Şimdi Ara

mr.respect herşeyi mahvetti teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır forumda bir durgunluk ve seviyesizlik mevcut düşündüm ki roman yazarak bir nebzede olsa forumumuzu eski günlerine döndürebiliriz..

Romanın konusu gerilim korku olcak bir sonraki yazan konuyu devam ettirecek konuyu fazla uzatmak yok dallandırıp budaklandırmak yok konunun başına kaçıncı bölüm olduğunu yazmalısınız roman 50 bölüm olacaktır duruma göre isteğe göre uzatabiliriz..

Başlamak isteyenler buyrun talep olmazsa ben başlayacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 3 Mart 2009; 13:41:44 >

• Boş versene yönetim döndürsün eski günlerine...
  • eee hanı başlanmıyor mu ?
  • ...şeklinde başlamak isterdim romanıma. Klişeleşmiş başlangıçlardan uzak kalmanın hesabını yaparken aklına başka bir roman başlangıcı gelir yazarın aklına.

İnsanlar... Nedenini bilmediği bir fikri sabitle insanları düşünürdü Kerim. Düşünmenin derin labirentlerinde kaybolmak üzereyken birden acı bir fren sesiyle kendine gelir irkilerek.

-Vijjjjjjjjjjjjjjk, düüüt düüüüüüüt.

-Hemşerim önüne baksana geberecen!

-!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

birden sarı yaşlı, yeşil gözlü dünya güzeli bir kız görmüş...

Ve 15 dk o kızı caddede takip etmeye başlamış,

Edit:
    Hatırlıyorum geçen yaz veya önceki yaz yapılıştı bu DH de 2-3 sayfa olmuştu gayette güzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 2 Mart 2009; 20:36:43 >
  • quote:

bu gız benim olmalı demiş.
  • Bölüm 1

Hava soğuk ve yağışlıydı 93 model renault torosu yolda tutabilmek için büyük çaba harcayan Hasan bir yandanda işlediği büyük suçu vicdanında hissediyordu yarım saat kadar önce arabasına aldığı fahişeyi 53 yerinden delik deşik ederek şehrin 47 km dışındaki büyük bir araziye gömmüştü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 2 Mart 2009; 21:59:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WISDOM'a Ne Oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ve 15 dk o kızı caddede takip etmeye başlamış,

Edit:
    Hatırlıyorum geçen yaz veya önceki yaz yapılıştı bu DH de 2-3 sayfa olmuştu gayette güzeldi..

Siz böyle başlayan bi roman gördünüzmügerçi hiç roman okudunuzmu diye sormam gerekti heralde.

• Benim mesaj nereye kayboldu yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Benim mesaj nereye kayboldu yav.

biraz daha uğraşırsan senide kaybedicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H
    Siz böyle başlayan bi roman gördünüzmügerçi hiç roman okudunuzmu diye sormam gerekti heralde.

En son Lise 2 de Herkes okuyo diye, Arkadaştan alıp Davinçi şifresi okumuştum

Ondan sonra 4 yıldır roman okuduğumu hatırlamıyorum
  • Bölüm 1

Sahne 1

Ilık bir nisan ayının 26. cı günü..... Emekli komiser olan Sabri bey(57) hayatının geri kalanını geçirmek ve ailesini rahat bir eve kavuşturmak için emekli ikramiyesinle bir müstakil ev almıştır. Evlerii şehir hayatının sıkıcılığından uzak bir kasabanın içindedir. 2 katlı mütevazi bir ev beğenmişlerdir kendilerine. Fakat 4 çocuğundan en küçüğü olan Toygar(17) şehir hayatına ve gece alemlerine alışkın olduğundan kasaba hayatını istememetedir ve her hamlesinde bunu dile getirmektedir. Kendisi gibi en büyük cocuğuda polis olmuştur sabri beyin.En büyük çocuğu Hakan(35) !!!. Hakan evli ve 2 cocuk babasıdır. Yani zaten kendi evini kurmuştur. Hakan için bu ev cok iyi olacak çünkü yaz tatili parasından kurtulmuştur. Artık karısı "Hakancığım bu yaz nereye gideceğiz ? "sorusuna direkt "Babamların yeni evine hayatım diyecekktir". Sabri beyin Diğer 2 cocuğuda Emel ve edadır. Emel(25) bir bankada görevli olarak calışmaktadır. Eda(22) ise İStanbul üniversitesi İktisat bölümünün son sınıfındadır ve Oda ablası gibi bankacı olacaktır.

Sabri beyin karısı Rukiye 55 yaşında bir istanbul kadınıdır. Yaşamının 25 senesini Devletin vergi dairelerinde geçirmiştir. Ve oda emekli olmuştur.Bu ev onada cok yarayacaktır.Gelgelelim baştada dediğimiz gibi Toygara bu kasabanın küçüklüğü cok koymaktadır. Ne yapsamda bu evi aldırmasam diye düşünmektedir. Ve aklına bir fikir gelmiştir. İstanbuldaki arkadaşlarını toplayıp kasabaya yakın olan şehre getirmiştir. Toygarın fikri Kasaba ahalisini ayağa kaldırıp hırsızlık konusunu acmaktir. Ve muzip arkadaşlarıda bu fikri iyi bulmuştur...

