılıyor.
  • Ya tamam sarışın kızımız Allah için güzel ama o bomboş donuk donuk bakıyor ya hiç bir şey söylemeden, uyuz oluyorum ya. Bu mu yoksa Elliot mu şizofren hastası anlamadım
  • 9. bölüm uncensored.1080p.web.x264-deflate altyazısı hala çıkmadı sanırım
  • sıkılıyorsun ama izliyorsun öyle bir dizi

kafamızda yine soru işaretleri bırakan bir bölüm oldu ama hapishane olayları ile ilgili şeyleri öğrendik bakalım tyrell cidden öldü mü son anda eve gelenler kimdi trenton ve mobley nerede yine bir dolu soru finale 3 bölüm kaldı hadi hayırlısı.
  • Burası hack! hack! hack! hack! diye bağıran çocuklarla dolmuş. Dizi şu ana kadar gayet güzel gidiyor 2. sezon 1. sezon kadar güzel. İmdb puanlarından da anlaşılıyor zaten. Her bölüme hackleme beklentisiyle giriyorsanız hiç girmeyin ve her bölümünün sonunda vasat ve sıkıcı diyen arkadaşlar diziyi izlemesin belli ki size hitap etmiyor . Vasat ve sıkıcı diyenler için arrow ve flash örnek verilebilir yada internete aksiyon filmleri veya dizileri yazarsanız birçok şey çıkacaktır.
  • Yukarıda o kadar yazdık ama ergen olması çok muhtemel kişi; çocuklar diyip fantastik yapımlar sunmuş aklınca...

Hey Allahım... Cehalet cidden zor zanaat...
  • Saydığım dizilerde aksiyon macera kategorisine de giren diziler ve sizlere yakışan örnekleri söyledim. Bu hareket ve tutumlarınızdan kimin ''ergen'' olduğu çok belli .

Edit: ''Yukarıda o kadar yazdık'' diyosun da sana hitaben yazmadım o yazıyı ve bu yorumu yazmak için de senin yazını okuma gibi bir zorunluluğumda yok açıkçası. Her bölüm bittiğinde buraya vasat sıkıcı diyen arkadaşlara bu yazım. Üstüne alınır mısın bilemem . İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semoksadgor -- 3 Eylül 2016; 3:07:04 >
  • S02E09 Giriş sahneleri hep güzel oluyor niyeyse müzik eşliğinde Elliot'ın seyirciyle konuşması gaza getiriyor beni. Bu bölümde de "Olanlar bunlardı kaçırdığın her şey bunlardı." dediği yere kadar uçtum resmen çok iyi. Dizi güzel ilerliyor bence çok eleştirilecek bir yanı yok. Son sahne merak uyandırdı Darlane'nin karşısında kim olacak merak ediyorum. Joanna ile Elliot'ın diyalogu da çok önemli gelecek bölüm için meraklıyım.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.