Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snowy1

Fbi ajaninin ustu kandi

Farkettim hocam. Öldüklerini sanmıyorumdan kastım burnu bile kanamadan saldırıdan kurtuldukları anlamına gelmiyor. Cisco ölmüş olabilir, Darlene de ama dediğim gibi ben pek ihtimal vermiyorum. Hadi Cisco neyse diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Sezon bitti mi?

12. bölüm sezon finali

Sezon bitince toplu indirip izleyeceğim de, en son kaç yayınlandı?

10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    Darlane diyeceğime Angela demişim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2*10 bi sürü soruyla bıraktılar yine. Gerçi böyle de iyi oluyor, biriktirip hepsini birden çat diye cevaplayinca

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

quote:

Orijinalden alıntı: snowy1

Fbi ajaninin ustu kandi

Farkettim hocam. Öldüklerini sanmıyorumdan kastım burnu bile kanamadan saldırıdan kurtuldukları anlamına gelmiyor. Cisco ölmüş olabilir, Darlene de ama dediğim gibi ben pek ihtimal vermiyorum. Hadi Cisco neyse diyelim.

bana da cisco gitti gibi geldi çünkü ilk ona sıktı ve kan sıçradı oldukça fazla ya ağır yaralı yada öldü dicekler ben nedense ölceğini düşünüyorum yanıladabilirim ama darlene e bişey olduğunu sanmıyorum

• Müthiş bir bölüm daha! Bu diziye durgun gidiyor diye sıkıcı ve kötü diyen gitsin evlilik programı seyretsin.

Ayrıca önümüzdeki Emmy ve Altın Küre törenlerinde ödülü Rami Malek'e versinler artık. Adamım müthiş rol yapıyor. O bakışları, kafa-vücut hareketleri, konuşma tarzı... tek başına yetiyor bunlar.
  • S02E10

Cisco rahmetli oldu. O kesin headshot vuruldu ilk ona sıktılar ve baya kan sıçradı sonra masada ketçap gibi bişey vardı ciscoyu vurduktan sonra mermiler masadaki yiyeceklere içeceklere geldi 2-3 kere izledim sahneyi. Darlene bebeğime bir şey olmaz. Elliot Angela sahnesinde sövdüm kız öyle mi öpülür asosyal elliot

şaka bir yana finale 2 kala dizi güzelleşiyor her zaman ki gibi.

• Harbiden bu diziye sıkıcı diyen afamlar var sasiyorum her bolum ciktiginda ilk gunden izleyip buraya yorum yapiyorlar izlemeyin kardesim gidin akasya duragi arka sokaklar falan izleyin her bolum aksiyon olsa film vasatlasir biraz dusunup elestirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 9 Eylül 2016; 18:37:55 >
  • Adamın öpüşmesine taktılar hey allahım
  • 10.bölüm 10 numara olmuş bence 2.sezonun en sürükleyici bölümüydü
  • 2. sezon son bölümlerle toparlandı LAKİN dizinin en büyük falsosu FBI'da çalışan kadın.

Kadın her şeyi takır takır çözüyor hemen. Televizyonun açıldığı zamanı öğrenmesinden restaurantı bulması çok zorlamaydı. Prison Break'de bile böyle değildi. Dizinin gerçeklikten uzak tek yanı bu gözüküyor şuan.

Onun dışında dizi ana konudan saptı. Kötü mü? Değil tabii ama şu 10 bölüm 3 bölümle de anlatılabilirdi. Bir de Elliot'un hastalığı olayını iyice abarttılar ki dizi şuan bu bahaneyle her yöne çekilebilir.

Tyrell konusuna gelirsek
    kendisi bence Elliot'un evinde kiler gibi bir yerde yarı baygın vaziyette. En azından evin geniş markaja alınıp "görebiliyor musunuz?" demesinden bunu çıkardım.

• Ben beğenerek izliyorum 10.bölüm gayet iyiydi heyecanlıydı.

Şöyle bir şey de var ki koskoca fbi ajanı dom ekibi olmadan işe kalkışıyor mekanı buluyor kendi giriyor burası garip geldi.Tyrell 10 bölüm boyunca yoktu ama adam yokluğuyla milleti bağlıyor yok böyle bi şey yaa.Mr robotun tyrell olayında kaybolması da ilginçti ve ev sahnesinde baya bir mesaj verilmek istendi bakalım neler olacak.Pringles detayı da hoştu bence kimse yazmamış.

Joannayı severek izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meb1907 -- 10 Eylül 2016; 0:48:12 >
  • Final mi gelecek yoksa sezon finali mi ? 3.sezon onayını aldı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hallelujah.15

Final mi gelecek yoksa sezon finali mi ? 3.sezon onayını aldı mı ?

2 bölüm sonra sezon finali olacak. 3. sezon onayını aldı.
  • bence

bu herkesin kaybolma olayı falan 2. aşamayla ilgili tek tek topluyolar herkesi ve son sahnede darlyn (kesin yanlış yazdım) ve manitası orda değildi bence çünkü dom niye dursun konuşsun o kadar peşinden koşmuş ve dark army nin adama saldırcağında da emin hemen alır götürürdü bi yerden haberi görüp kaçtılar bence
  • Hocam 720p de onlar olduğu anlaşılıyor gayet net

• son sahnede ateş açan adamın zoomlu hali
    Imgur
    [Spoilers S2E10] Frame by frame what happened at the end
    https://imgur.com/q7zRgZD

• CloneTrooper kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
    Anladığımız üzere Darlene değil onun arkadaşı öldürüldü. Darlene'i güzel bir sorguya çekerler artık...

• elliot'ın hastalık durumu şahsen yorucu olmaya başladı. gel - git halleri vs. karakterler de keza çabuk dağıldılar. dizideki sıkıntıların olabileceğini öngörmeleri lazımdı sanki. angela ve dom. bu iki kadın karaktere de alışamadım dizide.
  • William06 kullanıcısına yanıt
    böyle de yüzüne vurulmaz ki insanın 360 izledim net çok kötü
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.