Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda ilk defa bir dizi finali beni tatmin etti. Efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 23 Aralık 2019; 21:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu dizi tekrardan siber güvenlikle uğraşmam icin beni heveslendirdi ve üniversite bölüm tercihimde de tekrardan siber guvenlikle uğraşmam ve uğraşmak istemem inanılmaz etkili oldu. Elliot’un macerası da bizim için bitmiş oldu. En çok üzüldüğüm nokta artık o muhteşem hack sahnelerini yeniden göremicek olmam ve bizimle konuşacak bir Elliot olmaması. Goodbye friend. I always miss you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikhail -- 23 Aralık 2019; 21:7:10 >

• Fight clubun 4 sezon çekilmiş haliydi sanki. Dizi bittikten sonra büyük bir boşluk içimi kapladı şimdi ):

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    izlemedim daha, mesajını da okumadım spoiler yemiş gibi hissediyorum ama o teoriyi alıntılayınca izleyeceğim birazdan
  • Espa kullanıcısına yanıt

arkadaşım, gerçek elliot, angela ile evlenecek olan. hayatı mükemmel yaşayan.
    4. karakter ise, hacker elliot. bütün dizi boyunca izlediğimiz. en son sahnede hepsi oturup sinema izler gibi, gerçek elliot 'un hayatı izliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

izlemedim daha, mesajını da okumadım spoiler yemiş gibi hissediyorum ama o teoriyi alıntılayınca izleyeceğim birazdan
    iyi yapmışsin, hatta buralarda takılma son bölümleri izleyene kadar. ağır spoiler var mesajlarda !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Gerçek Elliot en sonunda uyanıyor, uyandığı dünyada Angela hayatta değil.

o son sahnede bir karışıklık var. ama gerçek elliot 'da, angela var. evlencekler hatta. bütün dizide izlediğimiz hacker elliot, 4. kişilikmiş.

edit= inglizce açıklamali link

Den of Geek
    Mr. Robot Ending Explained: Hello, Elliot
    https://www.denofgeek.com/us/tv/usa-network/285074/mr-robot-ending-explained

edit 2= linkte ilk önce gerçek elliot, angela ile evlenecek olan yazmış, ama sonlarda, darlene de gerçek demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 23 Aralık 2019; 21:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

arkadaşım, gerçek elliot, angela ile evlenecek olan. hayatı mükemmel yaşayan.
    4. karakter ise, hacker elliot. bütün dizi boyunca izlediğimiz. en son sahnede hepsi oturup sinema izler gibi, gerçek elliot 'un hayatı izliyor.

Ben farklı bir şey mi diyorum? O Gerçek elliot hayal dünyasında yaşıyor. Angela gerçek haytta öldü. O kafasında hayal dünyası yaratmış annesi babası hayatta Angela ile evlencek vs...
    Tüm dizi yani izlediğimiz her şey çakma elliot'un kurgusu demeniz garip olduğu için cevap yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Ben farklı bir şey mi diyorum? O Gerçek elliot hayal dünyasında yaşıyor. Angela gerçek haytta öldü. O kafasında hayal dünyası yaratmış annesi babası hayatta Angela ile evlencek vs...
    Tüm dizi yani izlediğimiz her şey çakma elliot'un kurgusu demeniz garip olduğu için cevap yazdım.

Alıntıları Göster

hocam, gerçek elliot, hani şu kafasını kalorifere çarpan, gerçekte de angela ile evlenmeyecek mi ? o mükemmel hayatı da mı yalan ? adamın, hacker elliot 'dan farkı ne o zaman ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Darlene'in olduğu evren gerçek, Angela'nın hayatta olduğu evren sahte. Dizinin sonuna kadar gerçek Elliot sahte evrendeyken sonunda artık gerçek evrene geçiyor yani uyanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam, gerçek elliot, hani şu kafasını kalorifere çarpan, gerçekte de angela ile evlenmeyecek mi ? o mükemmel hayatı da mı yalan ? adamın, hacker elliot 'dan farkı ne o zaman ?

Alıntıları Göster

Hacker Elliot santraldeki patlamayı durdurunca oradaki güçlendirilmiş oda sayesinde hayatta kalıyor ama komaya girmiş hastanede. Bu sayede gerçek Elliot'u ilk defa görüyoruz ki gerçek elliot uzun süredir sahte, kurgu bir yaşam sürüyormuş. Annesi, babası, Angela hayatta. Babası taciz etmemiş, annesi sevmiş. Angela yaşıyor, evlenecek. Bir sürü arkadaşı var. Her şey gerçek hayatın tam tersi. hacker Elliot bile böyle bir şeye şaşırıyor. Darlane o kurgu dünyada yok çünkü Darlene ile hacker elliot tanışınca gerçek elliot onu silmiş. Belki de kötü anılara sahip olduğu içindir.

Dikkat ettiyseniz ha bire deprem oluyor ki New york'da deprem olmaz çünkü 2 Elliot birbiriyle karşılışınca kişilikleri çatışıyor yarattığı evren sarsılıyor. Evlenmeye gidiyor düğün yok hepsi maskeli vs hacker Elliot gerçekleri anlamaya başlıyor. Hatta kişilik bozukluğu o kadar ilerlemiş ki hacker elliot kendini gerçek Elliot sanıyor. O sırada psikolog ona durumu anlatıyor. Sen gerçek değilsin diye vs..
    En sonunda hastanede uyanıyor(gerçek dünya) ama hala hacker Elliot kontrolde.. Darlane ile konuştuktan sonra çekilmeye karar veriyor ve gerçek Elliot çok uzun bir süre sonra gerçek hayta dönüyor, tekrar kontrole geçiyor ki ona Darlane'nin Hello Elliot diye seslenme sebebi bu..

