Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydaa

3x1

makine ve o konuşma ne demek oluyor yahu? time travel mi yok artık

bobby cannavale

????

• Sam Esmail dizinin o yola gitmeyeceğini söylemiş

Paralel evren, zamanda yolculuk bu diziyi mahvederdi. Realite yakışıyor Mr. Robot'a.
  • Çok değişik şeyler oluyor

o görülen yer/şey,Angelanın herşeyi geri alabiliriz temalı konuşması Sam Esmail'in açıklamaları görmedim ama ters köşe yapabilirler bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 12 Ekim 2017; 22:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm güzeldi. Zaman yolculuğu vs. saçma olur. Öyle birşey olacağını da sanmıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 13 Ekim 2017; 0:19:59 >
  • 3x2 fragmanında 17.saniyede Türk bayrağı gözüküyor galiba masanın üstündeki de Atatürk büstü
    TV Promosyoutube
    Mr. Robot 3x02 Promo "eps3.1_undo.gz" (HD) Season 3 Episode 2 Promo
    https://www.youtube.com/watch?v=k_8z6eAEEew&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 13 Ekim 2017; 17:51:46 >

• S3E1 iyiydi, beğendim. Bu arada biraz nostalji yapalım bence şu ana kadar dizinin en iyi sahnesi şuydu;

• 2.sezondan sonra başlamayıp bırakcaktım bir bölüm izleyeyim dedim bence güzeldi ama böyle devam etmez yine sakinleşir gibi yine de bir sezon daha şans vericem

• Bu bölümde şu sahne çok hoşuma gitti. Keşke böyle bir buton olsa da kullansak yeri geldiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 15 Ekim 2017; 20:15:14 >
  • Ben bu dizinin ilk sezonunu izledim çok sıkıcı gelmişti. Who am i filmini çağrıştırdı direkt. Diğer sezonlarda bu monotonluk aşılmış vaziyette mı ?

• Bu dizinin senaristi varya adamsın sen be . gene beynim yandı . adam öyle ters köşe yapıyor ki tahmin edilemeyecek yerlerden gidiyor olay . kralsiniz

• İlk çıktığı zamanlarda başlamıştım bu arada.

• Beyler bu Türk bayrağı ve Atatürk büstü olayı ne sizce. Hiç mi teori yok bunun üzerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sezon 1 bölüm resmen karanlık odada çekilmişti, ne kadar karanlık ortam vardı adamların suratı gözükmüyordu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi

Beyler bu Türk bayrağı ve Atatürk büstü olayı ne sizce. Hiç mi teori yok bunun üzerine

Dünyaya son 100 yılda bir adam geldi oda Türklere adıda Atatürk bakıp ilham alıyordur,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

3 sezon 1 bölüm resmen karanlık odada çekilmişti, ne kadar karanlık ortam vardı adamların suratı gözükmüyordu,

Aynen hocam doğru demissin valla . izlerken gözlerim bi garip oldu

• İlk sezonda Elliot'un toplum hakkında ki düşüncelerinden sonra 2.bölümde Mr. Robot, Elliot'a Dünya tehlikeli bir yer, sadece kötü olanlar yüzünden değil, yanlışları görüp bir şey yapmayanlar yüzünden demişti. Devrim yapmak kolaydır. Önemli olan devrimden sonra devamlılığı sağlamaktır. Ancak Elliot bunun gerçekleşmediğini görüyor. Bunun sebebininde toplumda değil kendisinde buluyor. Çünkü yaptığı plan devrim olmasını sağladı. Ama devrimden sonrası için bir planı yoktu. Bu sayede yine şirketler bu kaos ortamını kendi lehlerine kullandı. Bir nevi Baelish'in Choas is a ladder olayı. (Maske, t-shirt satımı vs.) Continuum'da ki gibi yapmayıp sorunu nasıl çözdüklerini gösterirlerse efsane olur.

Ayriyetten bu göndermenin izleyiciye olduğunu düşünüyorum. Özellikle duvarlarda çok sayıda fsociety spreyleri ve stikerları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 18 Ekim 2017; 5:04:57 >

• Başlıyacağım başlamasına da unuttum konuyu tamamen anasını satayım...
  • Ilk sezonu guzel guzel izledim, 2. Seozunuda merakla beklemistim ama 4 bolumu izlerken baya bunaltti hic birsey anlamadim sonra biktim izlemedim. 3. Sezon nasil acaba. Gerci arada kopukluk olacak orasida ayri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi

Beyler bu Türk bayrağı ve Atatürk büstü olayı ne sizce. Hiç mi teori yok bunun üzerine

2015 g 20 diyorlar hocam

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.