Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sağ olun hocam. Bu sezonu full sizle izledim herhalde, emeğinize sağlık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Teşekkür ederim. Ne yazık ki sabah için beklenmedik bir işim çıktığından dolayı akşama kalacak gibi gözüküyor.
    Merakla bekliyoruz, şimdiden elinize kolunuza sağlık.
  • aklımızla dalga geçse de
    final bölümü gayet güzeldi
  • Mr. Robot böylece izlediğim en iyi dizi unvanına sahip olmuştur.
  • Darmadumanım be abi. O M83-Outro girdi ya kayış koptu bende, saldım gözyaşlarını, hüngür hüngür akıttım. Gitme be Mr. Robot. Goodbye,friend...............................................................
  • Çok güzel final yaptılar, ben tatmin oldum. Böylesine güzel bir diziyi bitirdiğim için mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Teşekkür ederim. Ne yazık ki sabah için beklenmedik bir işim çıktığından dolayı akşama kalacak gibi gözüküyor.
    Hocam 12'yi izledik, eyvallah.

Son bölüm altyazı ne zaman gelir? Bir şey diyebiliyor musun? :)
  • final

Her ne kadar reddit'teki teoriyi daha çok beğensem de, final daha mantıklısı ve gerçekçi olmuş. Hiç zaman makinesi, alternatif evren falan demeden çok güzel bitirmişler.
    2.sezonu zorla bitirip, bırakmayıp iyi ki devam etmişim. 3. ve özellikle 4.sezon mükemmele yakındı. 4x7 tv tarihinin en iyi bölümlerinden biri olarak tarihe altın harflerle geçti.
  • 4x12-13
    Bende fizik kuralları dışına çıkmadıkları için finalden memnun kaldım. Yalnız New york ta depremle neyi anlatmak istediklerini anlamadım. New yorkta deprem olmazki.

Anlayan varmı?

Bu arada dominuque i trafik polisi olarakta görmek keyifliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bari klişe bitmedi, fakat keşke
    gerçek elliot u da 1-2 bölüm izleyebilseydik.

Hello Elliot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 23 Aralık 2019; 19:52:46 >
  • son zamanlarda boktan final yapmayan bi dizi izledik sonunda
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Attım şimdi.
  • Mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

Valla telefonla uğraşırken bir yandan sizin mesajınızı bekliyordum.

Şimdi oturup keyifle finali izleyeyim.

Zaten 12 tam yerinde bitmişti... Mr. Robot’u sonlandıralım bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 23 Aralık 2019; 20:20:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

s04e11

makine varmiş ve gerçekten alternatif dünya yaratmış mı oldu ? açıkçası başka bişey bekliyorum ben. farklı bir teoriyle biter umarım
    dizi finali

tahmin ettiğim gibi, ismail reyiz, fantastik kurgu yerine, gerçekçi bir şekilde bitirdi dizi. tüm dizi , şizofren karakterin üzerine kuruluymuş demekki. akılda kalan soru olmadı. kıvamında bitirdi. ne kadar çok talep olsa da, film ve spin off 'unu yapmaz diye tahmin ediyorum.
    farklı projelerini dört gözle bekliyoruz. come on kiddo

final puanı 9.9/10
    tüm dizi geneli 9.4/10
    en iyi 5 dizim arasına girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

4x12-13
    Bende fizik kuralları dışına çıkmadıkları için finalden memnun kaldım. Yalnız New york ta depremle neyi anlatmak istediklerini anlamadım. New yorkta deprem olmazki.

Anlayan varmı?

Bu arada dominuque i trafik polisi olarakta görmek keyifliydi.

hocam o depremlerin hepsi fantezi. çakma elliot 'un kurgularıymiş bütün dizi. gerçek elliot, angela ile evlenecek olan. onu da fazla göstermediler zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Final için mantıklı bir teori

https://www.reddit.com/r/MrRobot/comments/ebaenj/endgame_theory/

bu ve buna buna benzer tüm teoriler boş çıktı. ismail reyiz, hack sahnelerini bile gerçekçi yapmış, böyle bir adam daha ne olduğu belli olmayan zaman makinesi, paralel evren gibi konulara girmezdi doğal olarak ...

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Gerçek Elliot hayal dünyasında yaşıyor, kendini dış dünyaya kapamış. Gerçek dünyaya dönse kafayı yerdi herhalde. Bizim çakma Elliot kontrolü ele almış dizi başından beri onu izliyoruz. Dİzinin tamamı kurgu değil, Kurgu olan kısım Angela ile evlenecek olan Elliot'un yaşadığı dünya ki son 2 bölümde gördük sadece.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Gerçek Elliot en sonunda uyanıyor, uyandığı dünyada Angela hayatta değil.

• Yarın izleyecektim ama herkes çok beğenmiş dayanamadım indirmeye koydum bugün veda edeceğim güzelim diziye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.