Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shepherd.

sezon finalini pek beğenmedim. 6.5/10

bende darlene'in şizofren olduğunu düşünüyorum. darlene aile'de neden yoktu onu anlamadım açıkçası. birde bu devrim olayını çok oldu bittiye getirdiler sanki. daha ayrıntılı bir şekilde işlenebilirdi. tyrell'a ne oldu merak ediyorum. güzel bir 2. sezon izleriz umarım.

O fotoğrafta kadın hamile değil miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence tyrelli elliot öldürdü misir makinasinda ki silahla ayrica videolarda konusan maskeli adam da tyrell olabilir gozlerden benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

sezon finalini pek beğenmedim. 6.5/10

bende darlene'in şizofren olduğunu düşünüyorum. darlene aile'de neden yoktu onu anlamadım açıkçası. birde bu devrim olayını çok oldu bittiye getirdiler sanki. daha ayrıntılı bir şekilde işlenebilirdi. tyrell'a ne oldu merak ediyorum. güzel bir 2. sezon izleriz umarım.

O fotoğrafta kadın hamile değil miydi

Tekrar baktım. Hamileymiş. Hiç dikkat etmemişim valla

• Nasıl bir finalse, diziden soğuttu.
  • Son bölümde başlangıcın bölümle ilgisini çözen var mı? Ne alakaydı anlamadım.
  • indirdik izlicez bakalim ..

• Final tatmin etmedi

• Diziyi uzatmayacaklardi reyting uğruna yapılmaz güzelim diziye cok iyi bi final yapip bitmesi cok iyi olurdu

• bu soundtrack diziye çok iyi uyuyor
  • İlk 5 bölümü izledim. çogu kelıme bana uzak geldi biraz anlamak lazım bu bilgisayardan bende onu bırakıp preson break 'a başladım şimdilik mükemmel gidiyoo .
  • İlk bölümü izledim, teknik yerlerde konudan kopsam da çok güzeldi.
  • Hocam 2.bir Prison Break vakası olma ihtimali yüksek dizinin.

• o kadın hep garip davranıyordu
    ekşi sözlük
    ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı
    https://eksisozluk.com/entry/54545624
    şöyle bir şey demiş orada kadının söylediğiyle ilgili. dediği doğruysa o kadınla alakası yoktur olayın.

bölüm çok güzeldi her tarafa gidebilecek yerde bıraktılar 2. sezonu merakla bekliyorum.

• Kimi arkadaşlar nesini izliyorsunuz demiş de, şahsen ben ana konunun yanında işlenen yan konular için izliyorum. Konuşmalar ve o konuşmalarda geçen mesajlar için bile izlemeye değer. Ayrıca oyunculuk ve çekim teknikleri açısından da oldukça güzel gidiyor, bu ikisini beğenmeyenlerin olması enteresan ya da benim beğeni eşiğim düşük; bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 4 Eylül 2015; 23:31:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Kimi arkadaşlar nesini izliyorsunuz demiş de, şahsen ben ana konunun yanında işlenen yan konular için izliyorum. Konuşmalar ve o konuşmalarda geçen mesajlar için bile izlemeye değer. Ayrıca oyunculuk ve çekim teknikleri açısından da oldukça güzel gidiyor, bu ikisini beğenmeyenlerin olması enteresan ya da benim beğeni eşiğim düşüktür; bilemiyorum

Hocam o konuşmalar ve verilen mesajlar dizinin ana konusu değil mi aslında? Çoğu kişi hackerlık olarak bakıyo ama ben daha çok verdiği mesajlar için izliyorum (her ne kadar bilgisayara ve bu tarz konulara ilgim olsa da).

• Injoker kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ben de bunun ana konu olduğunu düşünüyorum, bunu hackerlık ile süsleyerek vermişler işte. Fakat çoğu kişi, ki bunların çok büyük kısmı izlemeyi bırakanlar, bu açıdan bakmıyor. Enteresan şeyler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Hocam aslında ben de bunun ana konu olduğunu düşünüyorum, bunu hackerlık ile süsleyerek vermişler işte. Fakat çoğu kişi, ki bunların çok büyük kısmı izlemeyi bırakanlar, bu açıdan bakmıyor. Enteresan şeyler bunlar

Bırakanların çoğu da şöyle olsun istiyor sanırım: Her bölüm dünyayı ele geçirsinler, sürekli bi devrim yapsınlar. O zaman dizi 1 sezon sürer sadece. Bence de evet biraz yavaş gidiyor ama tadını çıkarmak lazım.

• marjinal bir analiz olmuş

• Elliot mr robotu babasının oldugunu ogrendiği bölüm bırakmıştım izlemeyi kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum izlemeye değermi dizi nasıl gidiyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 4 Eylül 2015; 23:49:10 >
  • 9 bölümden sonra sezon finali biraz sönük kalmış.
    Neyse merakla ikinci sezonu bekliyoruz.
    Bu arada güzel wallpaper'ı olan var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.