Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz sıkıcı bir bölümdü ama flashbackle arka planda Tyrell-Elliot-Dark Army üçleminde dönen olayları çok güzel açıkladılar. Bir de Trump'a yapılan eleştiriyi, bizim ülkemizde RTE için yapsalar dizi yayından kalkmakla kalmaz, yönetmen olsun, yapımcı olsun, cast ekibi olsun hapse girerdi heralde.
  • 2.Sezon çok kötüydü.3.sezon iyi başladı umarım böyle devam eder.
  • 3. sezon fişekkkkkkkkkkkk
  • S3E4

Boş bölümdü bence, haftaya stage 2'nun patlamasını bekliyorum. Şimdilik bu kadar.

• dark army nin istediğine istediğini yaptırabilmesi takdiri hak ediyor. Ben genede dark army nin çuvallayacağını düşünüyorum. Devlet otoritesi işin içine tam anlamıyla girerse özellikle Fbi la baş edemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 2 Kasım 2017; 18:53:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x4

Gelecek bölüm için hazırlık olduğunu düşünüyorum,pek bir şey yoktu.

3x5 Promo

Gelecek bölüm sanırım efsane olacak.Ayrıca gelecek bölümün tamamının tek çekimde çekildiğini söylüyorlar,Birdman-Style deniyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 2 Kasım 2017; 21:3:57 >

• İsveçli hemen de gaza geliyor
  • 3*3. Şuan için harika gidiyor dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezonda bayağı eziyet çektirdi senarist ancak bu sezon çok güzel tamamladı.
  • 3x4 aman aman bir bölüm değildi ama güzeldi. 5. bölüm baya iyi olacak gibi gözüküyor.
    Angela karşısındakinin Elliot mu yoksa Mr. Robot mu olduğuna nasıl emin olabiliyor anlamıyorum orayı sadece "rahat ol benim" diyor ve yeterli oluyor. Elliot kendine gelip bunlara bir fake atacak gibi hissediyorum ileriki bölümlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 5 Kasım 2017; 16:43:23 >
  • Beyler 2 sezonun 4. Bolumunde dayanamayip biraktim diziyi. Asiri baydi, full psikoloji gidiyordu beklentimi karsilamadi. 3 sezon nasil hala psikoliji uzerinemi gidiyor yoksa bilim kurguya gerimi dondu. Ona gore devam edecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok merak ettiğim bir şey var.Lütfen birisi tyrell ve özellikle karısının olayı ne,işlevi ne anlatabilir mi? Spoiler butonun kullanmayı unutmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: meyix

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Beyler 2 sezonun 4. Bolumunde dayanamayip biraktim diziyi. Asiri baydi, full psikoloji gidiyordu beklentimi karsilamadi. 3 sezon nasil hala psikoliji uzerinemi gidiyor yoksa bilim kurguya gerimi dondu. Ona gore devam edecem.

Dizi ne zaman bilim kurgu oldu ki?

Aslinda dogru bilim kurgu degilde psikoloji, bilgisayar-hacking, politika karisimi biseydi. 2. Sezonda surekli psikolojik gitti en azindan ilk 4-5 bolum zaten oraya kadar dayanabildim, onu izlerken benim psikoloji bozuldu. Cok agir ilerledi baydi. Eger dizi 1. Sezondaki havasina girdiyse izlemeye devam edecem yoksa artik bi gun belki bi yerde tekrar karsima cikar ve izlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezonu hiçbir arkadaşım beğenmedi,bir tek bana mı süper geldi bu sezon?
  • 3x4

Valla Tyrell nasil bir anda 180 derece döndü anlamadim. Bir an acaba Tyrell in de mi bir ikinci kişiliği falan mi var dedigimde oldu.

• 3. sezonda vakit kaybı, işe yaramaz. Bir tek ilk sezon 9. bölüme kadar iyiydi, ondan sonrası harbi gereksiz.

Ha bu arada şu gözlüklü şekilli abiyi nereden hatırlıyorum diye düşünüyordum meğerse Boardwalk Empire 'deki Gyp Rossettiymiş. O oyuncuyu gerçekten sağlam bir dizide sağlam bir karakterde görmek isteyenler Boardwalk'ın 3. sezonunu izlesinler, döktürüyor orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 7 Kasım 2017; 7:56:13 >
  • 3. Sezonun ilk 3 bölümünü şimdi izledim. Karakterlere ne olmuş öyle.

hepsi değişmiş sanki. Elliot her zamankinden daha garip. Angela resmen hain oldu. Darlene korkak biri oldu ajan oldu artık. Ne oluyor ya?

Pek aksiyon yoktu daha çok gizem vardı. Daha hareketli bölümler istiyoruz :)) bu sessizliğin devamında umarım bir fırtına olur :))

• quote:

Orijinalden alıntı: tom.waits

3. sezonda vakit kaybı, işe yaramaz. Bir tek ilk sezon 9. bölüme kadar iyiydi, ondan sonrası harbi gereksiz.

Ha bu arada şu gözlüklü şekilli abiyi nereden hatırlıyorum diye düşünüyordum meğerse Boardwalk Empire 'deki Gyp Rossettiymiş. O oyuncuyu gerçekten sağlam bir dizide sağlam bir karakterde görmek isteyenler Boardwalk'ın 3. sezonunu izlesinler, döktürüyor orada.

Aynen cok gereksiz,bu konuda gereksiz,

gereksiz yere buraya mesaj yazmayin oyle degil mi?

• Bu bölüm

• 3. cü sezonda dizi farklı bir seviyeye çıktı. 2. sezonu ben beğensem de genel anlamda hayal kırıklığıydı.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.