Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi bitti, fazla iyi olmasa da izlettiriyor kendini. Yokluğu pek aranmaz yine de.
  • İzledimde öyle abartı değişik bir şey yoktu kesinlikle overrated.Toplum eleştirisi iyi güzelde nereye kadar kaç milyar insan var dünyada.Anarşi ve gruplaşmalar olmayacak herkes birbirine çiçek mi uzatacak sanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

İzledimde öyle abartı değişik bir şey yoktu kesinlikle overrated.Toplum eleştirisi iyi güzelde nereye kadar kaç milyar insan var dünyada.Anarşi ve gruplaşmalar olmayacak herkes birbirine çiçek mi uzatacak sanıyorlar.

En azından korkusuzca bunları dile getirebilmişler. Bu bile dizinin overrated olmadığını gösterir bence. Konusu da ilgi çekici. Koskoca abd nin merkezinde yalnız bir birey, hackerı konu almışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

İzledimde öyle abartı değişik bir şey yoktu kesinlikle overrated.Toplum eleştirisi iyi güzelde nereye kadar kaç milyar insan var dünyada.Anarşi ve gruplaşmalar olmayacak herkes birbirine çiçek mi uzatacak sanıyorlar.

En azından korkusuzca bunları dile getirebilmişler. Bu bile dizinin overrated olmadığını gösterir bence. Konusu da ilgi çekici. Koskoca abd nin merkezinde yalnız bir birey, hackerı konu almışlar

Dizi kötü değil ama öyle ahım şahımda değil.Ne kaliteli nede kalitesiz diyebilirim.Fargo,Better Call Saul,Breaking Bad izleyenlerde kalite farkını görebilirler.

Sarışın iş adamının aniden patlamalarına çok güldüm dizide.Birde başrolde daha sempatik bir insan oynatabilirlerdi adam harbiden robot ne mimik var ne jest var.Ayrıca angela denilen karakter yerinde oynayacak ne hatunlar var gidip yarım yüzlü pörtlek gözlü değişik bir sarışını oynatmışlar.Ama dizi ne kötü nede iyi.Dizide müslüman görmekte güzeldi ayrıca.Bu diziye iyi desem baba dram dizilerinin hakkını yemiş olurum.Dizi duygusal olarak kendine çekmiyor ve flashbackler biraz daha fazla daha duygusal yoğunluklu olabilirdi.Zekice tasarlanmış bir bölümde yoktu vay anasını diyebileceğim.

Benim görüşlerim bunlar tabi siz nasıl düşünürsünüz bilemem.

• quote:

quote:

quote:

Dizi kötü değil ama öyle ahım şahımda değil.Ne kaliteli nede kalitesiz diyebilirim.Fargo,Better Call Saul,Breaking Bad izleyenlerde kalite farkını görebilirler.

Sarışın iş adamının aniden patlamalarına çok güldüm dizide.Birde başrolde daha sempatik bir insan oynatabilirlerdi adam harbiden robot ne mimik var ne jest var.Ayrıca angela denilen karakter yerinde oynayacak ne hatunlar var gidip yarım yüzlü pörtlek gözlü değişik bir sarışını oynatmışlar.Ama dizi ne kötü nede iyi.Dizide müslüman görmekte güzeldi ayrıca.Bu diziye iyi desem baba dram dizilerinin hakkını yemiş olurum.Dizi duygusal olarak kendine çekmiyor ve flashbackler biraz daha fazla daha duygusal yoğunluklu olabilirdi.Zekice tasarlanmış bir bölümde yoktu vay anasını diyebileceğim.

Amaç zaten güler yüz değil, günümüzdeki gerçekliği birebir yanıtmak. Dizileri atmosferine göre değerlendirmelisin. Nolsaydı gülseler miydi :) Dizinin en başındaki 1. bölümde ilk sahnede bile tüm hikayeyi özetlediler resmen. Bir holdingin en üst katlarından bi toplantı odasında, ekranın altı siyah giyinen insanlar ve insan yapımı taştan binalar, ekranın üstü üstü masmavi gökyüzü. İnsanlığın az da olsa umudu var demektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amaç zaten güler yüz değil, günümüzdeki gerçekliği birebir yanıtmak. Dizileri atmosferine göre değerlendirmelisin. Nolsaydı gülseler miydi :) Dizinin en başındaki 1. bölümde ilk sahnede bile tüm hikayeyi özetlediler resmen. Bir holdingin en üst katlarından bi toplantı odasında, ekranın altı siyah giyinen insanlar ve insan yapımı taştan binalar, ekranın üstü üstü masmavi gökyüzü. İnsanlığın az da olsa umudu var demektir.

