Şimdi Ara

Mp3 Player sahipleri lütfen bi bakın...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar siz hangi marka ve modeli kullanıyosunuz tavsiye edermisiniz???bende mp3 player almayı düşünüyorum da sorunsuz kullanışlı ve şık bişey olmasını istiyorummm bu konu hakkında da pek bi fikrim yok açıkçası hem model konusunda hemde piyasa durumuları hakkında bu yüzdenn sizden yardım almayı düşündümmm ilgilenip yazanlara şimdidenn teşekkür....

saygılar...

• Iriver H10 5 gbwww.gittigidiyor.com dan 350 ytl ye aldım, ürün spot, 3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok. Tavsiye ederim pişman olmazsın...
  • creative muvo2

hepsiburada.com 300YTL.
  • ben muvo2 kullanıyorum sanada öneririm cok memnunum.
    çünkü piyasada o fiyata ve kalitede başka mp3 çalar yok
    hepsiburada.com da radyo kumandası ile birlikte 300ytl eğer kumandasız almak istersen tahminimce 260-280 arasıdır.
  • creatibe muvo tx fm 512 mb 210 ytl çok memnunum hem ses olarak hem kullanış olaark usb si üzerinde flash disk gibi kullnabiliryorsun
  • Iriver H10 5 gb kullanıyorum 7 ay önce çıkar çıkmaz Amerika'ya gittiğimde aldım. Hala sorunsuz kullanıyorum ve ses kalitesi söz konusu olunca bence hala rakipsiz..
  • MİNTON almada ne alırsan al arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 16 Kasım 2005, 18:32:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İpod mini 4 gb kullanıorm sakın ipodda shuffle ve mini alma sarj aleti vermiolar. Ayrıca çok çabuk kirleniyor onun temizlenmesi içinde ayrı bi ürün var. Bütün bunlar yetmezmiş gibi aksesuarlarıda çok pahalı...

ama en estetik mp3 çalar ipod işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 16 Kasım 2005, 21:09:33 >
  • iRiver al keyfine bak. Yok az para çok iş dersen o zaman Muvo 2 al.
  • Forever Movu2...
  • Creative MuVo2
  • ya Ben Minton kullanıyom çok memnunum herkesede öneririm 128 mb kart eklenebilio
    3002 modeli piyasada 100 dolar civarı çok kullanışlı herkese öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

Creative MuVo2

Çoğunluq bunu kullanıyo ...

Peki kullananlar hakkaten memnun mu....?
  • Sony NW-HD3 20 Gb ideefixe.com fiyatı 430 milyon.. 512 lik mp3 çalarlara 200 milyon veren arkadaşlara helal olsun.. Saçmalıktan başka bişi deil.. Sony kalitesini hiçbi markada bulamazsın. Creative i pod diyenler kendilerini tatmin etmekten başka bişi yapmıo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 18 Kasım 2005, 14:18:56 >
  • creative muvo2 4 gb kullanıyorum.. cok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 18 Kasım 2005, 15:10:58 >
  • param olsa 60 gblik i pod alırım.
    şu anda bende 128lik creative muvo var, hiç kullanmıyom 20 şarkı zor sığıyo :P
  • bende 1 gb'lik radyodan direk mp3 kaydı yapabilen ses kalitesi ii bir mp3 çalar arıorum

ne marka önerirsiniz
    ankarada nerede bulabilirim?

thank'S

• mintonmmp-3002 kullanıom.KEsinlikle tavsie etmem.
  • CREATIVE MUVO2
  • sanyo 256 mb radyo su var radyodan kayıt edebiliorsun ayrıca ufakta bir hoparlörü var dışarıyı da sesi verebilirsin ben çok memnunum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.