Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadecan dan baska cevirecek yok mu arkadas su diziyi adamin vizelerine denk geldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5'le sonunda ilk sezondan bu yana adam gibi bir bölüm izlettiler. Hikaye ilerlemeye başladı sonunda. Bu dizinin en zevkli kısımları zaten böyle hafif gerilimli sahneler, gereksiz ergen tiradları değil.

Ama devamının geleceğini sanmıyorum, çünkü bu dizinin konusu yayılmaya müsait değil. En geniş şekilde işlense bile maksimum iki sezon tutar. Bu yüzden birbuçuk sezonu gereksiz sahnelerle doldurdular, dizinin konseptini bilimkurguya çevirmeye çalıştılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Sadecan dan baska cevirecek yok mu arkadas su diziyi adamin vizelerine denk geldik

Valla hocam ilk bolumu altyazi cikmadan bir dizi sitesinden izliyim dedim. "Femtocel, the backdoor" cümlesini fentocelli arka kapiya kur diye cevirldiğini görünce kapattim çeviriyi bekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 10 Kasım 2017; 16:28:52 >

• Bölüm boyunca sürmüş gibi gösterilen one-shot sahneye gerek yoktu. Bu tarz çekimler kısa ama öz kullanılınca iyi duruyor. Ama bu bölümde zorlama olmuş.

Üstelik bölüm çok aksiyonlu gibi gözükse de sanki 20 dakikalık senaryoyu 50 dakikaya uzatmışlar. Aslında dizi hep böyleydi de bu bölümde daha da çok hissettirdi. Boşlukları tamamlamada zorlanmışlar. Büyük ihtimalle çekim yüzünden.
  • 3x5
  • Bölüm harikaydı bence.
  • 3x5

Elliot olayı anladı ve takip etti galiba. arkadan koşturan o değil mi
    Mr. Robot (2015 -2019 )
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sessizlik sonrası fırtına bekliyordum işte o 5. Bölümmüş

Elliot'a bir şeyler oldu bu sezon. Eskiden Mr Robot ve Elliot aynı sahnede oluyordu artık beraber değiller. Tam 4 gün Mr Robot kontrolü ele geçirdi ha! Vay be. Bu bölüm Elliot'tan çok Angela'yı izledik. Sanırım kızın planı işe yaradı. Patlama olacak gibi. Etraf karışmadan önce Elliot dışarıdaydı sonra bi baktık tekrar içeri girmiş 43. Kata bile çıkmış. Nasıl yaptı acaba? Ve son sahnede Elliot'u gördüğümüz iyi oldu baya merak etmiştim)) artık Angela'nın gerçek yüzünü bildiğine göre ne olacak merak ediyorum.

• 3x5 için çok birşey yazmaya gerek yok mükemmel bölümdü.Sam Esmail bu bölüm aşmış resmen,çekimler harikaydı
  • Çekimleri hariç boş bir bölümdü. 3. sezonun en sönük bölümlerinden biriydi bence. İki gerilim koyunca fanlar coşuyor tabii One shot vari çekim güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Çekimleri hariç boş bir bölümdü. 3. sezonun en sönük bölümlerinden biriydi bence. İki gerilim koyunca fanlar coşuyor tabii One shot vari çekim güzel olmuş.

Katılıyorum 3 sezon 2 bölüm gibi bir bölüm görmedim ben umarım o kalitede devam ettirirler,
  • Efsane bölümdü. Dizi beni 2. sezonuyla ne kadar hayal kırıklığına uğratsada bu sezon ilk sezondaki gibi zevk veriyor. Kaç bölüm kaldı bilmiyorum ama umarım böyle devam eder.
  • Final bölümü gibi bir bölümdü. Önceki bölümden bile daha iyiydi. Özellikle Elliot'un sahneleri Fight Club kalitesindeydi.

İkinci sezondan beri ıkına ıkına ilerlettikleri hikayeyi iki bölümle bitirdiler. İlk defa gelecek bölümde ne olacağını tahmin edemiyorum. Ama bir ihtimal
    Mr. Robot kandırıldığını anlayıp Elliot'la uzlaşacak.

• Kafamı karıştıran bir şey var son bölümle ilgili
    Acaba Angela ve Tyrell bu son planı biliyorlar mıydı? Çünkü Elliot kağıtları her yere dağıtınca plan bozuldu diye yeni plan yapmışlardı Elliot'u dahil etmeden. Hertarafı patlatmak onların fikirleri miydi? Yoksa ikisi de sadece esas plan açığa çıkmasın diye başından beri dikkat dağıtmak için mi kullanılıp atıldı?

• Her geçen bölüm kalite artıyor. 2. sezonda çektiğimiz acının karşılığını alıyoruz üst üste gelen güzel bölümlerle.

Ha bu arada unutmadan ;

71 FREAKING BULDINGS
  • Altyazı çıksada izlesek

Mr. Robot (2015 -2019 )

• Soluksuz izledim. Dizi iki bölümdür çok güzel ilerliyor

• Siz ne diyorsunuz dehşet bölümdü be. Bu kadarını beklemiyorum. Ama açıkçası
    bölüm başı flashback sahnesi ile başlayınca dedim bu ne? Tüm bölüm böyle olmaz umarım dedim. Neyseki çok uzatmadılar. Elliot ve Mr Robot arasındaki kavga güzel işlendi. Hele o bilgisayar odasındaki tek başına oturan adamı iyi göstermişler. Adam en son korktu kaçtı

Angela, Mr Robot
    resmen kaldırıldı. Mr Robot son anda iş birliği yaptı ama işte büyük resim gözden kaçtı bi kere

Tyrell
    konusu biraz karışık. En son kaçmaya çalışarak ne yapıyordu? Yaktığı kağıtlarda ne yazıyordu? Karısının öldüğünü öğrendi mi? Yoksa bunların hepsi o denilen talimatlara uyma meselesi mi?

Kaç bölümdür bina patlayacak mı ne olacak diye düşünürken
    Elliot bir binayı kurtardı ama 71 bina havaya uçtu. Binlerce ölü var. Vay be! Şimdi ne oldu e corp bitti mi? Bu mudur?

Bölüm sonunda herkese
    gelen mesaj neydi? Dark army'nin amacı ne? White rose bundan sonra ne planlıyor?

Sorularıma cevapları sanırım ileriki bölümlerde alacağız. En fazla tahmin yürütebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 16 Kasım 2017; 15:28:16 >

• bölümün sonunda ki haberle ilgil bir sorum var

başkan obama diyor trump değil miydi başkan
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    Dizideki olaylar 2015 yılında geçiyor. Five/Nine hack Mayıs, Stage 2 olayları yani bu sezon ise sonbahar aylarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 16 Kasım 2017; 17:40:55 >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.