Jest mimik deyince sadece gülmeyi anlamazsın ki bu başroldeki eleman gerçektede böyle mi bilmiyorum ama böyleyse bu diziden başka dizide başrol vermezler heralde

• 2.sezon ne zaman bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

2.sezon ne zaman bilen var mı ?

13 Temmuz
  • Dizi harbi harbi iyiymiş.

Normalde popüler dizileri izleyince pek beğenmem. Eh işte deyip burun kıvırırım.

Mr. Robot'a bu yüzden başlamamıştım. Overrated diye düşünmüştüm ama ilk defa bir dizide yanıldım.

Bide millet diziyi Fight Clup çakması diye yaftalıyor. Bu kadar saçma bir eleştiri görmedim.

Fight Clup zaten özgün bir eser değil ki. Edebiyatla ilgilenen herkes bilir ki son yüzyılda onlarca belki yüzlerce kişilik bozukluklu, sistem eleştirili kitap yazılmıştır.

Bknz. Büyülü Dağ, Saatleri Ayarlama Enstitüsü, Tutunamayanlar, Gazap Üzümleri, Kara Kitap, Huzur, Yeraltından Notlar vs. vs.

Fight Clup'ı bunların çakması olarak mı yaftalayalım şimdi?

Bide Sanki piyasadaki diziler çok özgün dizilerde. Hepsi birbirinin kopyası gereksiz diziler.

Zaten son zamanlarda popüler olan diziler ya kitap ya da film, dizi uyarlaması.

Got, House Of Cards, Fargo, Sherlock...
    Ki bilen bilir Sherlock Holmes kitapları bile Edgar Allan Poe öykülerinin kötü bir kopyasıdır.

Kısaca bi yapımı özgünlük açısından eleştirmek pek mantıklı değil. Çünkü özgün sandığımız her şey aslında kıyıda köşede kalmış bir başka eserin kopyasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9. bölümde bitti.

Sonunda neredeyse ağlayacaktım... Fight Club'ın final sahnesinin müziğini duyunca bütün anılarım canlandı gözümde.

• Diziyi dün bitirdim. Final bölümü sonlara doğru biraz baydı ama olsun. Sonuç olarak on numara diziydi.

Bu tür yapımlara yapılan eleştirileri okumak çok hoşuma gider. Ama bu diziyi eleştirmemişler bildiğin linç etmişler.

Diziyi eleştirenler sadece ergen, ergen, ergen, ergen demişler. Sıkıcı ve tekdüze demişler. Sistem eleştirisi yapıyormuş gibi yapıp sisteme ergenleri entegre ediyor demişler... Bir daha bu diziyi beğenen herkese ergen demişler...

Evet dizi belki çok derin bir sistem eleştirisi sunmadı. Zaten herhangi bir diziden bunu beklemek ahmaklıktır. Ama yine de diziyi bu sistem eleştirisi bağlamında eleştirenler veya bu bağlamda çok beğenenler izledikleri diziyi anlamamışlar. Dizi sadece haydi sisteme karşı çıkalım sığlığında değil. Hatta bu sığlığı eleştiriyor...

Dikkatli izleyenler [SPOİLER] sisteme karşı gözüken hareketin(Fsociety) bizzat sistem tarafından sistemin devamı için tasarlandığınının altının çizildiğini görecekler. Bu açıdan dizi V For Vendetta türevi yapımlardan çok daha derin, komplex.

Sıkıcılık ve tekdüzelik konusuna da katılamıyorum. Bunu diyen vatandaşlar House Of Cards, True Detective, Got, Breaking Bad gibi onlarca popüler yapımı izleyipte bunu diyebiliyorsa yuh artık diyorum. Başkada bir şey demiyorum.

Bunu izleyen ergendir diyen kimselerinde dizi piyasasından haberi yok. Bu diziye gelene kadar yüzlerce süper kahraman, bilim kurgu dizisi var. Daredevil'i şaheser bulanlar gelip bu diziyi eleştiriyor. Bu tutarsız kısaca.

Kısaca yapılan eleştirileri beğenmedim ve tutarlı bulmadım. Fırsat bulunca bir kaç eleştiri yazarım buraya. Umarım ikinci sezon iyi olur da takip edecek bir dizim daha olur.

• Güzel şuan dışarda Elliot gibi şapka siyah hırkayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Güzel şuan dışarda Elliot gibi şapka siyah hırkayım

Asosyal stayla
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Yağmur yağıyor olm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 16 Mayıs 2016; 11:46:33 >
  • Bekliyoruz
  • Fragman kötü
  • Pek heyecanlandırması ama merakla bekliyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anarşi başlatıyoz ha, FBI, CIA'i hekliyoz son NASAyı hekleyip uzaya kaçıyoruz falan bu kez güzell.
  • Bu diziyi dikkatli bir şekilde izlemeyip overrated diyenlerin kafasını asansörle ezmek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.