Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaldığı yerden devam ediyor yine çok sağlam bölümdü

son anda Elliot kurtardı derken ters köşe olduk 71 bina patladı binlerce ölü var
    acaba Angela ve Mr.Robot bu planı biliyor muydu Mr.Robot gerçekten istediği için mi Elliota yardım etti yoksa bu da planın bir parçası mıydı.
    Tyrell pişman olup mu kaçtı yoksa o yaktığı kağıtta yazan talimatlara mı uyuyordu bunları önümüzdeki bölümlerde görecez bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 16 Kasım 2017; 18:33:6 >
  • 2.Sezonu atlayıp 3ten devam etsem çok bir şey kaybeder miyim?
  • Hiçbir şey kaybetmezsin. 2. Sezon kötü başlayıp sonlara doğru birazcık iyileşmişti. Ama genel olarak çok vasat kaldı.

Yeni sezonun üçüncü bölümünü ve her bölüm başlamadan önceki özetleri izlesen yeter o sezon için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sezon finali sandım bir an yav o nasıl sondu.
    robot sen hayırdır
    Mr. Robot (2015 -2019 )

• Son iki bölüm her anlamda kusursuzdu. İkinci sezondan sonra beklentim düşmüştü 3. sezon için ama şu an çok iyi gidiyor, nasıl geçtiğini anlamadım.
  • EFSANE 46 dakika nasıl geçti anlamadım.
  • 03x06

Maşallah diyelim de nazar değmesin. Bu ne kaliteli bir bölümdü yarabbi
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt

Trump ın başkanlık muhabbeti geçti, white rose muhabire başkanlık için destek ol falan dedi ya ondan karıştırdım ben :D
  • Dizi efsane bir seviyeye çıktı şu an. Şaka gibi hala şoktayım . Bölüm hiç bitmesin istedim. Çoktandır böyle bir duyguya kapılmamıştım. Dizide inanılmaz bir gizem vardı şahsen beni 2.sezon da sarmıştı ama 3.cü sezon bence 1.ci sezonu da geçti açık ara.
  • Rami Malek de yalnız oyunculuk dersi veriyor gerçekten adam bu rol için dünyaya gelmiş bence .
  • İyiki 5 ve 6. bölümleri arka arkaya izlemişim bu 2 bölümü abartmıyorum sinema filmi kalitesindeydi soksunlar . Hele 5. bölümdeki kamera açısı neydi öyle Inarritu' nun Birdman' i gibiydi
  • Yeni promo ateş ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi çok iyi gidiyor gerçekten. Aman nazar değmesin.

• Elliot'ın, güvenliğin keycard'ını aşırması çok ucuz olmuş ya rahatsız olmamak elde değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kummbara

Elliot'ın, güvenliğin keycard'ını aşırması çok ucuz olmuş ya rahatsız olmamak elde değil .

sahi orası dikkat çekiyor. Ama takılmamak lazım bi şekilde girecekti zaten. Kalabalık, gürültü, oldu bittiye bağlamak lazım :))

• 3x6 harikaydı şuan bölüme tekrar başlasam hiç sıkılmadan izlerim yine. Nazar değmesin.

ters köşe yaptılar yine. 1 binayı kurtardık diye sevinirken olanlara bak.
  • Dizi bu sezon bomba birşey oldu. O çekim sahneleri felan gerçekten çok başarılı.
  • Galiba bir tek ben beğenmedim 3.sezonun başlangacını sanki büyük bir duraklama gibi geldi bana :S ve garip olaylara geçti... sevmedim diziyi bırakmak istemiyorum ama sarmıyor...
  • 3x3

Trump'a saydırdıkları sahne gerçeklikten bayağı uzaktı. Hollywood'daki baskın Trump nefretinin dışavurumuydu sadece. Tiksindim açıkçası.

• Beyler ben en son dayanamayıp bırakmıştım herif hep hayal kuruyormuş en son hapishanedeydi o zenci adam da gardiyandı o bölüm den sonra yav bırak diyip izlemedim. 2. Sezon son bölüm olabilir şimdi aklıma geldi yorumlara baktım millet 3.sezon bomba diyor süper diyor yeniden başlamalı mı sizce? Ben hacker dizisi izlemek istiyorum psikolojik şeyler istesem açar freud, sartre okurum o derece mr robot tan tiksinmişim psikolojik öğeleri yüzünden, uzun lafı in kısası başlamalı mı tekrardan?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.