Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu başlığı değiştirsin biri
  • Buradaki yorumların ne kadar boş olduğunu diziyi bitirince anladım. Arada sıksa da epik bölümleri bu açığı kapattı. Westworld'un bir tık altı bu dizidir bence.
  • Diziyi sıfırdan izlemeye başladım yine kafamda deli sorular

Öncelikle Elliot'ı takip eden o takım elbiseli adamlar kim? Tyrell Wellick'in olmayabilir.
    İkincisi Elliot'ın canavarı ne? O konu hala açıklığa kavuşmadı.
    3. olarak Elliot ilk defa Steel Mountain'de iz bıraktı. Bunun için bi Wikipedi sayfası oluşturdular ve kameralara yakalandılar. E Corp bunu nasıl değerlendirir?
    Tyrell Wellick yine Elliot'ın E Corp'u çökertmeye çalıştığını biliyor, bir şeyleri çok önceden planlamış olabilir mi :?
    Ve neden Dark Army Allsafe'e sızdı, bununla sınırlı kalmayıp HDD'lerin olduğu dükkanı yaktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiliKalanCtrl -- 5 Mart 2017; 21:40:55 >
  • Bobby Cannavale kadroda.Üçüncü sezon Ekim'den önce gelmeyecek ve 10 bölüm olacak.
  • 3.Sezon Ekim'de başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler dizi amazon instant video'da var mı ona göre üyelik alıp oradan izlemeyi düşünebilirim
  • 1. sezonu bitirdikten sonra birden diziden koptum bi türlü 2'ye başlayamıyorum
  • Muhteşem dizi saçma sapan eleştirilere aldanmadan izleyin bir sürü teori kurdurtuyor size dizi.Her şeyi sorguluyorsunuz çok önemli ayrıntılar var. Oyunculuklar hele Rami Malek'in oyunculuğu efsane. Sam Esmail gerçekten çok iyi yönetmen. Mr.Robot kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi.

• 2.Sezon

Bu sezonda oldukça kaliteliydi. Dizinin atmosferini, psikolojik yönünü seviyorum. Her yönüyle diğer dizilerden farklı. David Lynch filmi tadı alıyorum diziden. Diğer diziler gibi bir karaktere odaklanıp onu ön plana çıkarıp seyirciye sevdirme gibi bir derdi yok. Fbı her şeyi biliyormuş meğer, büyük resmi görmüşler. Angela puzzle'ın daha büyük bir parçası gibi gözüküyor. Elliot dünyayı değiştirebilir mi bilinmez ama dünya Elliot'ın feleğini şaşırttığı bir gerçek. Bizi bomba gibi bir 3.sezon bekliyor olabilir, beklentim büyük.

• Diziyi unuttuk be Kernel Panic,
  • 2.seezonu henüz bitirdim, beyin yakan nadir dizidir,olaylar çok karışık gelebilir anlatış tarzları yüzünden,ama sezon finali yeter zaten iyiki bu kadar geç izlemişim 3.sezon ekimde başlıcakmış zaten.
  • O 3 günde neler oldu?

Yeni başladım ve kısa sürede bitirdim diziyi. Kim ne derse desin ben beğendim. Herkesin izleyebileceği tarzda bir dizi değil. Ağır ilerleyen bir dizi.

Tyrell, Elliot'u vuruduğunda sevindim vallahi.

Angela'dan nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 5 Haziran 2017; 0:15:20 >
  • 1. Sezon 4. Bölümde kaldım çok sarmadı bıraktım. Bıraktığım yerden sonra hareketlenme var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunun şurasında Ekime ne kaldı Çok uzun aralar oluyor yahu prison break, better call saul ve mr. robot yeni sezonları çıkmadan önce izlediğim sezonları baştan izlemek zorunda kalıyorum 1 yıldan fazla ara veriyorlar neredeyse hatırlamak bile zor oluyor.
  • 3.sezon bölüm isimleri. 3.sezon 4 Ekim'de başlıyor.

• Arayı çok uzun tuttular, gene unuttum ne oldu ne bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 6 Temmuz 2017; 23:11:59 >
  • Dizinin 1.sezonunun ilk 4 bölümünü kuzenin bilgisayarında izledim. Geriye kalan 6 bölümü ve ikinci sezonu nereden indirebilirim? Evimde internet olmadığı için internet kafede indirip depolayacağım. Özelden link vermeniz mümkün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi yeni bitirdim. Bazı sorularım olacak.

Angela ile Cisco ilk karşılaştığı zaman Angela neden öyle tepki verdi? Daha önce tanıştılar sanırım ama tam çıkaramadım. Bu adam Angela'yı tehdit mi etmişti biri detay verebilir mi :)
    Karanlık ordunun amacı ne? Cisco neden öldü? Angela E corp için bu kadar tehdit oluşturken neden kimse onu öldürmeye çalışmadı?
    Elliot Krista'ya itiraf ettiğinde Krista'nın tam tepkisi ne oldu? O kısım tam gösterilmedi.
    Shayla'nın katilleri ne oldu? O konu unutuldu mu?
    Ray neden bile bile yakalandı ve Elliot'u serbest bıraktı?
    Sanırım sorularım bu kadar :)

Şimdi toplu yorum yapacağım. 3. Bölümde az daha diziyi bırakacaktım iyiki bırakmadım.
    Tyrell ve karısı Joanna karakterlerinden tam anlamıyla nefret ettim. Hele o 3. Bölümde Tyrell tam iğrençti. Erkek erkeğe nedir ya? Bi bölüm de kız kıza vardı ama neyseki o kısaydı.

Fsociety grubu yani Elliot, Darlene, Romero, Trenton ve Mobley gerçekten iyi gruptu. Tabi Romero ölene ve Darlene katil olana kadar. Ondan sonra grup dağıldı. Trenton ve Mobley en doğru şeyi yaptılar bence. En son nasıl para kazanıyorlar orayı tam anlamasam da takdir ettim onları.
    Beyaz gül ve karanlık ordu takımı da işi daha bi gizemli hale getirdi. Karanlık orduda silah gücü de var herkesi öldürüyor adamlar. Hele suikast yapan kişinin intihar etmesi ayrı bir gizem. Ama en gizemli olay tabiki Mr Robot oldu. 2. Sezonda neyin gerçek neyin hayal olduğunu ayırt edemedim aynı Elliot gibi. Keşke Tyrel ölmüş olsaydı. O adamı hiç sevmiyorum. 2. Sezon finalinde Elliot yaralandı ama ölmez orası kesin. 2. Aşama başarıya ulaşacak gibi. Eğer öyle olursa çok insan ölecek. Angela az daha itiraf edip her şeyi batırıyordu neyseki vazgeçti.
    Dom yani FBI Darlene'ne her şeyi gösterdi. Zaten FBI her şeyi biliyor ama sanırım yeterli kanıtları yok. Hem de baya bir şey biliyorlar şaşırdım ben de. 3. Sezonda ne olacak merak ediyorum. En azından bir bölüm de Shayla'nın katillerine ayırırlar umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

3. sezondan ilk görsel:

elliot reyis sonunda internet kafesini açmış

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.