Hadi devamını getirin yazdım bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 2 Mart 2009; 21:04:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Bölüm 1

Hava soğuk ve yağışlıydı 93 model renault torosu yolda tutabilmek için büyük çaba harcayan Hasan bir yandanda işlediği büyük suçu vicdanında hissediyordu yarım saat kadar önce arabasına aldığı fahişeyi 53 yerinden delik deşik ederek şehrin 47 km dışındaki büyük bir araziye gömmüştü..

Evine ulaştığında üstünde garip bir yük vardı,işlediği suç ona vicdan azabı çektiriyordu.Biraz da olsa yorgunluğunu atmak için duş almaya gitti.Duşta yaptığının ne kadar onur kırıcı bişey olduğunu düşündü.Ama kendine göre haklı sebepleri vardı.O fahişe onun çavuşuna bamya demeseydi,belki de şuan çok farklı olacaktı yaşamı.

• Bölüm 1

Fahişeyi 53 yerinden delik deşik edip şehrin 47km dışına gömen Hasanla yolun ortasında duran Kerim biran göz göze geldiler. Kerim'in beynini tırmalayan ''insanlar neden böyle'' fikri-sabit'i Hasanın vicdan azabıyla çakışınca ilginç bir enerji oluştu.

Birden kısa metrajlı bir filim tadına Hasan'ın işlediği suçu perdeden izler gibi görmüşü. Bu birkaç saniye içinde olmuştu.

Durumu çaktırmak istemeyen Kerem Hasanın yanına yaklaşarak. Yavaşca kulağına eğildi ve

-Fahişeye neler yaptığını biliyorum

dedi ve...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lostplanetp

Bölüm 1

Sahne 1

Ilık bir nisan ayının 26. cı günü..... Emekli komiser olan Sabri bey(57) hayatının geri kalanını geçirmek ve ailesini rahat bir eve kavuşturmak için emekli ikramiyesinle bir müstakil ev almıştır. Evlerii şehir hayatının sıkıcılığından uzak bir kasabanın içindedir. 2 katlı mütevazi bir ev beğenmişlerdir kendilerine. Fakat 4 çocuğundan en küçüğü olan Toygar(17) şehir hayatına ve gece alemlerine alışkın olduğundan kasaba hayatını istememetedir ve her hamlesinde bunu dile getirmektedir. Kendisi gibi en büyük cocuğuda polis olmuştur sabri beyin.En büyük çocuğu Hakan(35) !!!. Hakan evli ve 2 cocuk babasıdır. Yani zaten kendi evini kurmuştur. Hakan için bu ev cok iyi olacak çünkü yaz tatili parasından kurtulmuştur. Artık karısı "Hakancığım bu yaz nereye gideceğiz ? "sorusuna direkt "Babamların yeni evine hayatım diyecekktir". Diğer 2 cocuğuda Emel ve edadır. Emel(25) bir bankada görevli olarak calışmaktadır. Eda(22) ise İStanbul üniversitesi İktisat bölümünün son sınıfındadır ve Oda ablası gibi bankacı olacaktır.

Sabri beyin karısı Rukiye 55 yaşında bir istanbul kadınıdır. Yaşamının 25 senesini Devletin vergi dairelerinde geçirmiştir. Ve oda emekli olmuştur.Bu ev onada cok yarayacaktır.Gelgelelim baştada dediğimiz gibi Toygara bu kasabanın küçüklüğü cok koymaktadır. Ne yapsamda bu evi aldırmasam diye düşünmektedir. Ve aklına bir fikir gelmiştir. İstanbuldaki arkadaşlarını toplayıp kasabaya yakın olan şehre getirmiştir. Toygarın fikri Kasaba ahalisini ayağa kaldırıp hırsızlık konusunu acmaktir. Ve muzip arkadaşlarıda bu fikri iyi bulmuştur...

abi hakan 35 yaşında kızı 25 yaşında

• anlaşıldı bu forumla bir halt yapamıyıyacağız kafanıza göre takılın forum eskisi gibi değil artık ufaklıklar var bir yere buluşma düzenlersin kimsenin sesi soluğu çıkmaz yorumlar zaten Allaha emanet vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 2 Mart 2009; 20:56:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: radressss

quote:

