Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi bugün bitirdim. Çok sağlam yapmışlar yalnız finalde anlamadığım bi yer var biri açıklayabilirse sevinirim:
    O uyandığında Tyrell'e ne olduğunu anlamadım. Elliot Arabada yukardan gözlük düşürdü. Gözlükten USB çıkardı, onu takınca bilgisayara Tyrell ile ilgili bi ses kaydı falan çıkacak sandım. Ama o köprüden kendini düşürdüğünün videosu çıktı. Ne alaka yani bu? O videoyu oraya Tyrell mi koydu, veya Mr Robot koydu diyecem ama gerçek değil o zaman o video hayal miydi?

ve Mr Robot'un gerçek olmadığını 3-4. bölümden tahmin edebiliyorsunuz. Takımla çok fazla diyoloğa girmiyor falan. Girse de fight club hesabı...

9/10

• Final bölümünde anlaşılmayan bir çok nokta var. Bir çok teori var ama tam ne olduğunu yeni sezon çıkınca anlarız. Bir ay kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende bir solukta bitirmiş idim diziyi, Ben o kadar dizi duayeni filan değilim Bilim-Kurgu türünü sevdiğimden genelde o tür dizileri seyretmekteyim, anti parantez istisna olarak Criminal Mind ı da TRT den izliyordum sezona sonumudur nedir vermiyorlar artık Hoş diyeceksiniz ki "E brader Mr.Robot Bilim-Kuru değil ki" evet aslına bakarsanız at izi it izine karışmış durumda Bilim-Kurgu ögeleri olan bir çok dizi var artık. Bu diziyi de IT kökenimiz olduğundan tesadüfen buldum.

• Takip mesajı
  • Mr. Robot (2015 -2019 )

Mr. Robot (2015 -2019 )
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • beyler ben diziyi unuttum, şu an baş karakterin ismini bile hatırlamıyorum.
  • bu dizi yaşıyor mu la
  • Diziyi izledik ama bir sey hatırlamıyoruz ki. 1 yil ara verilmesi sacma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

beyler ben diziyi unuttum, şu an baş karakterin ismini bile hatırlamıyorum.

Bende de aynı durum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

beyler ben diziyi unuttum, şu an baş karakterin ismini bile hatırlamıyorum.

Bende de aynı durum var.

Ben de unuttum. 2. sezonu beklerken bi kere daha izlerim sanırım.
  • Diyordum ki bir dizi vardı geçen yıl izliyordum. Az önce bir anda aklıma geldi. Mr.robot. Dedim haziranı yarıladık çıkmıştır yeni bölümü. Bir baktım hala yok piyasada. Neyse mesajımız bulunsun.

• Bu mesaja eklenen görseller:

Mr. Robot (2015 -2019 )

• Kötü yorumlardan sonra izlemeyi erteledim hatta izlemeyi düşünmüyordum iftarı beklerken 1.bölümü izliyim dedim bir baktım sezon bitmiş. Dizi muhteşem. Senaryo, müzikler, kurgu, oyunculuk hepsi gayet iyi. Rami Malek'in karakter uyumu ve performans çok iyi ama bir başrol karakterine göre pek ön planda değildi. Diğer karakterlerin de orta karar oyunculuğu tek bir kişi ön plana çıkarmıyor. Ama bana göre dizinin yıldızı kesinlikle Martin Wallström hem karakteri hem oyunculuğu çok iyiydi. Elliot'ın şizofren olduğu en baştan belliydi zaten her şeyi tek başına yaptğı falan. Bazıları Tyrell'da o falan demiş ama sanmıyorum şizofrenliğin de bir sınırı var o kadar kişinin yerini alacak kadar uzun boylu değil. Dizide ki hatunlarda ayrı bomba özellikle Portia Doubleday.

• O değilde fragmanlarda neden Tyrell reisi göstermiyorlar?

Adı geçiyor sadece. Bizzat Barack Obama peşinde.

https://www.whoismrrobot.com/fivenine/

• ilk üç bölümün isimleri
    Episode
    S02, E03 Eps2.2init1.asec 7/27/2016
    S02, E02 Eps2.1k3rnel-pan1c.ksd 7/20/2016
    S02, E01 Eps2.0unm4sk-pt.tc; eps2.0unm4sk-pt2.tc 7/13/2016
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    Oha oda arkadaşımın laptopunun da yara bandıyls bantlıydı diziyi 1 bölüm izledim öyle konuya bi bakayım ne alemde derken bunu gördüm diziyi o önermişti. Ne alaka anlatabilir misin

• Dean. kullanıcısına yanıt
    dizide hangi bölümdesiniz galiba 6. bölüm hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum ama webcam den izleme olayı oluyor onunla ilgili

çok detay vermek istemedim izlememiş olabilirsiniz diye
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    İzlemedim bu arada sarmadı

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.