Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tylerr elliot mu yani şimdi zaten dizinin başından beri ne işi var bu dizide dediğim karakter tylerr di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 17 Mart 2016; 20:17:18 >
  • 2.sezon ne zaman başlayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    belli değl. haziran temmuz gibi başlar galiba ilk sezon gibi.

Aasif Mandvi kadroya katılmış, FBI ajanını oynayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapislam

Hocam nasıl bir senaryo yazdın ya ? Y Dizinin Seneristi görse Sende Kopyala yapıştır yapar :)

Son zamanlarda izlediğim diziler çok tutunca gereğinden fazlaca uzayıp konu bütünlüğünden kopuyorlar. Bu nedenle insanlara mantıklı bir son hazırlamak zorlasiyor. Senaritler bukadar karmaşık olaylari ve ilişkileri sonuca bağlamak adına psikolojik hastalıklar, fantastik yapay zeka gibi geniş bir alan içinde olayları bağlamaya yönelebiliyor.
    Bakınız: Matrix,Identity,Sucker Punch

• Sandrine Holt, Michael Maize, Dorothi Fox & Luke Robertson kadroya katıldı. House of Cards'ta oynamıştı Sandrine:
  • İnternette görmüştüm galiba türk rapçiler bu sezon mr robotta oynucaklarmış bakalım bekliyoruz
  • Kadro gittikçe genişliyor fakat şuan dizide ne oldu ne bitti tam hatırlamıyorum unutmuşum.

Sezon finalinde beynim yanmıştı.
  • 2. kez izleyince daha iyi anladım diziyi. Bu arada Türk rapçiler olayı gerçek değil. Teoman Karadeniz insanların söylenen şeylere direkt kaynak aramadan inandığını kanıtlamak için öyle bir paylaşımda bulunmuştu. Şu link 'te açıklıyor (açılmıyorsa belirtin lütfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

İnternette görmüştüm galiba türk rapçiler bu sezon mr robotta oynucaklarmış bakalım bekliyoruz

ben bu olayı troll falan sanıyodum gerçekmiymiş? xir gökdeniz falan vardı galiba
  • Lider vardı bende ordan hatırlıyorum
  • Ben konuyu tamamen unuttum. Dizilerde çekilmiyor çok karmaşıklık. Yeni sezona kadar unutuyorsun.
  • İkinci sezon 13 Temmuz'da başlayacak.
  • 9. bölüm daha yeni bitti. Şimdiye dek fena ilerlemedi. Ama öyle bir Fargo, Breaking Bad kalitesi de yoktu. Ayrıca bölüm sonundaki müzik çok iyiydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara çok uzun olmadı mı ? Eylül-Temmuz 10 ay var 10 bölüm dizi çekiyorsun zaten.Millet diziyi unuttu
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Dizi sence overrated mı 4.bölüme kadar geldim sanki çok abartılmış gibi geldi bir tane hacker klasik işte akıl hastalığı var büyük ihtimalle o yanındaki herif tahminimce onun hayal dünyasındandır felan ama umarım öyle değildir.
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Dizi overrated değil ama şuana kadar çekilen dizilerden biraz farklı.

Dexter havası var biraz(gündüz siber savunma gece hacker) ama olayların işleyişi güzel devam et anlarsın.

• 77 gün sonra ikinci sezonu geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.