Bölüm 1

Sahne 1

Ilık bir nisan ayının 26. cı günü..... Emekli komiser olan Sabri bey(57) hayatının geri kalanını geçirmek ve ailesini rahat bir eve kavuşturmak için emekli ikramiyesinle bir müstakil ev almıştır. Evlerii şehir hayatının sıkıcılığından uzak bir kasabanın içindedir. 2 katlı mütevazi bir ev beğenmişlerdir kendilerine. Fakat 4 çocuğundan en küçüğü olan Toygar(17) şehir hayatına ve gece alemlerine alışkın olduğundan kasaba hayatını istememetedir ve her hamlesinde bunu dile getirmektedir. Kendisi gibi en büyük cocuğuda polis olmuştur sabri beyin.En büyük çocuğu Hakan(35) !!!. Hakan evli ve 2 cocuk babasıdır. Yani zaten kendi evini kurmuştur. Hakan için bu ev cok iyi olacak çünkü yaz tatili parasından kurtulmuştur. Artık karısı "Hakancığım bu yaz nereye gideceğiz ? "sorusuna direkt "Babamların yeni evine hayatım diyecekktir". Sabri beyin Diğer 2 cocuğuda Emel ve edadır. Emel(25) bir bankada görevli olarak calışmaktadır. Eda(22) ise İStanbul üniversitesi İktisat bölümünün son sınıfındadır ve Oda ablası gibi bankacı olacaktır.

Yok hacı kusura bakma o sabri nin kızı bunun 4 cocuğu vardı ya

• quote:

Orjinalden alıntı: radressss

quote:

Bölüm 1

Sahne 1

Ilık bir nisan ayının 26. cı günü..... Emekli komiser olan Sabri bey(57) hayatının geri kalanını geçirmek ve ailesini rahat bir eve kavuşturmak için emekli ikramiyesinle bir müstakil ev almıştır. Evlerii şehir hayatının sıkıcılığından uzak bir kasabanın içindedir. 2 katlı mütevazi bir ev beğenmişlerdir kendilerine. Fakat 4 çocuğundan en küçüğü olan Toygar(17) şehir hayatına ve gece alemlerine alışkın olduğundan kasaba hayatını istememetedir ve her hamlesinde bunu dile getirmektedir. Kendisi gibi en büyük cocuğuda polis olmuştur sabri beyin.En büyük çocuğu Hakan(35) !!!. Hakan evli ve 2 cocuk babasıdır. Yani zaten kendi evini kurmuştur. Hakan için bu ev cok iyi olacak çünkü yaz tatili parasından kurtulmuştur. Artık karısı "Hakancığım bu yaz nereye gideceğiz ? "sorusuna direkt "Babamların yeni evine hayatım diyecekktir". Diğer 2 cocuğuda Emel ve edadır. Emel(25) bir bankada görevli olarak calışmaktadır. Eda(22) ise İStanbul üniversitesi İktisat bölümünün son sınıfındadır ve Oda ablası gibi bankacı olacaktır.

Hakan 9 yaşında evlenmiştir. yada sevgilisini kızım diye tanıtıyor.

Bu ne yaw gazete haberi gibi parantezler falan. Aslında önce karakterleri oluşturmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 2 Mart 2009; 21:07:26 >

• 2.BÖLÜM-

Yolun sağındaki ''Gendün bişür gendün yi'' yazIsını görünce acıktığını farketti ve o tabelayı yazan reklamcıya okkalı bir küfür savurdu.Lokantanın önündeki eski çardağın önüne parketti beyaz torosu.Yavaşça arabadan indi,beli çok ağrıyordu;''Ulan şu torosu satıp şöyle temiz bi hundayi alsam ne güzel olurdu''diye düşündü.Ama kriz vardı ve onu pek teğet geçmemişti.Yine küfür edesi geldi sonra vazgeçti.Betonları yer yer dökülmüş basamaklardan çıkıp lokantaya girdi.Ufak,şirin bir lokantaydı;üç beş eski masa ve sandalye,cam kenarlarında sardunya ve kasımpatılar,tezgahın üstünde nordmende marka siyah beyaz tv vardı.Masaların ikisi doluydu;birisinde yemeklerini yemiş ve üstüne höpürdeterek çay içen iki kişi vardı.Diğer masada da,pişen etleri beklerken koyu bir muhabbete dalmış dört kişi vardı.Adam içeri girince herkesin gözü üzerine birer namlu gibi çevrilmişti.Sanki fahişeyi gömdüğünü biliyorlarmış gibi bakıyorlardı.Adam onlarla daha fazla göz göze gelmek istemedi en köşedeki masaya zor attı kendini.Eski püskü toprak testiden hemen bir su doldurup içmeye başladı;''Buraya gelmekle yanlış mı yapmıştı acaba...''
    -Ne yaptirim abi?
    Birden irkildi ve tepesinde dikilen tıknaz göbekli adamı gördü.
    -Sen,sen bana bi çorba ver acele.
    Çorbasını içene kadar türlü düşüncelere daldı;fahişenin yüzü gözlerinin önünden gitmiyordu.Hemen kalktı masanın üzerine 50 lira attı aceleyle çıkarken bir sesle donakaldı!
    -Abi paranın üstü
    -Üstü kalsın dedi ve koşar adım torosa atladı,1,2,3 (ara gazı) 4,5 yolları yutuyordu 93 model toros.
    Peki şimdi nereye gidecekti?

• @diabrek

süpersin abi ya

abi gerilim yazıyoruz muzaffer izgü değil bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 2 Mart 2009; 21:10:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.