Split filmini izlemenizi tavsiye ederim oradaki kişilik bozukluğu çok üst seviye.

• quote:

Hacker Elliot santraldeki patlamayı durdurunca oradaki güçlendirilmiş oda sayesinde hayatta kalıyor ama komaya girmiş hastanede. Bu sayede gerçek Elliot'u ilk defa görüyoruz ki gerçek elliot uzun süredir sahte, kurgu bir yaşam sürüyormuş. Annesi, babası, Angela hayatta. Babası taciz etmemiş, annesi sevmiş. Angela yaşıyor, evlenecek. Bir sürü arkadaşı var. Her şey gerçek hayatın tam tersi. hacker Elliot bile böyle bir şeye şaşırıyor. Darlane o kurgu dünyada yok çünkü Darlene ile hacker elliot tanışınca gerçek elliot onu silmiş. Belki de kötü anılara sahip olduğu içindir.

Dikkat ettiyseniz ha bire deprem oluyor ki New york'da deprem olmaz çünkü 2 Elliot birbiriyle karşılışınca kişilikleri çatışıyor yarattığı evren sarsılıyor. Evlenmeye gidiyor düğün yok hepsi maskeli vs hacker Elliot gerçekleri anlamaya başlıyor. Hatta kişilik bozukluğu o kadar ilerlemiş ki hacker elliot kendini gerçek Elliot sanıyor. O sırada psikolog ona durumu anlatıyor. Sen gerçek değilsin diye vs..
    En sonunda hastanede uyanıyor(gerçek dünya) ama hala hacker Elliot kontrolde.. Darlane ile konuştuktan sonra çekilmeye karar veriyor ve gerçek Elliot çok uzun bir süre sonra gerçek hayta dönüyor, tekrar kontrole geçiyor ki ona Darlane'nin Hello Elliot diye seslenme sebebi bu..

Split filmini izlemenizi tavsiye ederim oradaki kişilik bozukluğu çok üst seviye.

Alıntıları Göster

Hocam gerçek Elliot'un nasıl biri olduğunu, nasıl bir karaktere sahip olduğunu hiç göremedik yani öyle mi ?

• 4x13
    gerçek elliot biziz galiba. Bize bakıyor o sırada darlene hello elliot derken. Hastane olayıda kurgu. Herşey kurgu. Dizide gerçek olan biziz. Elliot diye biri yok. Manyak ismail in kurguladığı manyaklıklar. Başka bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 23 Aralık 2019; 23:36:19 >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

Eski sezonlarda da hatırladığım kadarıyla göremedik. Hacker Elliot bazen yok oluyordu o sırada da Mr robot kontrole geçiyordu zaten bunu görüyorduk. Ancak biz onu gerçek Elliot olarak biliyorduk dizi böyle ters köşe yaptı. Psikolog bile Hacker elliot'u gerçek elliot sandı.

Hatırlarsanız Elliot ile Darlane ilk karşılaştığı zaman Darlane'i öptü çünkü hacer Elliot gerçekten kız kardeşi olduğunu bilmiyordu. Bilmeme nedeni ise gerçek Elliot onu kurgu dünyasında silmiş, hatırlamak istemiyor finalde öğrendik..

Gerçek Elliot'u Darlane eskiden tanıyor; son bölümde de senden farklı, zaten bunca zamandır biliyordum dedi.. Gerçek Elliot, Hacker elliot'tan oldukça farklı olarak; savunmasız, zayıf bir kişilik olduğunu biliyoruz. O yüzden bu 4 kişiliği yarattı. Bunu başlatan olay da babası ile daha sonra da annesi ile yaşadıkları..

• Orada gerçek Elliot'un gözünden bakıyoruz çünkü projeksiyon, gözü temsil ediyor. Biz olduğumuzu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

4x13
    gerçek elliot biziz galiba. Bize bakıyor o sırada darlene hello elliot derken. Hastane olayıda kurgu. Herşey kurgu. Dizide gerçek olan biziz. Elliot diye biri yok. Manyak ismail in kurguladığı manyaklıklar. Başka bir şey yok.

• M Ü K E M M E L. Başka çok az şey yazılır.
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Spoiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Spoiler?
    Pek spoilerlık bir şey yok aslında da yine de alayım

Yalnız özellikle şu videonun 11:28 ile 12:50 dakikaları arasını izleyin lütfen, direkt Mr.Robot mevzusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 23 Aralık 2019; 23:14:26 >

• quote:

Eski sezonlarda da hatırladığım kadarıyla göremedik. Hacker Elliot bazen yok oluyordu o sırada da Mr robot kontrole geçiyordu zaten bunu görüyorduk. Ancak biz onu gerçek Elliot olarak biliyorduk dizi böyle ters köşe yaptı. Psikolog bile Hacker elliot'u gerçek elliot sandı.

Hatırlarsanız Elliot ile Darlane ilk karşılaştığı zaman Darlane'i öptü çünkü hacer Elliot gerçekten kız kardeşi olduğunu bilmiyordu. Bilmeme nedeni ise gerçek Elliot onu kurgu dünyasında silmiş, hatırlamak istemiyor finalde öğrendik..

Gerçek Elliot'u Darlane eskiden tanıyor; son bölümde de senden farklı, zaten bunca zamandır biliyordum dedi.. Gerçek Elliot, Hacker elliot'tan oldukça farklı olarak; savunmasız, zayıf bir kişilik olduğunu biliyoruz. O yüzden bu 4 kişiliği yarattı. Bunu başlatan olay da babası ile daha sonra da annesi ile yaşadıkları..
    Anladım hocam, teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.