Bildirim
Mr. Robot (2015 -2019 ) (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
temmuz - game of thrones
eylül - narcos
ekim - mr. robot
sıra ile geliyor gönlümün efendileri. -
-
Diziyi hiç sıkılmadan çok kısa bir sürede bitirdim. Seviyorum bu tarz yavaş ilerleyen dram ve psikoloji yönü ağır basan dizileri.
Ayrıca şu FBI' da ki ajan kadını her gördüğümde öldüresim geliyor. -
-
-
FBI kadını gördüm gene sinirlendim arkadaş. -
Elliot, Darlene'e yanık, Angela ise Elliot'a yanık. Peder ise her zaman ki gibi dünya şeyine minare g.. takılıyor. -
en çok özlediğim dizi -
Daha çok varmış başlamasına, -
-
-
15 Eylül'de başla, 3. sezon gelene kadar diziyi bitirmiş olursun, dizi bittikten sonrada 3. sezon çıkar daha iyi kavrarsın olayları. -
Umarım bu sezon ikinci sezona benzemez. İlgi çeken 1-2 sahne dışında çok sıkıcıydı.
(Sen anlamamışsıncılar gelmeden) -
Bu diziyi tam olarak anlamak için az çok programlama bilmek de gerekiyor. Arada teknik detaylarla fazla boğuluyor gibi geliyor. Kurgusu ve kamera acıları çok iyi yalnız. Zaten diziyi de izleten onlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az kaldı bekliyoruz. Westworld de geldi mi benim dizi ihtiyacı tamamdır. -
2. Sezon da bitti. Her zamanki gibi kafa allak bullak oldu yine
3.Sezon Hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 30 Ağustos 2017; 2:28:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X