Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bagshot

Arkadaşlar dizinin yeni bölümü hangi gün çıkıyor. Ben geçen gün başlayıp yetiştim de yeni bölümün hangi gün çıktığını bilmiyorum.

Perşembe öğlene doğru altyazılı internete düşmüş oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Tamamdır eyv
  • Abi izliyorum izliyorumda oradan oraya giriyorlar dizinin beni heyecanlandiracak bir mantığı kurgusu yok.Bir dizide yada filmde ha o oyle degilmis bu boyleymis diye dusundugumuzde o yapim iyi,saheser,basyapit olmuyor.Zevk vermektense insanda tam bir bas agrisi olusturuyor.Hele dizinin karanlik cekimleri insani karamsarliga surukluyor.Bana ilk bolumden beri ucuz bir dizi
    izlenimi veriyor.İnsan izlerken saçmalık demeden edemiyor.Ruya alemini dizi yapmislar istedikleri insani hayal istediklerini gercek yapacak noktaya getirdiler.En sonunda elliot megerse tuzlukmus derseler şaşırmam.

• s2b10 her zamanki gibi onceki soruları bekletip yeni sorular getirdi

Dark Army yine 30 sn görünüp fişi çekti.. Darlene doğru düşünerek yine yanlis karar verdi...Darlene öldü mü?O buldukları Tyrell ın izi miydi? Angela-Elliot ilişkisi,konuşmalar..Angela nın böyle birden neden pes ettiğine anlam veremedim açıkçası

• Sezonun en iyi bölümüydü. İlk 6 dakikada da verdiği mesajı herkes anlamaz.
  • s2e10

Dark Army yine sahada. Adamlar işini harika yapıyor, ters bir şey olduğu zaman ortaya çıkıp temizliyorlar, hele yakalanacağını anlayınca kafalara sıkmalar falan.. Angela Femtocell işini anlatacağı zaman Dark Army tehlikeye girebilirdi, o yüzden o metroda gördüğü kişiler Dark Army'den olabilir diye düşünüyorum. Eğer Angela öldürülmek istenseydi maskelerle gelip oracıkta işini bitirirlerdi. Ne yapacaklarını merak ediyorum cidden. Tyrell işi sapa sarmaya başladı, dizi Mr. Robot bir şeyleri saklıyor imajını gözümüze gözümüze soktu resmen, ben yine bunun altından bir şeyler çıkacak ama beklediğimiz gibi olmayacak diyerek çekiliyorum.

Dizinin gidişatı ile konuşmak gerekirse bizimkilerin her bölüm ayrı bir s***ta olması baydı cidden. Pes etmeler, kaçmalar, dikkatsizlikler falan.. Çok zorlama oluyor artık. O kadın ajanın tavırlarına falan hiç girmiyorum, çok bayat. Bunların dışında psikolojik olaylar da olması gerektiği gibi işleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 8 Eylül 2016; 17:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

s2e10

Dark Army yine sahada. Adamlar işini harika yapıyor, ters bir şey olduğu zaman ortaya çıkıp temizliyorlar, hele yakalanacağını anlayınca kafalara sıkmalar falan.. Angela Femtocell işini anlatacağı zaman Dark Army tehlikeye girebilirdi, o yüzden o metroda gördüğü kişiler Dark Army'den olabilir diye düşünüyorum. Eğer Angela öldürülmek istenseydi maskelerle gelip oracıkta işini bitirirlerdi. Ne yapacaklarını merak ediyorum cidden. Tyrell işi sapa sarmaya başladı, dizi Mr. Robot bir şeyleri saklıyor imajını gözümüze gözümüze soktu resmen, ben yine bunun altından bir şeyler çıkacak ama beklediğimiz gibi olmayacak diyerek çekiliyorum.

Dizinin gidişatı ile konuşmak gerekirse bizimkilerin her bölüm ayrı bir s***ta olması baydı cidden. Pes etmeler, kaçmalar, dikkatsizlikler falan.. Çok zorlama oluyor artık. O kadın ajanın tavırlarına falan hiç girmiyorum, çok bayat. Bunların dışında psikolojik olaylar da olması gerektiği gibi işleniyor.

En sonda, Dark Army elemanı Angela'nın sevgilisini mi öldürdü?

• fbi sahneleri komik değil miydi koskoca fbi biri saniyesinde hüküm verdi bidaha gelmeyecekler dedi diğeri televizyondan bişeyler çıkardı bana saçma geldi ama fena olmayan bir bölümdü.şağkalı elemanda öldü büyük ihtiaml kan fışkırdı ama darlene bence yaşar.

ayrıca fbi daki kadın adı neydi aşırı itici değil mi ya gördüğümde kapatasım geliyor
  • Dreazz kullanıcısına yanıt
    FBI'daki kadın hakkında düşüncelerine katılıyorum. Hal ve hareketleri çok itici. Aşırı sinir oluyorum onun olduğu sahnelere ve gücünü, makamını kullanıp karşısındakini hemen kelepçelemeye hazır tavırlarına.
  • s2e10

sonlara doğru iyice gerildi, ayrıca son sahnede bisey dikkatimi çekti, trafik ışığındaki kırmızı yanma süresi 18den geriye sayıyor, süre dolunca ateş etmeye başladı eleman

• Bence 2. adımın tasarımcısı Tyrell çıkacak.Zaten hack sırasında bundan aşırı zevk almıştı tanrı gibi görüyordu kendini.
  • Arkadaşlar alıntı yapıp spoiler atmamaya özen gösterelim bence cevapları göstere basınca spoiler kodu içinde yazı gözüküyor, bilmeyenler vardır. Yanlışlıkla tıklanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Arkadaşlar alıntı yapıp spoiler atmamaya özen gösterelim bence cevapları göstere basınca spoiler kodu içinde yazı gözüküyor, bilmeyenler vardır. Yanlışlıkla tıklanabilir

Kardeşim sözün bana karşı değil ama biz burada bölüm hakkında konuşurken spoiler butonu içinde konuşuyoruz. Haa başkalarında buton çıkmaz, spoiler kodu çıkar. Eee onun başında da "spoiler" yazıyor, okuma-yazması olduğu için kodun başındaki spoiler yazısını da görebilir.

Bu arada gördüğüm en temiz konu bu konu. Diğer dizi-film konularında adam spoiler butonu içine almadan her şeyi yazıyor. Ama bu konuda öyle bir şeye rastlamazsın.
  • Dizi muazzam gidiyor verdiği mesajlar tek başına bile yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 8 Eylül 2016; 22:56:41 >
  • Sezon bitti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Sezon bitti mi?

12. bölüm sezon finali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Sezon bitti mi?

12. bölüm sezon finali

Sezon bitince toplu indirip izleyeceğim de, en son kaç yayınlandı?

• DİZİNİN SONU HAKKINDA SPOİLER VERİYORUM !!!

eliot aslında bilgisayarmış bu izlediklerimizde bilgisayara giren virüslermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

s2e10

En sonda, Dark Army elemanı Angela'nın sevgilisini mi öldürdü?

Öyle bir sahne hatırlamıyorum, Angela sevgilisinden ayrılalı çok oldu. Dizinin sonunda Angela'nın karşısına geçen kişilerin yüzü tam olartak görünmüyor. Darlene ve Cisco'yu taradıkları sahneyi diyorsan, öldüklerini pek sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.